Singstar night

Igår vart de Singstar och film :D jag, josse, johan och lotta sjöng halsen av oss. hade lånat massa kung skivor av alex så de vart as bra de. Sen såg vi en Johan Falk film, jag somnade (y) haha! men den verkade bra iallafall, av de ja såg :D

Nu har jag nyss tagit en dusch och ska börja göra mig iordning för kvällens roligheter :) prata nyss med alex, hon hade nyss slutat jobbet och var stressad som en tok, stackarn! :) Men nu måste jag kila, ska på kalas hos johans släktingar kl. 4! ;o











Tips: Trasiga klackar

När man går med klackskorna i grus och sådant är det lätt att skinnet/tyget slits längst ner men jag vet hur man löser de =D det ända du behöver är ett nagellack i samma färg som skorna. I mitt fall var det svart :)


Längst ner har skinnet slitits bort, så jag tog svart nagellack och penslade på där skinnet var borta. Då syns den lilla skadan mindre :) Inte för att folk kanske tänker på det men man vill ju att ens skor ska vara så fina som möjligt :D

 The only you neeeed! Nagellack :D

Och här är resultatet:

Städat klart

Sådärja nu har jag nyss städat klart, vart superfint! Älskar när det är rent och städat omkring mej, men är ju ganska duktig på att stöka ner. Ska försöka hålla de fint ett tag ialf ;D Hockeyn gick ju åt helvete också men det behöver vi inte ens prata om, biffarna var goda iallafall hahahha!

Knäppte lite pics på mitt rum. Tycker inte mitt rum är så fint längre, är as less på tapeterna. Ska nog måla/tapetsera om till våren eller något :)


Min smyckeshand:


Byrån, sängen och prydnadshyllan :)
  

En av mina garderober:


En till garderob och min skohylla (knappt hälften av mina skor haha)

 

Kom precis på att jag undrar hur många skor jag verkligen har, måste fan ta och räkna :) älskar skor <3

dagens shopping

köpte mig en finfin paljettmössa från Bikbok för 149 :-
dålig bild, javet




och 2 par tights för 79,50 :-


köpte även "utklädnad" och lösögonfransar till halloween, men de blir en suprise ;) haha!

snabb update

håller på att städa förfullt, väntar också på att hockeyn ska börja och att maten ska bli klar :) har ju tv i köket så klockan 7 sitter jag och pappa bänkad där med go mat! biffar blire, sjukt gott. Johan är på casino med Micke och Jacke så de blir hemmakväll med mej själv. Tänkte knäppa lite bilder på rummet när jag städat klart.

Annars så var jag ju på stan förut, köpte en asgrym paljettmössa från Bikbok, lite utklädnad till helgen och 2 par tights. Visar sen :) Efter de åkte vi till pappa på jobbet en sväng, drack en kaffe och så. Men nu ska jag fortsätta med mitt, uppdaterar sen!

peace


Torsdag

Godmorgon :) klev nyss upp och nu sitter jag och dricker mitt morgonkaffe <3 haha! Hinner egentligen inte blogga för jag ska göra mig iordning nu och åka till stan. Ska köpa nånting att ha på mig på halloween. Undra vad de blir.. Jag får väll se vad som finns kvar, allt lär ju vara slut nu när jag är ute i sista sekunden som vanligt! :(

Men nu ska jag dricka upp kaffet, röka och göra mej iordning, hörs sen!
Peace


världens finaste katt! min lilla minus

(`v´)


Jag har världens vackraste och underbaraste pojkvän.
Jag älskar dig Johan Ludvigsson (`v´)

Pasta carbonara

Hello :) har nyss ätit middag, pasta carbonara som jag och Johan gjorde. Gottti! Och nu ska vi åka och sola eller något. Var ju hos optikern förut och jag är tydligen översynt, vet inte riktigt vad som menas med det men fick iallafall välja ut ett par bågar. Tog ett par mörka Prada, de ska ju va lyx ;D skiysnygga var dom faktiskt, synd bara att jag inte passar lika bra i brillor som min fina vän Ida :( men kommer nog bara ha dem när jag ser på tv och kör bil typ. Bara då de behövs, ser bra på nära håll :)

Efter vi var färdig hos optikerna släpade jag med pappa till bikbok för att visa kavajen jag önskar mig i födelsedagspressent, och jag har världens bästa pappa iallafall. Fanns en kvar i min storlek så han köpte den åt mig. Fast får ju den när jag fyller år :)

Men nu ska jag dra mig, uppdaterar sen om ni har tur haha (y)


Pasta Carbonarna, bild lånad från Google.

Sjukt trött

Vaknade nyss och är tokigt trött. Funderar på att koka lite kaffe så man kan vakna till liv. Idag har jag massa tråkiga saker som måste göras. tvätta bilen och åka till optikern och prova ut glasögon. Behöver ha glasögon när jag ser på tv och sånt. Ser så dåligt på långt håll :(

Är tom på ord nu, finns inge mer intressant och skriva om så vi hörs senare!


Peace out and tacke care

FÖRBANNAD

JÄVLA SOP LAG TIMRÅ ÄR, kan inte ens hålla tätt i 1 minut.......
ska aldrig mer se på hockey jävla skit dö alla dommar jävlar


tacooo

Helluu :) Har nyss käkat tacos och nu sitter jag och ser på hockeyn. Skit tråkig match, har inte hänt ett skit än så länge.. Förut drog jag, Johan och Alex upp på sjukhuset och hälsa på lillgumman en sväng. Rökte en cigg o surra lite! Sen drog vi på donken, Johan käka lite och vi drack kaffe. Men nu ska jag fortsätta kika på hockeyn kanske uppdaterar sen om jag har nå vettigt o skriva om.



Peace

sweet

Sitter fortfarande här och myser i morgonrocken, har tagit på mig lite smink och satt upp håret. Baby står i duschen nu och jag ska väll slänga på mig nå kläder oså, sen ska vi åka till pappa. 




uppdaterar sen, kissses (`v´)

Lördagsoutfit

De här hade jag på mig i lördags då vi var hos Mia på kalaaaajs :)



Tyckte poesen blev rätt cool om vi bortser från att bilden är suddig och att bakgrunden är skitful :)

Tröja, kjol och skärp: Gina Tricot
Leggings: h&m
Skor: Din sko
Halsband: Evfa Attling, fått av pappa <3

 

Facelook:



Shopping

Här är grejerna som inhandlats senaste veckan :)

Morgonrock från cubus 299 :-


Tofflor från Cubus 99:-, Knästrumpor från Bik Bok 69:-, Tröja från Gina Tricot 199:- 
  

Peaceörhängen från Glitter 79:-, Hjärtörhängen från Bik Bok 29:-, Hope faith & Love halsband från Guldfynd 69:-, Rosetthalsband från Bik Bok 99:-, Rosettring från Bik Bok 49:- och Solbrills halsband från Bik Bok 49:-


Köpte masscara och flytande ögonskugga från Cubus för 270:- och fick den söta nessecären på köpet :) Nessecären inhöll rött läppstift, foundation, kajal och rött nagellack!
  

Leopardnessecär från h&m 65:-, Rosettskärp från Gina Tricot 129:- och Rutig skjorta från h&m 199:-
  

Vanliga svarta sneakers från Din sko, 299:-


Sådärja, har köpt ett par klackeskor också men glömde ta kort på dom, men ni lär ju få se dom i helgen då dom ska invigas hihi :D


Morgonmys

Sitter här och myser i köket med min nya morgonrock, bärbara datorn och en kopp kaffe. Igår hälsade vi ju på lillproppen på sjukhuset, tyckte så synd om henne! Men vi gav henne iallafall massvis med godis, popcorn och blommor :) fast jag och alex stod för det mesta godis ätandet (y) Vi var hos ida till 5 då vare ju som Alex skulle sagt, dags och tänka på refrängen. Vi gick en runda på stan, fick med mej en massa fint =D visar i nästa inlägg.

När vi var färdig på stan åkte vi hemmåt Njurunda, släppte av Alex hemma hos henne. Bestämde oss för att kolla på film hemma hos Johan senare på kvällen. Jag och älskling for hem och käkade, jag gjorde pannkakor och våfflor, kunde inte bestämma mig vad jag var sugen på så jag åt en pannkaka och en våffla sen köttsoppa till <3 AS gott!

Sen hämtade vi upp Alex och for till Johan där vi kollade på filmerna Jiddra inte med Zohan och Eden Lake. Båda filmerna var superbra! :D När filmerna var slut åkte vi till Bredsand och köpte cigg sen skjutsa vi hem Alex och drog hem. Såg lite på Hem till Midgård sen somnade vi sött vid halv 5 tiden :)

Idag vet jag inte riktigt vad som händer och sker. Ska iallafall till pappas jobb för Johan ska välja färg till Emils moppe som ska lackas om. Sedan tror jag väl att vi ska in till stan och fixa en grej. Hockey ikväll äre också :)

Bild lånad från Google!

Baby

Åh ska snart hälsa på baby på sjukan, hoppas allt är bra med dig! Ska köpa med lite godis och sånt så kanske du blir på bättre humör :) Lovade ju att ta kort på det jag shoppat igår men orkade inte då, ska göra det idag istället (y) förövrigt måste jag påpeka att det känns jävligt skönt med höstlov! :)

Nu ska jag koka lite kaffe, ta en cigg och sedan göra mig iordning. Kanske blir en sväng på stan sedan också, vet inte än. Men hoppas på de!

Ta hand om er (`v´)


God morgon :)

Har nyss vaknat, gick ut och tog en cigarett och slog mig sedan ner framför datorn. Jag har blivit sämst på att uppdatera den här jäkla bloggen. Glömmer ju bort ;o haha! Men tänkte berätta lite om helgen.

Fredag: Slutade skolan vid 1, mötte upp Alex på stan sedan kom Ida och Josse också. Gick runt på stan till halv 6, tråkigt trött jag var i benen. Tog bussen till kvissle där Johan hämtade upp mig, åkte hem och fixade oss sen drog vi till stan och käkade på Kina, gotti :) Efter det åkte vi och hyrde film, köpte candy och sånt sedan drog vi hem till Johan. Det var fredagen ialf.

Lördag: Såg hockeyn kl. 4 och efter det fixade jag mig sen åkte vi till Mia som hade 30-års kalas. Så jävulskt skön hon är =D Drack lite öl och kaffe med baileys. Mysigt värre!

Söndag: Nyss vaknat, väntar på att Johan också ska vakna till liv. Vi ska till Birsta idag. Hoppas att det finns nå fina saker att slösa sina pengar på. Btw shoppade jag lite i fredags, lägger upp bilder på det sen. Samt gårdagens outfit och en dagens om jag orkar :)


old pic

Åh jag dör..

Hej! Sitter på skolan och håller sakta men säkert på att avlida. Har jobbat med vårt jävla projekt hela dagen, så less! Nu ska vi tydligen ringa Stadium och boka ett studiebesök, göra massa jävla frågor osv osv......

SUUUG :(:(

Stan med idiiis efter skolan ialf, en av dagens höjdpunkter :) sen blire hem och äta tacos och se på hockey jäveln. Timrå ska vinna ikväll så äre ba!

men nu ska jag plugga..


Datakunskap

Hej :) Är på skolan nu, har nyss haft nått prov i datorkunskap, gick kalas bra (y) har rast just nu sen skulle vi göra nått skit i excel. tråkigt buhu :( annars så händer det inte mycket i mitt liv, ska på en stan en sväng på lunchen och lämna tillbaka en tröja som var förstor. Kanske köper nå annat om jag hittar nått höhö! Längtar tills på fredag, PENGAR <3 då blire shopping och ut och käka på resturang med baby.

Men nu ska jag väl läsa lite bloggar och lyssna på musik, updaterar sen kanske!


hej påer

sitter vid jessicas dator nu och bloggar, för malin har tagit våra?! blir så less. ingen idé att vara i skolan nu ens. håller ju på med projektet men kan inte ens jobba för jag har ingen dator?! allt material är där ju.. köpt en mysdress också btw :) skulle köpa en rosa först men det var för grisig färg och såg ut som en pyjamas, ;P så köpte en svart som lottis :) tack för tipset!

nu vill vell jessica ha tillbaka sin dator så jag ska sitta här i 40 minuter till och stirra in i väggen. är röksugen somsatan också. ska till farmor sen och äta.

peace out

sex månader

idag har jag och johan varit tillsammans i 6 månader, älskar dig baby (`v´) kvällen till ära hade jag tänkt gjort fransk manikyr men hittar inte grejerna :( buhu! sitter nu istället med en ansiktsmask. Om en halvtimme börjar hockeyn, jag har spelat på lången haha, kommer få in den (y)



Nu ska jag nog gå ut och ta en cigg tror jag, sen tvätta av ansiktsmasken och sminka mig lite. Sen äre hockeeeey =D Efter hockeyn ska jag och baby ut och äta :) lägger upp dagens outfit innan jag drar, kissss!


chill med music

sitter o dunkar kenring, har hampus hörlurar som är fett bra! har lyckats stängt ute allt ljud från alla andra (y) har småföretagande nu, vi skulle göra en budget i excel. Jag är klar redan :) Har inte så mycket mer att skriva, ska kanske dra på stan en sväng efter skolan, funderar på att köpa mig en mössa. Vill ju ha en rosa, men det verkar inte finnas nån fin nånstans?! Om nån vet vart de finns fina rosa mössor så släng in en kommentar :)

Nu ska jag klicka vidare och njuta av musiken.
Ta hand om er.

Timrå förlorade :(

ååååh blir så less! Timrå förlorade matchen. Whatever.. Jag var och klippte mej efter skolan ialf, blev bra. Lite kortare bara, haha! Men as skönt med fräscha toppar. Johan och Nicke höll mig sällskap :) När jag var kalr skjutsa vi hem Nicke och sen åkte vi till mig. Lill bäbis gjorde sig iordning och dorg på casino. Så jävla snygg i kavaj är han!

Nu sitter jag här hemma själv på mitt rum, har prov i naturkunskap imorgon så jag borde verkligen plugga, men känner mig inte så motiverad.. Längtar till lovet!

Men nu ska jag välja kläder tills imorgon sen öppna naturboken och se om jag kan få nått gjort. Ha det bra tills vidare :) hörs imorgon.

Peace out


baby (`v´)


Hellu :)

Hej! Vad händer gott folk? Själv är jag på skolan just nu, tog lite sovmorgon hähä (a) Sov galet skönt och länge! Klev upp vid 11, fixade iordning mej lite, sen skjutsa älskling mig till stan. Jobbar med vårt projekt nu, börjar förstå lite iallafall och det känns skönt :)

Ikväll blire hockey och tacos med pappa, johan ska med jacke på casinot. Men nu måste jag jobba vidare, uppdaterar senare. Ska klippa mig idag med, bara topparna.. Skönt de!

Wihoou

Har matte snart, slutar om 3 timmar. Kanske får gå tidigare om jag jobbar skiten ur mig ^^ mihih! Sitter ba i klassrummet o chillar nu med folks. Ska lyssna på Ken ring nu o mysa lite, de skulle inte vara fel med en kopp te till, men caféet är ju inte öppet :(

Uppdaterar laterooo !


Chillar på skolan

Nyss fått mitt morgonkaffe så nu är jag NÖJD :)) rökte en cigg också! Har datakunskap nu, värdelöst javet. Sen har vi matte på eftermiddagen, kan de bli värre..  Har massa prov och skit  nu innan höstlovet så måste fan plugga en massa, tråkigt nog.

Längtar till helgen, jag och Johan har varit tillsammans ett halvår på lördag, då ska vi ut och äta :) så jävla mys. Vill att det ska bli 25 också så jag får pengar <3 haha! Just ja, jag & baby ska till farmor och äta idag, pannkaka, så jävla gotti :)

Men nu ska jag skicka ett mejl till en lärare.
Peace out (`v´)



Ken ring



Världens bästa låt, just nu ;)

Less på det mesta

Less på det mesta som gäller skolan just nu, vill bara hem dra ett täcke över huvudet och sova tills våren kommer (y) varför kan man inte bara göra de lixom?

Förlåt för dålig uppdatering också btw, men har haft noll inspiration överhuvudtaget..

Måste tillägga att jag är så glad att jag har min lilla bääääs :') Johan, jag älskar dig min lilla solstråle (`v´)

Lördag

Ja igår vart det ju inte så bra om man säger så..

Nu sitter jag hemma hos Johan och kollar på fotbollen med Johan och Micke! Damp har dom (y) Men nu ska jag kolla på tvvvvvv :) nu kom berka o martin med!

Ciao

Fransk manikyr

Sitter o gör fransk manikyr just nu. Snart klar, bara topplacket kvar :) de blev bra på ena handen, men lite sämre på den andra, som alltid! Vet i nte hur det blir iikväll heller. Ida ring mig!

peace out


@ school

sitter på skolan nu, har småföretagande tror jag? haha (y) sitter bredvid världens bästa hampus, enligt han själv hahaha!

btw va blire i helgen gott folk? =D


God morgon

Klockan är kvart i 7 och jag är uppe, woho :) la mej astidigt igår, men är ändå trött ;o ska väll börja göra mej iordning snart. tänkte hinna bränna en skiva och ha i bilen också. Men vi hörs later :D puss!


IDA!

Ida kolla vad jag har hittat! Är den inte vacker? :')
En sån här ska vi ha tag på :D hahaha! Så jävla ball!


Btw hockeyn går åt helvete..

Shea lip butter

Köpte ett läppbalsam igår på bodyshop, Shea lip butter :) luktade jättegott och gjorde min torra läppar till mjukis igen. Rekomenderar denhär! :)


Torsdag

Godmorgon ppls :) Sitter på skolan nu, hade redovisning i näthandel nyss, gick rätt bra ialf! Försov mej imorse också, gjorde mej iordning på en kvart. Kom ändå försent, somvanligt? hahaha (y)

ikväll är det hockey också, fett pepp! så jävla najs (`v´)
men nu ska jag återgå till nått annat, puss!

Dagens outfit



Jeansleggings: Vero moda
Tröja: Gina tricot
Halsduk: Indiska
Skor: h&m

Less

Kom till skolan vid halv 9 och fick veta att vi började kvart över 10, lite less jag vart. Johan och jag åkte till farmor o drack kaffe mihi! sen har vi ingen svenska idag heller, så det känns värdelöst att jag överhuvudtaget åkte till skolan idag! Har lixom en timmes lektion..

Jaja nu ska jag dricka kaffe :)
later

Tårt party

Mästerverket :D


   

family :)

Smörgåstårtekalas hos Johan

Nu har vi haft smörgåstårtekalas hos bäbis med :) sällan emil ska fula sig säger jag bara. Men smörgåstårtan var ju god iallafall! Höll på att dö när Anneli och Johan skulle flytta kaninburen, stackars lilla Emil (ja, kaninen heter också emil). Men nu ska jag se klart hockeyn, värkar gå åt helvete som vanligt.

NU GJRODE TIMRÅ 2-2! yeeees :D

jaja, efter hockeyn blir det tårta också ska johan få sina pressenter. visar sen!


   
  smörgåstårtan          anneli                 mongoemil          johan & anneli

Dagens outfit



Tröja: Bikbok
Leggings: h&m
Skor: Dinsko
Halsband: Efva Attling, fått av pappa

  

Facelook



Dagens face/hair
haha :)

Monday morning

Suuug vad tråkigt med skola,.

Johan fyller 20 år idag, stort grattis till han <3 min lilla baby!
Men nu ska jag jobba eller nått. Uppdaterar sen.

Blåbärspaii

iiih nu har vi nyss ätit blåbärspaj med hemmagjord vaniljsås som jag gjorde förut :) gottti! Den här dagen har varit fett tärd, som alla andra söndagar. Det finns aldrig någonting att göra? Gjorde iallafall Johans tårta eftersom han fyller år imorgon, sen tog jag en dusch. Har även varit hemma hos Johan en sväng..

Snart börjar komissarien och havet, måste se hähä!
Men nu ska jag läsa lite andra bloggar sen blire tvn.
Hörs imorgon :)


Blåbärspaj, lånade bild från google :)

Kvällens outfit

Tröja: Vero moda
Leggings: Gina tricot
Halsduk: Indiska
Skor: Scorett
Jacka: Stadium



Kvällens mysoutfit haha :) efter jobbet drog vi hem, såg hockeyn, timrå förlorade :( buhu! åt oxfilé till middag, mums! sedan skjussade vi josefin och lotten till stan! Drog hem till Johan sen, umgicks lite med Emil och Jonas. Jag somna till i soffan ett tag, sedan skjussade vi dom till Nicke och sen drog vi hem till mig. Men nu ska jag ut och röka :) sen sova söööött (`v´)

Imorgon ska jag baka tårta åt baby som fyller år på måndag btw!
Men gonatt på er!

Nu ska vi jobba!

Nu ska jag, Johan, Josse och Lotta iväg och jobba! målamålamåla, fett tråkigt men det brukar ju alltid bli massa flumm som gör det roligare ;D haha!

updt later

Småföretagande

Godmorgon :) Är på skolan nu, har småföretagande. Brukar ju vara rätt skoj. Skönt att de är fredag idag också. Men tyvärr så ska jag jobba imorgon så kan inte sova hela dan :( buhu! Men nu ska jag väl ta o jobba med affärsidéer o sånt, uppdaterar sen :)

Timrå vann!

Timrå vann matchen med 3-1, hårt nöjd! :D Nu ska jag & johan gå ut och ta en cigg sen sova.


Gonatt :)

Veckans shopping

Deodorant från h&m: 40 :-
Replay parfym från åhlens: 299:-
Rougeborste från h&m: 39,50 :-



   
Skor från Scorett: 849:-, Vantar från åhlens: 100:-, Stickad tröja från Gina tricot: 249:- 

Hockey

Nu äre hockey! Timrå vs. Södertälje. Timrå ska vinna, annars blir jag fan less! Har nyss käkat middag, typ älg/ren köttsgryta och potatisklyfter. Svinigt jävla gott! Pappa är kung på att laga mat :) Har satt på en ansiktsmask också, skönt de så jag blir lite fresh i hyn. Funderar på att göra fransk manikyr också, Rossi inspirerade mej idag :) haha! Men det är ju så jävla jobbigt, har gjort de 2 gånger förut, fast de brukar bli ganska bra mihi!


Gjorde manikyr i sommras :)

Slutat :)

Nu har jag slutat, skönt! Sitter och väntar på Johan nu, han ska hämta mig :) Har nästan gjort klar skiten till näthandel redovisningen som vi ska ha nästa vecka. Bara lite frågor kvar men det löser sig. Har inte så mycket mer att blogga om nu hähä, men uppdaterar lateroo =D

Peace out ppls

 
Miss you so!

Dagens outfit

Dagens outfit:




  

Leggings: Vero moda
Stickad tröja: Gina tricot (Ny!)
Jacka: Stadium
Skor: DNA (Nya!)

Näthandel

Sitter på skolan nu och har näthandel, skippade första lektionen var så jävla trött imorse. Mötte iallfall upp Rosita och Pontus i stan och gick till Dragon house för dom skulle käka :) Sen gick vi på stan en sväng, köpte en deo och en rougeborste :)

Nu ska jag och Pontan gå och köpa kaffe snart (y)

Dagens outfit

Dagens outfit:
 
(klicka för att förstora!)


Leggings: Gina tricot
Stickad tröja: Vero moda
Vantar: Åhlens (Nya!)
Jacka: Stadium
Skor: H&M