home

helluu :) kom hem för ungefär en timme sen och sedan dess har jag sysselsatt mej med att tvätta och packa lite smått. så jäkla störigt bara att vissa grejer kan man inte packa ner förens samma dag man ska åka. typ shampoo, plattång, smink o sånt :) måste även på stan en sväng imorgon och inhandla lite småsaker. hårsnoddar, hårspännen och tights. ska även klippa mej och gå på idrotten som är enda lektionen. skönt dää ;-) men nu ska se om pappa behöver nå hjälp i köket, de blir fläskfilé och potatisgratäng till middag mums!


bild lånad från google


bakat blåbärspaaii

hello! har haft fullt upp nu enda sen jag vaknade, har bakat blåbärspaj och börjat packa. känns som att jag kommer ta med mej alldeles för mycket grejer, som vanligt haha! ska iallafall åka till mammsen nu, väntar bara på att johan ska bli klar. ska bjuda henne på blåbärspaj och säga hejdå och sånt eftersom vi åker ju på tisdag :) efter vi har varit där ska vi jobba, så jag får helt enkelt blogga ikväll när jag kommer hem :)


bild lånad från google


sunday

godmorgon på er :) vaknade precis till liv, ska jobba idag sen ska jag börja packa för nu är det bara 2 dagar kvar tills vi åker :D miiihi! fattar knappt att de är sant, tiden har gått så himla fort! men nu ska jag dricka kaffe, peace :)


Prinsessa

Kom nyss hem från Johan och nu ska vi kolla på filmen Prinsessa. Nån svensk film som verkar rätt kul iallafall :) men nu måste jag kolla, filmen har redan börjat :D lessen för dålig uppdatering men det är inte så mycket som händer idag. Hårfärgningen vart bra iallafall, eller utväxten. Peace!


drar till johans place

nu ska vi till johan, hans mamma ska bleka min utväxt. sköönt att bli av med den. men vi får höras senare hörrni :)


lördag

god morgon på er :) har precis vaknat efter en lång skönhetssömn. haha! funderar på att koka lite kaffe och sådär. kanske kolla lite på disneychanel, de är ju aldrig fel liksom. vad händer annars idag? ingen aning faktiskt. skickade iallafall iväg ett sms till johans mamma nyss och frågade om hon kuned färga min utväxt så får väll hoppas att hon kan de, den behöver verkligen färgas ;o jaja nu har jag inte så mkt mer att tillägga, höörs sen :)


dödligt mätt

huuua har nyss ätit middag och druckit kaffe + ätit de nya ballerina kakorna med kladdkaks smak. ganska goda faktiskt men nu mår jag sjukt illa, är så mätt ;( håller på att kolla på let's dance också, snart börjar solsidan äre lite bäst eller? :D miiihi! men nu ska jag stänga av datorn och kika på tv. Ha en trevlig kväll :)


bild lånad från google


handling

kom precis hem och nu ska vi fara på ica och handla massa maat. blir tacos ikväll, ja det är en tradition att äta det på fredagar :) miih! men nu ska vi åka, hörs senare! :D


handling

kom precis hem och nu ska vi fara på ica och handla massa maat. blir tacos ikväll, ja det är en tradition att äta det på fredagar :) miih! men nu ska vi åka, hörs senare! :D


företagsekonomi

hellu :) har företagsekonomi nu, har gjort klart häftet som skulle vara klart nästa vecka. fett stolt :) funderar på att gå på stan en sväng snart. måset bara släpa med mig jessica! sitter fortfarande oroar mig för att få magsjuka, men jag lär ju klara mej, har inte haft det sen jag var 5 år typ. men nu ska jag läsa massa bloggar och lyssna på soft musik.


outfit and facelook













Tröja, strumpbyxor och halsduk från H&M
Tjocktröja från Gina Tricot
Knästrumpor från Bikbok
Örhängen från Glitter
Armband från Kappahl
Läppstift från Nivea
Uggsen är Josses :)


monika's birthday

monika fyllde ju år igår som jag nog har berättat typ 10 gånger haha. vi fikade iallafall tårta och semlor. tog bara bilder på fikat, glömde helt och hållet bort att ta kort på min lilla familj haha :) var alltför upptagen med att trycka i mig. monikas hemmagjorda semlor knäcker allt kan jag lova och tårtan var också rätt goo, miihi






my girls

fikade ju med tjejerna igår, det var hur myysigt som helst. snackade en massa girltalk. alltid lika kul :D miihi!








godmorgon

hej på er, han ju som ni säkert såg inte blogga så mycket igår. får ta igen de ikväll, miihi :) stackars josse har fått magsjuka så jag får hoppas att jag inte blir smittad eftersom vi åker om 4 dagar :| helt sjukt fattar inte att de är sant nästan, bara 4 dagar kvar! hur som helst nu måste jag göra mej klar, ska ta 07.25 bussen och i skolan väntar en lång dag, huua. men vi hörs sen :)


home sweet home

Hej på er :) kom precis hem, har vart ett jävla fläng idag, först stan med brudarna och gjorde av med massa pengar sen hem till mamma och äta middag, nu ska vi äta tårta här hemma och fira monika lite! tror vi ska fika nu så jag får återkomma om ett tag. ska försöka hinna ta bilder på mina inköp och lägga in bilderna från stan :) p.s. jag måste bara säga att jag älskar min pojkvän! :)


me right now, känner mej riktigt trött och sliten ;(


finished

wiiho nu har jag haft mitt sista engelska tal så nu är jag helt klar med det, känns jävulskt skönt att kunna släppa de :) har även rättat min uppsats och lämnat in den igen. nu har jag inga restuppgifter överhuvudtaget, GREAT :D slutar iallafall om en halvtimme, då ska jag möta upp lotta & josse en snabbis och inhandla en pressent åt monika som fyller 50 idag. congratz på henne! klockan 4 ska jag möta upp ida och alex för en fika :) men nu ska jag läsa lite bloggar, hörs ikväll! :)


outfit







Tröja och linne från Gina Tricot
Leggings och halsduk från H&M
Halsbandet har jag gjort själv :)


minus




jag har världens sötaste katt!


skolan

kom precis till skolan, på vägen hit lyssnade vi på hockeymatchen på radion, sverige loosade ;( de suger fett hårt, jag som hade hoppats på guld haha :) fast de hade väll ändå skitit sig mot USA eller Canada.. Fryser så innihelvete om fötterna också, tog tygskor vilket kanske inte var så smart när det är 20 minus ute. men nu börjar lektionen!


torsdag

god morgon på er :) klev upp kvart i 6 idag för att kolla lite på hockey matchen. tråkig match vare, tror det fortfarande står 0-0. Skulle ju åka buss till skolan men jag får skjuts istället, skönt de. behöver inte stressa nu direkt :) efter skolan ska jag på stan med brudarna, sen hem till mamma och äta middag sen hem till juniskär och fira monika. mycket att göra idag, huhu! jaja nu ska jag slå mej ner framför tvn igen, hörs sen :D


wooah heja sverige !


natti

sådärja nu är talet klart, måste bara skriva lite stödord och skit men det gör jag imorgon. skulle ju ha behövt träna lite också kanske, får väll göra de på bussen haha :D men nu ska jag sova, en fullspäckad dag väntar imorgon, minst sagt! gonatt på er :)


gammal bild


nyduschad

hej på er! jag har precis duschat och nu sitter jag bara och chillar. funderar på att plugga lite snart, måste ta mig en kopp te först bara. finns inte så mycket mer att säga, längtar tills imorgon bara för då händer de grejer :D först skola 08.30 - 15.30 sen blire stan med mina brudar. hoppas ida också följer med, ska ringa henne snart och höra :) sen fyller ju monika år så det ska inhandlar pressenter och firas, wiiiho :D men nu ska jag göra nytta! peace


sleep

tog en powernap, eller ah i 2 timmar typ. nu kanske jag orkar plugga, få väll se. de måste ju göras iallafall! haha. är så sjukt trött, ja förstår inte. ska väll snart laga nå mat iallafall, måste ju ha energi för att plugga haha :D men har inte så mkt mer att tillägga, återkommer sen :)


dagens outfit





Jeans från Bikbok
Tröja och knästrumpor från H&M
Stövlar från Skopunkten


breakfast time

har nyss kommit hem och tänkte äta lite frukost, hann ju inte med det imorse hähä :) käkar fil med banan, havremacka och te. världsklass! sen ska jag plugga jävel, måste ta tag i talet ordentligt nu, har ju redovisning imorgon. lägger upp dagens outfit snart iallafall, ska bara fika :)






facelook

facelook of the day








matte

är på skolan nu och har matte, vi har haft genomgång i typ 1 timme, riktigt drygt! jag och jessica är äkta muppar vi sitter bredvid varandra och smsar till varandra. musik räddar min dag iallafall! efter skolan blir det stan en sväng med jessica, ska köpa hårfärg. utväxten börjar bli enorm :| jaja nu ska vi gå till cafét och köpa dricka ssen ut o ta en cigg!








<3


onsdag

god morgon på er :) somnade sjukt sent igår så var riktigt trött imorse. nu ska jag iallafall iväg till skolan alldeles strax, har mattelektion (y) tur att jag slutar halv 12! men nu har jag inte tid måste åka, Peace


gonatt

nu ska jag sova hörrni, börjar tidigt imorgon och ska ju åka buss också, huua hatar juniskärsbussen! men vi hörs imorgon, good niight sleep tight


chocolate

åååh kanske världens underbaraste ansiktsmask. använde den nyss och man vill typ bara äta upp den för den luktar så gott ;o luktar riktig jävla lyxchoklad kan ja lova :D finns att köpa på kicks för en tjuga (?) ungefär :)






tacoköttfärssås

hellu, har nyss ätit middag, pasta och tacoköttfärssås. gotti :) just nu sitter jag bara framför datorn och har lite halvångest för att jag inte har pluggat idag trots att det verkligen behövdes ;( får plugga jävel imorgon, slutar ju halv 12 så då har jag ju typ hela dagen på mig. det löser sig iallafall! nu ska ja chilla framför datrorn ett tag, sen ta en dusch :) peace


ego







alexandra sundin



i close my eyes



dum, dummare, alex
skulle ju egentligen plugga men då fastnade jag framför spegeln och sminkade mig lite, sjukt dålig bild men det ser rätt bra ut in real. svart/grå sotat, fast ser mer brunt ut på bilderna. dåligt ljus i vårat badrum..


facelook

facelook of the day;


dagens små inköp





Vit tischa från Gina tricot, 129:-
Svart tröja från H&M, 149:-

Känner dock att dessa inköp inte tillfredställde mitt shoppingbegär, har fan inte shoppat ordentligt på hur länge som helst och nu har det kommit in så hima mycket fina vårgrejer. Blir nog lite shopping på torsdag när lönen kommer, måste ju köpa lite saker inför resan och även andra onödiga smågrejer lär ju följa med miihi :)


Svar på tal

Anonym om 7 days left:
vart bor din mamma då?

Svar:

Mina föräldrar är skilda och jag bor ju hos pappa i Juniskär, men mamma bor också i Njurunda så att det är ju inte långt direkt :)


timbuktu

sitter och chillar framför datorn, lyssnar på timbuktu och njuter. funderar på att göra lite nytta snart! plugga och hänga in massa rena kläder i garderoben :) minus sitter bredvid mej och jamar efter uppmärksamhet också, lillbäbis! ne nu har jag inte tid, Peace


skolan

kom precis till skolan, jag och jessica har gått på stan i nån timme, köpte lite grejer som jag visar sen :) nu ska vi tydligen på nolia mässan men jag tror att jag ska åka hem. de suger ju! men laaater :)


bäbis miih


dagens outfit







Jeans och kofta från Gina tricot
Linne och halsduk från H&M
Uggs från Scorett
Nagellack från H&M


7 days left

.. till vietnam :D wiiiho!

saker jag måste göra innan jag åker;

  • köpa solskydd, shorts och nå linnen
  • hälsa på mamma och farmor
  • packa! :D
  • växla pengar


tisdag

godmorgon på er :) är uppe tidigt idag också fast jag egentligen inte behöver, ska inte till stan förens om tre timmar typ ;o haha! fast de är ju skönt att ha gott om tid på sig. tänkte måla naglarna och hänga lite tvätt. de är ju alltid bra! (y) nu ska jag roa mig med att läsa lite bloggar och så ett tag, PZ


gonatt

förlåt mig för en väldigt tråkig uppdatering denna dag. blir bättre imorgon, i promise! nu ska jag sova, börjar halv 1 imorgon men ska åka in till stan tidigare och göra lite ärenden tänkte ja. vuxet dedär lät, men hursomhelst ska jag boka klipp tid och lite sånt, men vi hörs imorgon. kram


handla

nu ska jag och baby åka och handla lite foood :D blir tacos ikväll, snacka om VARDAGSLYX mahahhaha :D som blondinbella skulle ha sagt (y) wiiiho jag är överlycklig iallafall! men vi hörs senare, peace out ppls!


lonley

åååh jag har så tråkigt ! :| älskling är och jobbar, själv har jag bara gått runt här hemma hela dagen som ett jävla lik. har inte gjort ett skit idag typ. skrivit några rader på mitt tal och ätit? de är fan de ända jag har gjort. nu håller jag på att krypa ur skinnet snart, vill att alla ska komma hem så jag har nån att prata med.


ops!

somnade till ett tag efter hockeyn, var sjukt trött. nu tänkte jag iallafall ta tag i lite plugg som måste göras. har ju mitt sista tal på torsdag så de är väll lika bra attt få det skrivet nu :) uppdaterar senare, Peace


muppbild haha :D


god morgon!

idag är jag uppe med tuppen, haha :) ska se sverige - finland matchen som börjar nu, klockan 6 på morronen :| haha! men de är chill de. har precis satt på kaffe så det ska nog gå att hålla sig vaken :) men nu kan jag inet skriva mer, datorn dör vilken sekund som helst, no battery! ;o


nyduschad

tog nyss en låång och välbehövlig dusch, tror inte att det har vart såhär skönt att duscha på väääldigt länge :D annars händer det inte mycket, vi ska väll äta mat snart. pappa har gjort nån oxfiléstek tror jag? lär ju vara gott iallafall, de äre jämt när pappsen gör mat :)) nu tänkte ja läsa lite bloggar och chilla ba, PZ


hemma

hellu, kom precis hem från jobbet. gick rätt fort att städa, är helt sluut nu! ska väll vila ett tag nu tänkte ja och sen ta en dusch. kan behövas, mihi :) minus har även tagit över min, lillbäbis! men uppdaterar sen. Peace


old pic


sunday

god morgon på er, vaknade för typ 1 timme sen. det blåser sjukt mycket ute, huualigen. vi har skridskor på gympan imorgon men jag vägrar fan åka om det blåser så här mycket. helt sjukt ju.. nu ska vi snart åka och jobba iallafall, men vi hörs sen :)


nighty

lessen för very bad uppdatering men jag har inte gjort ett enda dugg idag så det har inte funnits mycket intressant att berätta. åt iallafall en väldigt god middag, rökta räkor & aioli till förrätt och vitlöks/ört lax med potatisklyftor och sallad till varmrätt. efter maten kollade vi på melodifestivalen en stund sen vare movietime. såg en konstig utomjordingsfilm, district 9. somnade till lite på slutet så jag fattade aldrig filmen heller, haha :D men nu ska jag sova, jobbar imorgon.. men vi hörs! sleep tight hörrni


footbath

badade nyss mina småfötter och filade dom. nu är dom mjuuka som bäbisfötter mihi :) vad ska man hitta på nu då? kanske fixa naglarna och göra fransk manikyr. låter som en välldans bra idé eftersom mina naglar look like crap, haha :)


godmorgon

hellu :) vaknade precis, är ganska trött sådär.. det är typ storm ute, blåser som sjutton, så idag håller jag mig nog inne :D haha! ååh förresten, claudia var så jävla grym på let's dance igår, hon är fanimej bäst :D nu tror jag att jag ska koka mej en kopp kaffe och läsa tidningen. hörs sen!


tacootime

nu står alla och lagar tacos och jag sitter här och nördar, ska väll hjälpa till jag med tänke ja :D hörs senare efter maten, måste helpa till nuu. peace


outfit och facelook








Sammetsleggings och halsduk från H&M
Linne och tröja från Gina Tricot
Skor från Dinsko
Jacka från Stadium

Facelook;

Har läppstiftet från Oriflame jag fått av Alex, men det syns dåligt på bilderna. Asfint ialf! :D


finished

äntligen klar med städning, de tog några timmar faktiskt. nu ska vi åka och handla åt pappa för han skulle åka traktor hem. han ska vell skotta gården antar jag hähä :D men nu har jag inte tid med det här, blogg you later!



kom precis hem

hej på er, kom hem nyss. hoppade över sista lektionen för jag hade så ont i magen. men de är bättre nu som tur är :) vetefan vare va! haha. jaja nu ska vi städa här, det ser förjävligt ut! hörs later :)


latar mig

kom precis till skolan, sitter bara och lata mig just nu för dom håller på med nån SPCS uppgift som jag gjorde färdigt igår :) ååh jag längtar sjukt mycket tills ikväll, ska bli så schööönt att bara ta det lugnt och släppa allt med skolan för en stund. kvällen kommer iallafall bestå av tacos, fruktsallad, let's dance, solsidan och hockey :D wiiiho! nu ska jag kolla runt på lite bloggar och så, PZ


bäbis !


friday

godmorgon på er, nu är det äntligen fredaaag säger jag :) har nyss vaknat och bara suttit här sen dess. ska väll ta mej en kopp kaffe nu och börja göra mig iordning för skolan så jag slipper stressa. somnade med blött hår igår så håret är typ katastrof :| haha men de löser sig! nu har jag inte tid, uppdaterar lite senare :) peace!


svar på tal

c om nyduschad:
hej, kan man få receptet på maten, såg gött ut :P

svar:

ja visst kan du få de, om man nu kan kalla de recept :D du tar bara en grillad kyckling och "rensar" den, skär äpplen i små bitar och blanda med potatissalladen. salladen består av gurka, tomat, avokado och en påse blandsallad :) gjorde även tomater i ungen till och då delar du bara tomaterna i halver och kryddar med oregano och salt och har dom inne i ugnen ca. 30-40 min på 175 grader. Sista 5 minuterna lägger du på lite ost :) lättlagat och gott :)


nyduschad

heellu :) har precis tagit mig en skön dusch och smörjt in mig i massa bodylotion så nu är jag fresh (y) mihii. tänkte kolla på en film nu och bara chilla. känner att jag behöver det! tokigt skönt att de är fredag imorgon :)

grillad kyckling med äppel&potatis sallad


mammas lilla bäbis hade krypit ner under mitt täcke :) miiih





snart middag!

sitter i köket nu och chillar, ska snart äta middag. grillad kyckling med potatissallad. gottti! :) nu ska jag skära äpplen och grönsaker. hörs snart :)


lånade bara en bild från google, visar andra sen :D


facelook ego girl










dagens outfit





Leggings och armband från h&m
Hoodie från Bikbok
Linne från Bikbok (under!)


prov i företagsekonomi

wiihoo! fick MVG på provet vi hade i företagsekonomi i fredags.
är så stolt över myself :D


digi watch

riktigt schysst klocka från hollywood.se! är riktigt sugen på att beställa den :)
199 :- kostar den iallafall om nån är intresserad, mihi!


engelska redovisningar

hej på er :) har precis haft mina engelskaredovisningar och det gick hyffsat bra iallafall, är fan stolt över mig själv! miiihi! det känns som en sten har lättat från mitt hjärta. kanske därför jag vart så nere senaste veckan. har kännt mig så himla pressad och så. nu känns det iallafall sjuukt skönt. har bara en redovisning kvar och den är inte förens nästa torsdag så jag en helv vecka på mig att göra den :) i'm over happy now, can't stop myself wiiiho. ska lägga in dagens outfit så fort jag kommer hem, och även visa sakerna jag beställt från h&m. fick paket igår :) men nu ska jag lyssna på musik och bara chilla i en halvtimme tills vi slutar. pz!


blir så less på mig själv..

har glömt telefonsladden hemma så nu kan jag inte lägga in nåra bilder ;( huua less jag blir. har iallafall administration nu, fast ja vi har rast :) ska strax ringa rossi och gå ut och röka! men vi hörs senare, peace!


jävla skit administration :)))


torsdag

god morgon på er :) vaknade nyss, har bara hunnit sova 6 timmar så jag är tröttiis :| blev iallafall äntligen klar med talet igår, så det känns ju grymt skönt eftersom jag ska redovisa idag! nu ska jag läsa lite bloggar och hälla i mig kaffe så jag blir pigg wiiiho :) lägger in dagens outfit sen, peace


svar på tal

c om home sweet home:
hej, synd att du inte uppdataerar så mkt längre :( din blogg är rolig att följa :)

svar:
åh det var roligt att höra, ska försöka uppdatera mer men jag har haft så himla mycket med skolan och så, det har helt enkelt inte funnits tid. när jag åker till vietnam däremot kommer det bli mycket uppdatering :D

plugg

usch nu har jag pluggat hela jäkla kvällen typ. totaly värdelöst! är inte klar än heller, måste fixa massa bilder och skriva en avslutning men sen så äre klart! wihooo. ska väll försöka sova i tid ikväll med så jag orkar upp imorgon :) de här blir nog de sista inlägget för idag, så gonatt på er!


gammal bild!


home sweet home

kom nyss hem, är less som fan på att det snöar ute. ska inte gå ut nå mer idag tror ja ;-) haha! ska vila en stund nu, sen måste jag pluggaaa (!) later


10 månader

just ja, glömde berätta att jag och johan har varit tillsammans i 10 månader idag. grattis till oss älskling!


school

hellu, sitter på skolan nu och chillar till million stylez. har matte och de går skit! wiiiho. har iallafall haft en hemsk morgon, stryka är inte min grej sen glömde jag mobilen hemma så fick vända och hämta den + att det snöar ute. men nu tjatar hampus på att vi ska gå till caféet så jag får väll slita mej från de här. lägger in dagens outfit sen :) peace!


onsdag

god morgon på er! :) vaknade precis och jag är sjukt trött. första gången jag vaknade var klockan 5 (!) sen somnade jag om och nu är jag dödstrött. som tur är har jag bara en lektion idag, fast sen måste jag i och för sig hem och fortsätta på mina tal, skrev iallafall nästan en sida igår :) så de är ju braa! ikväll äre andra avven också wiiihooo! :D men nu ska jag dricka kaffe och börja göra mej iordning, hörs sen!


ätit middag och sånt

hej på er :) har precis ätit middag, pasta med kycklingfilé och pesto. just nu sitter jag bara här på mitt rum och försöker hitta kraft till att plugga. funderar på att ta mig en cigg och sen sätta igång. har 2 tal att göra klara, 1 tills på torsdag... hua! men uppdate lateeeero :) pz




dagens outfit







tröja från vero moda
leggings och armband från h&m
halsduk från gina tricot


bilder sen igår

pysselkväll igår hos ida, mahhaa :D





skolan

hellu, är på skolan nu. har fått min studieplanm, är ganska nöjd med mina betyg hittills iallafall :) får damp på skoldatorn :| kan inte lägga in bilder från mobilen längre. jaja nu ska jag läsa massa papper om valbara kurser som vi ska ha i 2an. funderar på att ta fotografisk bild iallafall, sen vet jag inte :) de löser sig! visar dagens outfit sen när jag kommer hem, peace


god morgon

hellu, har nästan nyss vaknat! pratade precis i telefon med rossi som var på skolan, ska väll dit vid halv 1 jag med. tror vi börjar då egentligen, eller börjar vi halv 9?! haha ingen aning. sitter iallafall och dricker kaffe nu. måste också be om ursäkt för att min blogg har sugigt totaly senaste dagarna. har inte haft tid! igår hade ju jag, ida och alex pysselkväll. visar några bilder från de sen :) mihi! nu ska jag börja göra mig iordning, peace!


monday

godmorgon gott folk :) har precis vaknat, sitter och väntar på att kaffet ska bli klart nu. sen ska jag plugga engelska, huua engelska är fan inte min starka sida ;( men får väll försöka göra mitt bästa iallafall.. har 3 muntliga pressentationer. är det kul?! haha nej. ikväll ska vi ha tjejkväll hos ida btw, måste ringa alex också wiiho :D men nu är kaffet klart, laaater :)


gokväll

hej på er :) har haft fullt upp idag, därav dåligt bloggande. har jobbat och när vi kom hem gjorde vi hemmagjord pizza. vart väldigt lyckat faktiskt :D nu ska vi ba chilla, kolla på en film, minns inte vad det hette (y) lägger in lite blandade bilder sen de senaste dagarna ialf :)






(hann tyvärr inte hindra johan från att cutta blåbärspaiien, haha!)

hann tyvärr inte hindra johan från att cutta blåbärspaiien, haha!


sunday

godmorgon gott folk :) lessen för dålig uppdatering, men mådde ju inge vidare igår.. mår bättre nu, tur de! hade ju dött om jag fått kräksjukan eller nått ;o jisses! nu ska jag väll göra mej en kopp kaffe och chilla bara, hörs :) peace


längtar jag lite?! 16 dagar kvar..


tonight

hellu! jag ligger här i sängen och tycker synd om mig själv. haha lite iallafall! pratade precis med ida. vi skulle ju ha pysselkväll tonight men vi sköt upp den lite. mår fortfarande inge bra alls ;( magen känns helt fucked up. ska ringa till alex surra lite. men vi hörs sen maybe!


bad feeling

hej mina små bloggläsare, fjantit de lät haha (y) mår inge bra alls, så det blir nog inte så mycket skrivit idag. tror jag ha feber, typ kallsvettas och mår illa. jag tänker fan inte bli sjuk, jag har inte tid med det?! usch. nu ska jag gå och vila ett tag, kanske mår bättre då. hoppas hoppas!


godmorgon

vaknade nyss, har sovit i typ 13 timmar haha. var helt död igår ;o har precis satt på kaffe iallafall, så jag vaknar till liv lite :) vi såg på nån robotfilm igår, den var rätt bra med jag somnade efter typ en halvtimme så jag tänke väll se klart den snart :) jaja, nu ska jag hämta mig lite kaffe och läsa lite andra bloggar, hörs sen!


hemma

kom nästan nyss hem, har fikat lite och så. just nu hänger jag på mitt rum med johan, lotta och minus. woooh! ska väl försöka hitta på nå vettigt antar jag :) kvällen kommer bli ultimat iallafall. tacos, let's dance och godis! men vi hörs senare! trevlig helg på er gott folk ;D


SPCS Administration

är det här lite tråkigt eller?! sitter och för in masa jävla uppgifter i ett låtsasföretag. haha jaja, jag lär ju mig nått iallafall. kanske har nytta av det i framtiden, blir lättare att göra skiten om man tänker possitivt så får väll försöka med de. vart ju iallafall en sväng på stan förut, tog massa "fina" solskensbilder på mig och rossi men de går inte att lägga in dom, cptelefon :| lägger väl in dom sen! nu ska jag fortsätta plugga!


mission complete

blev precis färdig men provet, det känndes hyffsat iallafall! svarade på alla frågor :) nu har vi lunch, ska tvinga med rossi på stan :D mihi! men vi hörs senare ppls <3


facelook




dagens facelook, as usual typ


företagsekonomi

kom nyss till skolan, vi har företagsekonomi nu och vi ska ha prov. trodde vi skulle ha pro vet nu direkt men vi fick en timme på oss att plugga :) aah härligt! kanske inte utnyttjar tiden så bra, jag bloggar istället (y) haha! nemen nu ska jag ta och plugga som sjutton, vill ju ha bra betyg :D miihi!


chill


leggings från h&m
linne och hoodie från bikbok
halsband fått av johan :)


friday

godmorgon på er :) har precis vaknat och är väl inte överdrivet pigg trots att jag somnade i tid igår för en gångs skull! tror jag somnade runt halv 11. nu är det iallafall äntligen fredag, så himla skönt! minuset är väll att vi har prov i företagsekonomi och jag har inte pluggat så mycket, läste igenom papprena igår men ingenting fastande :| funderar på att skynda mig att göra mig iordning nu så kanske jag hinner plugga lite innan jag åker till skolan, värsta fall hetläsa igenom allt i bilen påväg till skolan :D haha! ne nu är det dags att sätta fart, uppdatea lateeeer :)


min dolda talang

jag och johan stod i badrummet och fula oss, typ spände oss och grejer. haha jag hade värsta magrutorna, eller ah värsta och värsta men dom syndes ju iallafall. ;o har aldrig märkt förut! hahah vet inte om jag ska skratta eller gråta så jävla roligt vare. har mina aningar om vart de kommer ifrån.. ;-) ahha!




home

kom precis hem, ska snart käka sen blire plugg för hela slanten! har ju prov imorgon. men nu orkar jag inte skriva mer, har inge vettigt att framföra haha. piiiz


give me a break

hellu, har precis varit på kiosken vid fontänen och köpt kaffe. guuld :) hittade världens största miniräknare, så jävla cool. nu äre bara 1 timme kvar till jag slutar. undra om jag överlever?




today's

Dagens humör: Sådär
Dagens mående: Illamående
Dagens borde: Plugga!
Dagens frisyr: Ingen, har mössa
Dagens klädsel: Jeans och tröja typ
Dagens planer: Sova & plugga
Dagens materiella vill ha: Kläder
Dagens längtan: Vietnam
Dagens fundering: Inget speciellt
Dagens beroende: Kaffe & cigg
Dagens tråkigaste: Administration
Dagens tidning: Sundsvalls tidning
Dagens låt: Million Stylez - Brighter day



vinterkräk?

fick nyss reda på att det går vinterkräksjukan på skolan, direkt efter blir jag illamående, typiskt mig att inbilla mig en massa om sjukdomar. jävla paranoia! men nu ska jag plugga, men jag är tveksam till att jag får nått gjort ;(


jeans


Jeans från Gina Tricot
Tröja från Vero Moda
Armband från h&m
Halsband fått av pappa


administration

hej, är på skolan nu och har administration. håller på med nått program som heter SPC eller nånting. ytterst ointressant ;( lång tid kvar till rasten äre också. men nu ska jag väll förska lära mej nånting eller nått, peace


bild från google


torsdag

godmorgon, behöver jag säga att jag är dödligt trött? har sovit kanske 5 timmar inatt, lyckat de  när jag måste plugga ikväll. kommer aldrig orka :) skönt att de är fredag imorgon iallafall! men nu ska jag dricka kaffe och försöka piggna till lite innan jag ska sminka mig. peace

min traditionella morgonbild (y) haha!


andra avenyn

nu har baby kommit hem så vi ska se andra avenyn sen soova :) börjar en ny kurs imorgon, administration så då måste jag fan vara i tid. kommer bli jobbigt att kliva upp imorgon men skitsamma :D men det här blir sista inlägget för ikväll ialf, hörs imorgon! sleep tight


phc

har fått höra mycket bra om hårvårdsmärket phc nu, nästan sugen på att testa nu när det tydligen är bra pris på åhléns och allt :) men vet inte riktigt vilken "modell" jag ska välja, finns ju sjukt många. För volym, för glans, för skadat hår, för färgat hår osv. har ju alltid använt shampoo och balsam för skadat hår sen alla blekningar men mitt hår är ju inte skadat längre så då kanske man ska byta schampoo? alla tips är välkommna :)


i love fruit


ååh fruktskålen är påfylld, and i love it! ikväll ska jag svulla frukt :D sitter och väntar nu på att baby ska komma hem, då ska vi se andra avenyn! men nu måste jag städa mitt rum. take care ppls!


nasi goreng



Du behöver:

900 g kycklingfilé
400 g frysta skalade räkor
4 portioner långkornigt ris
2 gula lökar
6-8 dl vitkål
2-4 vitlöksklyftor
3 tsk curry
2 röda paprika
1 gul paprika
2 dl gröna ärtor
4 tsk samba oelek
Salt, peppar, paprikapulver, olja

Gör såhär:
Börja med att koka riset enligt anvisningarna. Medans riset kokar skär du kycklingfiléerna ganska små bitar. Stek dem sedan i lite olja och krydda med salt och peppar. Skär paprika i små bitar, hacka lök och riv vitkål.

Stek paprikan, löken, vitkålen och ärtorna i en wokpanna med lite olja, pressa i vitlök och krydda med curry och lite paprikapulver. Tillsätt sedan samba oelek. När riset är färdigt blandar du ner även det i wokpannan. Till sist häller du i räkorna och eventuellt kryddar mer om det behövs, låt steka i ca 5-10 minuter till. Servera med äggröra om så önskas ;-)


satisfied

hellu :) har precis ätit middag och druckit kaffe. så himlans gott med kaffe efter maten. vi gjorde ju som sagt nasi goreng och det vart väldigt lyckad, mycket bättre än sist :D helt fulländat! just nu sitter jag bara i köket och chillar, josse sitter mitt emot med sin dator och lotta i rummet bredvid, nerds vi är (y) johan åkte precis och skulle spela hockeymatch och när han kmr hem ska vi se andra avenyn, som jag har längtat :D ihihii! ne nu tänkte jag göra kollage i photoshop och lägga ut receptet på maten. be right back


gammal mupp bild!


my day in pictures











ja ungefär såhär har min dag hitils sett ut, det har inte hänt mycket. var i skolan sen åkte vi en sväng på donken för johan skulle äta. åkte mot njurunda, handlade mat, ska laga nasi goreng ikväll så recept kommer :D när vi kom hem körde johan fast med skotern så vi fick skotta/slita/putta/dra lös den. haha! nu har jag nyss duschat, funderar på att städa rummet lite snabbt, klarar inte av att ha stökigt :| men vi hörs senare, har inte tid att bara sitta på rumpan och slöa :) mihih! pz


frukostdax

eftersom jag har svårt för att äta på morgonen så passar jag på att äta frukost nu :) svartvinbärste och fil med hallon&blåbär! efter jag har fikat klart borde jag plugga men det tror jag att jag skippar idag. pluggar fan hellre i helgen, för nu har jag varken lust eller ork. jävla gnäll på mig senaste dagarna! ska fan skärpa mig :)






jag fick g

åh herregud, jag fick G på provet. det trodde jag inte! var helt säker på att jag inte hade klarat de. hua, vad dålig jag har blivit ;( pluggar för lite nuförtin, förra matteprovet fick ja MVG och nu bara G. vafan hänte? jaja, nu ska jag börja med geometrin, slutar om en halvtimme. hörs sen!


matte

hellu, är på skolan nu och har rast. mattelektionen suger, bara massa genomgångar. efter rasten tror jag vi får tillbaka provet iallafall. lär ju failat, haha (y) så jävlarns svårt med ekvationer! slutar iallafall halv 12, välldans skönt med tanke på att imorgon och på fredag går jag heldag från halv 9 till halv 4 ;( buuuhu! bara massda babbel nu, återkommer senare när jag har nått vettigt att framföra. take care


onsdag

godmorgon, har precis vaknat och är sjukt trött. inte van att kliva upp såhär tidigt längre, hua! har matte halv 9 till halv 12, sen vet jag inte om vi har nån fler lektion? vårt nya schema är fucked up.. har egnetligen lite brottom nu men jag orkar inte stressa, tänkte läsa lite bloggar och chilla ett tag. peace


halv 8 hos mig

är fortfarande hos farmor, sitter och kollar på halv 8 hos mig. salem al fakirs pappa lagar mat. såg as vidrigt ut, typ köttfärs, bulgur och smör. hualigen, dog halvt när jag såg de (y) snart ska vi iallafall åka hem. måste plugga, gaah orkar inte ;( men nu ska jag fortsätta kika på tv!


hos farmor

hellu, är hemma hos farmor nu. åt middag för ett tag sen, fiskgratäng, väldans gott men är sjukt mätt nu! sen när jag drack kaffe efter maten svalde jag fel och hostade så jag dog ungefär ;( hostade så tårarna började rinna, fick fan ingen luft, så jävla obehagligt! nu funderar jag på att ta en cigg och ba chilla!


fiskgratäng, bild lånad från google


movie essay

jag har ju engelska nu och har precis rättat min filmuppsats så nu är den fulländad. haha eller inte? här är den fina kommentaren min lärare gav mig när jag lämnade in den första gången, men nu ska det nog vara okej :) mihi! hoppas jag får G iallafall.


fucked up

så jävla less nu, vi har fått nytt schema igen så nu har vi fulla dagar på torsdag och fredag. pallar inte med det här, är så helvetes lesss! det här förstörde ju min dag iallafall.

gonatt


facelook








dagens facelook
nu drar jag till skolan!


tisdag

godmorgon :) idag snöar det ute, buhu! är hyffsat less på snön nu. det får ju ta och räcka nån jävla gång! nu vill jag ha vååår :) idag är det bara 3 veckor kvar tills vi åker till vietnam. skönt och komma bort från kylan i 2 veckor! just nu sitter jag iallafall och dricker lite kaffe, funderar på att läsa tidningen eller nått sånt nu. se om det har hänt nått intressant (y) men bloggar senare, peace


om 3 veckor ligger ja dääär :)


mys

nu har jag tagit på mig min rosa mysdress och ska dricka en kopp te och vänta på att mitt hår ska torka så jag kan lägga mig och sova nån gång :) omöjligt att lägga sig med blött hår, då ser det helt katastrofalt ut när man vaknar och jag pallar inte torka de med hårtorken heller. men det här blir iallafall sista inlägget för idag, gonatt på er så hörs vi imorgon ♥


Svar på tal

Malin om Laxpasta:
Åh det måste jag testa , lät riktigt gott :D

Svar:
Ah, jag tyckte det vart grymt gott! Lite annorlunda sådär, du kan ju återkomma med vad du tyckte sen när du provat om du har lust :)

dagens inköp











Trosor från Gina Tricot, 25:- (rea)
Morgonrock (?) från Gina Tricot, 149:-
Leggings från h&m, 99:-

p.s. alex jag kom på hur man knöt den :D


1-1

wiiho nu står det 1-1 mellan timrå och södertälje, får hoppas på att timrå gör ett till mål, eller 10 till! haha :) det är 10 minuter kvar av sista perioden så mycket kan ju hända. efter hockeyn ska jag ta en dusch sen ska jag lägga in bilder på min lilla shopping sen idag. men vi hörs senare!


heja timrå!


Laxpasta

Du behöver:
Färskpasta
1000 gram frysta laxfiléer
400 gram frysta ärtor och morötter
2 burkar crème fraiche, fransk örtsmak
2 dl grädde
Salt, peppar, persilja & citron

Gör såhär:
Tina upp laxen och tärna den i lagom stora bitar. Inte allt för små för då går dem lätt sönder när man steker dem. Stek sedan laxen i lite smör, salta & peppra och pressa över lite citron. När laxen nästan är genomstekt blandar du i ärtorna och morötterna och steker ett litet tag till. Blanda sedan i crème fraichen och grädden. Koka på svag värme tills allting blivit varmt. Strö över bladpersiljan och smaka sedan av. Krydda mer om det behövs. Koka pastan och sedan är det klart! Ett tips om du gillar lite kryddigare mat är att blanda i lite Samba Oelek.


hockeeii

sitter i köket nu och kollar på hockey, går skit för timrå som vanligt ;( buhu! har nyss ätit middag också, jag och johan gjorde mat idag. laxpasta, har aldrig testat gjort det förut men det vart rikigt gott faktiskt :) lägger ut receptet om en stund! nu ska jag fortsätta kika på hockeyn, peace


laxpastaa :)


hemma

hellu, kom precis hem :) har varit i stan och uträttat lite ärenden och även shoppat lite mihi :D visar de sen! nu vet ja inte riktigt vad jag ska hitta på. har ont i magen, buhu ;( funderar på att ta en kopp te nu! later


city

nu ska vi dra till stan och fixa johans pass, lär ju bli en runda på stan också.
 hörs senare :)


svar på tal

Anonym om tidsfördriv: 
bor du aldrig med din mamma?

svar:
nej jag bor hos pappa men jag träffar ju såklart min mamma om du nu ville veta!

promenix

det var en promenad iallafall, gick typ till killingskär och sen tillbaka. den lilla skogsvägen var typ halft igen snöad så det blev lite kämpigt där ett tag, snö upp till knäna typ :D haha! men det var riktigt fint.






monday

god morgon :) har precis vaknat till liv och just nu sitter jag och dricker kaffe. funderar starkt på att ta en promenad, det är jätte soligt och fint ute. mihi! måste ju ta vara på den tillfälliga våren, haha! (y) har massa saker att göra idag iallafall, vi ska åka och fixa ett pass åt johan och boka tid för twinrix spruta, men nu ska jag läsa lite bloggar och så, återkommer senare peace


gokväll

hej, kom hem från jobbet för typ nån timme sedan och nu har jag precis ätit middag. är trött som sjutton så de blir väll bara kolla på film och chilla ikväll :) uppdaterar sen när jag har något mer spännande att skriva om, peace


work

nu ska jag dra och jobba, blir mer bloggning ikväll. hoppas ni har en fin söndag och njuter av vädret för de har jag gjort mihi :) Peace




världens finaste katt kanske ;)


tidsfördriv

Om dig själv & din familj.


1. Vad heter du ? - Alexandra Sundin
2. När är du född ? - 5 December
3. Vart bor du ? - Juniskär
4. Trivs du där ? - Yes
5. Hur lång är du ? - 165 cm
6. Höger eller Vänsterhänt ? - Högerhänt
7. Hur många är ni i din familj ? - 6
8. Vem kommer du mest överens med ? - Pappa såklart
9. Älskar du din familj ? - Ja förmodligen

Skola.
1. Vad heter din skola ? - John Bauer
2. Trivs du där ? - Ja
3. Tycker du att det är en bra skola ? - Ja
4. om nej? -
5. Vad går du för linje ? - Entrepenör

Kärlek.
1. Är du kär/gillar du någon just nu ? - Ja
2. Om ja, vad heter han/hon? - Johan
3. Om nej, trivs du med att vara singel ? -

4. Har du någon gång gråtit för någon du inte kunnat få ? - Ja
5. Vad tycker du om kärleken ? -  Fint
6. Tror du att du kommer gifta dig någon gång ? - Kanske

Vänner
1. Har du många vänner? Jadå
2. Trivs du med dom? - Ja
3. Är du vän med nån som du inte vill va vän med? - Nej
4. Vem är din bästa vän? - Alla är bra

5. Har du hatat din bästa vän? - Nej
6. Vem berättar du allt för? - Pappa
7. Vem umgås du mest med? - Johan
8. Vem önskar du att du umgicks mer med? - Många..


Alkohol.
1. Har druckit alkohol? - Ja
2. När drack du alkohol senast?  - Tisdags när papap fyllde år
3. Vem bjöd dej senast på alkohol? - Pappa
4. Vad var det för sorts alkohol? - Likör
5. Brukar du dricka alkohol? -  Ibland
6. Har du druckit öl? - Ja
7. Tycker du om öl? - Ibland
8. Har du varit full? - Ja
9. Godaste alkoholen? - Svår fråga

Övrigt.
1.Vad gör du just nu ? - Sitter vid datan (y)
2. Är det kul ? - Nja
3. Vad har du på dig ? - Mjukisbyxor och linne
4. Vad brukar du göra på fritiden ? - Allt möjligt
5. Tycker du detta testet var kul? - Nja


sun-day

godmorgon :) är på väldigt bra humör nu eftersom det är varmt ute och solen skiner som bara den. får vårkänslor! fast ja, än blir det nog inte vår på ett tag.. hursomhelst idag ska jag inte göra något sspeciellt, ska jobba och sen sola solarium en sväng tror jag. nu ska jag iallafall dricka kaffe och njuta av solskenet. hörs senare, peace!


coffee

hellu :) har precis ätit middag och druckit kaffe, gjorde lite fruktsallad till också. yummie! haha de var nån från dolt nummer som ringde och yrade, vet inte om han hade ringt fel eller om han bara drygade. fett roligt iallafall haha (y) jaja nu ska vi ut och ta en cigg sen blire film, ha en trevlig lördag ppls!


btw tog 2 poäng mot rögle


chill

hej på er :) har precis kommit hem, var i bommen en sväng för johan skulle spela på hockeymatcherna. det var skitfint ute, alldeles soligt :') längtar till sommaren.. jaja hursom helst, just nu sitter jag framför tvn och dricker en kopp te ska se på timråmatchen nu som börjar vilken sekund som helst! ska återgå till tvn, PEACE






lördag

hellu :) har precis vaknat till liv, skönt att sova ut iallafall. pappa och monika är uppe på taket och skotter så det låter som att hela huset ska rasa ihop typ. det var 2 meter snö på vissa ställen, sjukt mycket. ska väll kanske gå ut och hjälpa dom :) nu ska jag iallafall koka mej en kopp te och ta en macka, hörs senare!


johan falk

nu äre johan falk - GSI som gäller för hela slanten! är fan beroende av johan falk filmerna. ser på dom typ flera dagar i veckan (y) p.s. rabih åkte ut från let's dance, lika bra de för han kunde fan inte dansa för 5 öre. men nu ska jag kika på filmen, ha en fortsatt trevlig kväll hörrni!


let's dance

helluu, har nyss ätit tacos och nu sitter vi och kikar på let's dance. willy suger så jävla hårt kan jag lova. jag hejar på claudia ialf :D men nu ska jag fortsätta kolla. hörs senare ♥




ica

har nyss varit på ica, köpte en massa gotta tills ikväll :D vindruvor, kiwi, banan, äpplen och apelsiner. ja hörrni det blir fruktsallad! wiiho bäst ♥ snart ska vi börja med maten, är tokigt hungrig, har bara ätit en kiwi idag. men nu ska jag iallafall göra mej en kopp te eller kaffe tror jag :) peace and love


tea time!

hellu! :) har precis duschat, smörjt in mig osv, så skönt! :D ihi. just nu sitter jag och dricker svartvinbärste, godaste teet, i promise :D ska äta en kiwi nu kom ja på! vid 4-5 ska vi åka och handla tills maten ikväll, de blir tacos, wihoo! väldigt osammanhängande inlägg känns det som. men iallafall, jag bloggar senare för nu ska jag hitta på nått annat, PEACE


kneesocks



Jeans och spetströja från Gina tricot
Knästrumpor från h&m
Stövlar från Skopunkten
Halsband fått av pappa
Mössa från Cubus


facelook

hellu :) kom precis hem, vart inge stan idag. åkte förbi en sväng på pappas jobb istället och drack lite kaffe och tog en cigg. nu ska jag vila lite, bloggar om ett tag :) här är lite egopics tillsvidare..






the hair and facelook of today :)


företagsekonomi

sitter på skolan nu, har precis svarat på nå jävla hälsofrågor och nu ska vi tydligen börja med bokföring. har prov nästa vecka också, great! det kommer gå åt helvete.. slutar iallafall om mindre än 1 timme, skööönt :) blir nog stan en sväng efter skolan, sen hem o chilla! lägger in dagens outfit sen, PEACE


friday i'm in love

fin rubrik, right? ;) haha, har iallafall precis vaknat, är på väldigt bra humör konstigt nog. sitter i min ensamhet och småler och dricker mitt kaffe. ska väll snart börja göra mig iordning för skolan. vi börjar med bokföring idag på företagsekonomin. hua, men de löser sig :D miihi! men nu måste jag kila, PEACE


god kväll

hellu :) kom precis hem från johan! måste bara påpeka att det snöar sjukt mycket ute, jag skojar inte det är fan helt sannslöst. tur att jag befinner mej långt borta från de här skitlandet snart :) great! timrå spelade iallafall oavgjort mot hv (y) asbra! nu ska jag ta en dusch sen gå och lägga mej, börjar tidigt imorgon ;( huaa!








lite egopics såklart!


ja drar!

nu ska vi åka till johan och laga middag där och kolla på hockeyn! de ska bli riktigt kul. det var ju längesen de var match sist hähä. men vi hörs senare, uppdaterar nog när vi är hemma hos johan. PEACE


underwear

hellu, nu har jag nyss kommit hem! efter skolan gick jag och rossi mot stan, vid navet skiljdes vi åt och jag gick till h&m. haha fan vad dramatiskt dedär lät! köpte iallafall lite underkläder, 2 bhar och 2 par trosor. orkar inte ta bild på de så jag lånade bilder på h&m's hemsida. fast hittade bara den ena:


sammets


Sammetsleggings från h&m
Tischa från Cubus
Kofta från Gina tricot
Mössa från Cubus
Armband från h&m


school

är på skolan nu :) sitter med rossi, hampe, morgan och húy i ett grupprum och skriver på uppsatsen. är typ helt klar, ska bara läsa igenom den och se så att allt är rätt! gjorde klart uppgiften i småföretagande imorse också så nu är jag färdig med allt just nu, känns riktigt bra :) nu ska vi smita ut och röka sen lägger jag upp dagens outfit!


dagens facelook


skottat

hua har nyss skottat halva jävla gården typ, eller ja de känns som de iallfall! är helt slut i armarna. sopade även bort all jävla äckelsnö från bilen så slipper vi göra de sen.. de har typ slutat snöa nu, eller ja snöflingorna är mini iallafall. men nu ska jag gå och göra mej iordning, ska åka snart :)


god morgon

hejsan, godmorgon på er :) vaknade nyss och när jag kollar ut genom fönstret så tok snöar de. usch! är så himla less på snön nu, visst det är fint med lagom mycket snö men nu är det fan för mycket och de slutar ju aldrig.. jaja nu ska jag sluta klaga, åker ju till vietnam om 3 veckor och 5 dagar! wiiho :D längtar sjukt mycket! men nu ska jag dricka kaffe och sen plugga lite, hörs sen!


walking in juniskär

har varit ute och gått en promenad med josse och lotta, gick i över en timme hähä :) drog även årets första vurpa, har lite ont i handen. men nu ska jag ta ett fotbad och göra ansiktsmask sen blire en dusch på de! väldigt skönt måja säga!


food

har nyss ätit mat, biffar och blomkålsmos. gotti :) receptet hittar ni -> här ! nu håller monika på att koka kaffe så ska väll ta mej en kopp snart mihi! sen ikväll ska jag bara ta det lugnt. ska duscha, fila fötterna, göra ansiktsmask och plugga lite! men vi hörs senare!


andra avenyn

funderar starkt på att se andra avenyn på svt play nu, klarar fan inte av att hålla mig tills ikväll. sen tror jag att jag ska sova en timme eller så, är sjukt trött ;(


dove





dove tvål 19,50/st
ansiktsmask, 19,50:-
+ en mapp! :) haha!


dagens outfit




hela outfiten är från gina tricot (y)
utom skorna då!


halo

hej mina små läsare :) mihih! jag kom precis hem, vart en snabb runda på stan köpte lite nödvändigheter bara. sen åkte vi till pappas jobb och tog en kopp kaffe och efter de for vi på ica och handlade. jag och johan ska laga köttfärsbiffar ikväll :) var nyss upp till hästarna och gav dem lunch, sötnosarna hade istappar på underläpparna haha!






nu ska jag äta min kiwi, lägger in dagens outfit snart :)


onsdag

godmorgon på er! drog en fet försovning imorse, vaknade kvart i 8 och var tvungen att åka 8 för att hinna till skolan. hade matteprov, gick inte så jävla bra de men lär ju få G iallafall. just nu har vi precis varit och inhandlat en kaffe på donken och står nere vid max och snikar på deras internet nu hähä :) ska på stan alldeles strax, måste köpa en mapp och ha alla papper i sen lär de ju kanske bli nå andra inköp också :D har inte shoppat på länge ;o men nu ska jag dricka upp kaffet sen ska vi åka, hörs senare :)




kalas

gosh nu har vi precis ätit/fikat klart. är ganska så mätt nu kan ja lova! började med skaldjurs och tacopaj med sallad till sen till fikat vart de såklart tårta och kaffe + sheridan. nån likör, gott äre iallafall :) nu ska jag tyvärr plugga matte vilket inte låter så lockande men måste ju..  hua!













  




födelsedagsmiddag

ligger i sängen nu och väntar på att middagen ska bli klar :) tänk att lillpappsen fyller 45 år, hua vad åren går ;o när man va liten gick tiden mycket saktare, eller ja det kändes så iallafall. efter middagen blir det tårta som jag och johan har gjort, skitfin vart den, är asnöjd! visar bild sen :D nu ska jag läsa lite bloggar, PEACE


yes

har inte slitit mej från datorn ännu så kan ju lika gärna ladda upp lite bilder :)








lilltoffeln min haha :))


home

kom nyss hem från skolan, johan och nicke hämta upp mig vid halv 4 sen åkte vi till systemet för johan skulle köpa en pressent åt min pappa hä-hä :) sen skjutsa vi hem nicke och åkte hem. nu ska jag dricka en kopp te och äta kiwi sen fixa klart tårtan wiiho! :D uppdaterar senare!


booring

slutar om 50 minuter, kul? nej.. jag behöver hjälp med engelskan men vår lärare är inte här och jag har ingen ork att springa och leta henne. längtar tills jag kommer hem, vill klä på mig massa tjocktröjor och sockor, håller på att frysa ihjäl ;(


mina fina sockar jag fick av johans farmor & farfar :))


engelska

sitter på skolan just nu och har engelska, ska alldeles strax ta tag i min uppsats och försöka få klar den. det skulle vara jävulskt skönt, ett problem mindre liksom. slutar halv 4 och då ska jag hem och slå in pappas pressent sen garnera tårtan, wihoo :D lyssnar på erik hassle right now, det ger mej inspiration till att skriva.. men måste kila!


tisdag

godmorgon, har nyss vaknat till liv och är ganska så trött (y) blev sent igår, tror ja somnade runt 3 kanske. pappa fyller 45 idag så ringde precis och sa grattis :) så ikväll blire tårta och jag måste plugga matte.. jag har prov i ekvationer imorgon. inte kul ;( men nu ska jag hänga tvätt och dricka kaffe, hörs senare :D


gosh

har gjort tårta, städat och lagat mat hela dagen! är helt slut så ska ta mej en välförtjänt dusch, göra ansiktsmask och fila fötterna nu :) tårtan vart iallafall bra, 3 våningar gjorde vi och den ska garneras imorgon :) ihihi! ska plugga lite efter att jag duschat också, men hörs senare, Peace






no school

det vart ingen skola idag. har pluggat massa hemma istället, och nu ska vi åka iväg och handla sen göra tårta :D ihi, älskar att göra tårta, så himlans kul! kommer massa bilder sen från tårtbaket, nu ska jag dra, peace!


tårtan vi gjorde till min födelsedag, funderar på att göra en likadan till pappa :)
var skitnöjd med denna! god som sjutton :D


things to do

att göra idag:

♥ baka tårta åt pappa
♥ göra en powerpoint
♥ plugga till matteprovet
♥ ta ett fotbad
♥ städa rummet
♥ tvätta
♥ .. och blogga såklart ;)

de här är vad jag kommer på som måste göras idag, tur att jag har sovmorgon imorgon med aå kan jag vara uppe länge och fixa! haha :)

monday

godmorgon :) vaknade precis och sitter just nu och dricker kaffe. vaknade först 7 imorse men lyckades somna om som tur var! börjar min gympa klockan 2 och det är ju rätt lång tid tills dess så jag kan passa på att göra lite nödvändiga saker :)