mupp

lalalaa, har nyss duschat och det var fett skönt vill ja lova :) johan står fortfarande i duschen och när han är klar ska vi äntligen se på film. ihih! var ute och tog en rök förut och passade då på att ta äkta muppbilder (y) alltid lika roligt. blev däremot flashad i ögat av blixten o de är ju mindre skönt ;( haha! jaja nu ska jag läsa bloggar..




äkta mupp hövve ;D


solat

var nyss iväg och solade en sväng i bommen, kände mig så blek så de va ju fett skönt att bli lite browniie :D ihih! nu ska vi se en film och chilla lite :)


home

kom hem för nån timme sen, har jobbat lite :) har precis ätit nu, var vrålhungrig eftersom jag inte åt nån frukost not good. ikväll ska vi chilla galet kan jag lova, är sjukt trötttt! börjar skolan 2 imorgon, haha fett najs. men nu ska jag se på tv eller nått, peace!


snaaaart där ..

shoes


dessa skor skulle jag inte tacka nej till ;) 699:- från
junkyard


sunday

godmorgon alla :) har precis vaknat och nu sitter jag i köket och njuter av en kopp kaffe och bläddrar lite i tidningen. ska jobba sen också, bra och ha lite extra cash tills vi åker till vietnam iiih :D bara 30 dagar kvar tills vi åker nu, men veckorna går ju sjukt fort så att. och när vi kommer hem äre ju nästan vår! wiiho, men nu ska jag läsa lite bloggar och så, hörs senare!




filmtime

nu ska vi kolla på johan falk och äta fruktsallad :D wihoo!






middagen: fläskfilé, potatisklyftor, gratinerad tomat och sallad. amazing!


kvällens outfit






tröja, leggings och armband från h&m

Nu ska jag äta middag fläskfilé och klyftpotatis, yummiiie :D hörs sen!




hockey

har nyss kollat på matchen mellan modo - frölunda i brist på annat att göra. hoppades stenhårt på att modo skulle förlora såklart! men inget blir ju som man vill när det gäller hockey. matchen slutade 1-1 haha! nu ska jag kolla på timrå - lindköping och sen fixa till mig lite, sminka mej och fixa håret, känner mej som värsta lodisen i myskläder typ (y) men bloggar senare :) peace out!


lördag

godmorgon på er, eller godmorgon kanske är fel ord. klockan är trots allt halv 2. vaknade iallafall för typ en halvtimme sen, fett skönt att sova ut. vet inte alls vad jag ska hitta på idag, det är hockey ikväll iallafall, timrå lär ju loosa ;( huhu. men nu ska jag dricka te, hörs senare :)


godkväll

sitter och kollar på hannibal nu och äter fruktsallad ofcourse :D är sugen på att se johan falk ska försöka övertala mupparna att se de sen, miiih! dålig uppdatering idag iknow men har inte haft nån lust. bara chillat hela dagen nästan, var i stan och birsta en sväng köpte en pressent åt pappa! hoppas han blir glad! men nu ska jag kolla på tv, hörs :)


!

så jävla förbannad att jag inte vet vart jag ska ta vägen!!!!!!!!!!!
gaaah

friday

god morgon på er :) det har äntligen slutat snöat! är öcerlycklig typ, fast nu äre ju -16 grader istället. men hellre kallt än snöstorm. ska alldeles strax göra mej klar för skolan, måste åka lite tidigare idag för Nicke skulle åka med oss :) jag har företagsekonomi idag sen slutar vi halv 12, då blir det stan en sväng och leta en födelsedagspressent åt pappa som fyller år på tisdag! miihi ska göra världens fintårta åt han med :D men nu måste jag kila uppdate later!

gonatt

är riktigt trött nu så jag ska ta och lägga mig, börjar tidigt imorgon :) gonatt på er så hörs vi imorgon ♥


bästaste alex :)


home

mötte upp alex vid åhlens runt 4, gick runt och kikade lite på stan och tog en kaffe på charm. kom hem för ett tag sen och har precis ätit middag. grillad kyckling och potatissallad med äpplen :) håller på att kolla på hockey och så, men de är paus just nu. slängde in en tvättmaskin förut så ska väll hänga de snart. och sen tvätta mera.. hatar att tvätta! blir en lugn kväll :) men nu tror jag hockeyn börjar, hörs sen!






right now na na na





känner mig riktigt sliten idag, mina rosa hörlurar som spelar grym musik lyser upp dagen ♥ sitter och väntar på att klockan så gå så den blir 4 nån gång, då slutar alex och vi ska gå en sväng på stan. är mycket sugen på en kaffe och lite gööörltalk mihi :)


help me?

har engelska right nooow and it sucksss! (y) försöker komma framåt med min uppsats men det går inge vidare. vet precis vad jag vill skriva men det går fan inte att uttrycka sig ;( nån som är grym på engelska och vill skriva min uppsats? betalar bra! haha skämt åsido men det hade varit jävligt skönt. men nu ska jag lyssna på lite musik och fortsätta. pz!


outfit





ja här har ni dagens outfit, orkade inte ta några bättre bilder eftersom jag ändå inte hade på mig nått särskilt. jeansen är från gina tricot, strumporna från hm och skorna från skopunkten.


jävla snö!

fyfan vad less jag är på snön ;( var nyss ute och sopade bort snön från bilen. fick asmkt snö i skorna, helt blöt! måste skrapa rutorna sen också, blä. skulle inte ha klivit ur sängen idag, då hade jag sluppit all sån här skit :) jaja life goes on typ? nu ska jag klä på mig!

torsdag

godmorgon, eller ja min morgon är allt annat än god. det fanns inget kaffe ;( buhu. får väll stanna och köpa mig en kopp på statoil när jag drar iväg till skolan. snöar som sjutton gör det ute också, blir så less. kommer bli döden att ta sig fram till biljäveln ;o men nu ska jag göra mej iordning. hörs sen!


johan falk

har precis kollat på en johan falk film, leo gaut. trodde jag hade sett alla men jag måste ha somnat när vi såg den hära för jag hade iallafall inte sett den :) den var rätt så bra! ska strax ta en cigg och sedan sova, är trötter. tokigt skönt att vi börjar halv 1 imorgon. blir stan en sväng med alex efter skolan, maybe ida? ska ta och ringa henne imorgon, miss u göörl :D men vi hörs imorgon hörrni :) sov gott!


birsta

  








handkräm, balsam, bodylotion och bodyscrub från apoteket


solbrillor från cubus, 49 :-


2 mössor, cubus och lindex, ca. 69 kr/styck


Nitarmband från h&m's barnavdelning, 19,50:-


Sammetsleggings från h&m, 129:- om jag minns rätt :)


Paljetttröja från bikbok, 100:-
impulsköp, ville egentligen ha en rosa ;( haha!


andra avenyn

hellu, har precis kollat klart på andra avenyn. det var skitbra, som alltid! :) längtar tills nästa vecka nu. ihihi! gjorde även en apelsin & kiwismoothie förut, sjukt gott. kan lägga ut receptet imorgon eller nåt! ska snart knäppa kort på min lilla shopping. återkommer om ett tag!


my pink headphones















ååååh jag älskar mina nya hörlurar! inte nog med att dom levde upp till förväntingarna gällande färgen så var det riktigt schysst ljud i dom. över förväntat faktiskt ;D ihihi! i'm in love .. lägger snart in bilder på det som inhandlades i birsta :) peace!

wiiho!

mina hörlurar har kommit, ska hämta ut dom snaaaaaaaaaart :D ihihih happyface


hos farmor

slutade halv 12 idag och då åkte jag och baby ut till birsta shoppa lite småsaker som alltid haha :) vid 3 åkte vi till farmor och käkade köttsoppa och pannkakor. och nu sitter vi bara o chillar i farmors soffa och ska precis dricka kaffe. hade glömt telefonsladden hemma så får visa bilder när jag kommer hem istället :) hörs sen!


skolan

nu drar jag till skolan, lägger upp dagens outfit senare eftersom det är för mörkt för att knäppa bilder nu ;o haha! men vi hörs sen, pz!


Pasta carbonara


Du behöver:
4 paket bacon
2 purjolökar
4-6 vitlöksklyftor
4 dl grädde
3 matskedar creme fraiche
Maizeena ljus redning
2 paket färsk pasta
peppar

Gör så här:
Börja med att hacka purjolöken och skära baconen i mindre skivor. Stek sedan i stekpanna ett litet tag. Pressa över vitlöksklyftorna. När baconen och purjlöken börjat få lite färg blandar du i grädden och creme fraichen. Krydda med lite peppar! Om du vill att såsen ska få en tjockare konsistens är det bara att blanda i lite ljus redning. Koka pastan och voilá, klart :) serveras med valfria grönsaker. väldigt snabb och enkel maträtt!

onsdag

wihoo godmorgon :D onsdag är en av mina favoritdagar, slutar så tidigt plus att de är andra avenyn. drömde världens hemskaste dröm inatt iallafall. att jag hade färgat vissa delar av håret svart så jag såg ut som ett emo sen ville ingen hjälpa mig att färga de blondt igen ;( huaaligen.. hursomhelst sitter jag iallafall och dricker kaffe nu och ska strax göra mej iordning. fick en fråga om recept på pasta carbonara, så jag lgger ut de sen :) hörs om ett tag :) pz!


natti

nu ska jag tvätta bort sminket och ta en kvällscigg sen blire sova för min del. börjar tidigt imorgon och har matte, inte den bästa starten på dagen kanske haha :D men vi hörs imorgon, gonatt på er!


photoshop


paljetter


De har varit slutsålda hur länge som helst men imorse hade det kommit in fler, så jag lyckades haffa ett par 37:or. Helt underbara, vecka 7 kommer dom mihi ♥


pink shoes


Jeans, tröja & kofta från Gina tricot
Klocka från Ur&penn
Jacka från Stadium
Skor från h&m (Nya! ♥)


food

har nyss ätit, blev pasta carbonara. typ de och tacos mina 2 favoriträtter (y) haha! sitter och kikar på hockeyn i köket samtidigt men de är paus just nu,. ska väll ta mej ork till att koka lite kaffe strax :D btw så kunde jag inte blogga på skolan förut för internet slutade fungera. sämst! har iallafall börjat på min engelskauppsats nu men det var ju lite svårt när jag inte kunde översätta orden (y) men ska koka kaffe, slänger in dagens outfit om en stund :)


svar på tal

Anonym om tisdag:
haha äre johan som konverterat dej till hockeynörd?

Svar: inte direkt, har alltid gillat hockey hörru ;)

dagens..

Dagens humör: Bra, som vanligt! :) 
Dagens planer: Skolan, stan (?), hockey
Dagens kändis: ...
Dagens dröm: Drömde inget?
Dagens låt: Erik Hassle - Don't bring flowers
Dagens önskan: Sommar eller vår whatever
Dagens smink och hår: Solpuder, Masscara och utsläppt hår.
Dagens väder: -6 grader och molnigt


Vietnam

tisdag

godmorgon :) vaknade för ca. en halvtimme sen, före klockan ringde haha! har bara en lektion idag, engelska klockan halv 1. huua, engelska är inte min starka sida ;( funderar på att gå en sväng på stan efter skolan om jag hinner/orkar. det är ju hockey ikväll och de får man inte missa :D hähä! nu ska jag ta mej en kopp kaffe och klicka lite på datorn. pz!


JAG VILL HA VÅR!

god kväll

.. eller nåt? klockan börjar närma sig 12 och jag har precis tagit en skön dusch :) ska väl snart ta och sova, är ganska trött, men de lär ju bli en kopp te först. btw, när jag drack te tidigare idag så svalde jag fel hostade så tårarna sprutade och fick skitont i revbena och magen ;( buhuu! fast de har nästan gått över nu. lessen för tråkig uppdatering idag, blir bättre imorgon :) men nu ska jag kila, gonatt på er!


bjur på en kass webbcambild, tagen alldeles nyss. osminkad och allt! haha (y)

hos johan

är hos johan nu och kollar på hockey. modo - lindköping! jag tycker att lindköping ska ta och vinna eftersom jag hatar mooodo.. men de står 3-1 till modo så de lär ju skita sig. jaja! vi har ätit chili con carne till middag, gottii :) är sjukt trött också.. uppdaterar senare! pz


idrott

kom precis hem, hade ju bara en lektion idag vilket var idrott. jag och jessica gjorde lite allt möjligt. först var vi inne i gymmet och cyklade på stenålderscyklarna haha sen spelade vi innebandy. jag gjorde 2 mål wihooo :D




horoskop


jag är skytte och dagens horoskop låter ju hysat bra :D haha!

morgonpromenad

det vart en liten promenad ändå, var så rastlös ;D mihi! gick till juniskärs café och njöt en stund av solen, det var riktigt fint ute, dock väldigt kallt om ansiktet. nu ska jag snart göra mig iordning men här har ni lite bilder ialf :)








vårt hus mihi :)

monday

godmorgon :) vaknade typ halv 9 även fast jag kunde sova hur länge som helst ju.. börjar 2 idag och har idrott sen slutar jag. tänkte ta em morgonpromenad men vi får väll se hur det blir med den saken, det är - 17 ute typ ;( men nu ska jag iallafall koka kaffe och sedan kanske gå ut en sväng :) hörs snart, peace!



nighty

det här får bli sista inlägget för idag. ska åka och köpa cigg sen kolla på en film eller något sådant. börjar ju 2 imorgon så det är ju ingen panik att gå och lägga sig direkt. men hursomhelst så hörs vi imorgon, peace!


jag och alex på min 18årsdag :)


blekt

sådärja nu var utväxten blekt :D sjukt nice! passade även på att göra en ansiktsmask så nu är facet rent och frääscht. bjuder även på en webcambild på mig själv. no makeup (y) ihihi! håller på att kolla på johan falk nu men det är nyhetspaus o sånt skit! men de börjar väll snart :)






hos johan

kom precis hem till johan så nu ska jag väll snart färga utväxten :) fett skönt att bli av med den! ihihi! sen blire en dusch och kl. 21 äre johan falk på tv, värt att se! ja, så ser min kväll ut iallafall. men nu ska jag kila, hörs senare :)


work

Hellu, kolm precis hem från jobbet. Har gjort mej en kopp te nu och ska plugga lite. har sån ångest över en uppgift jag inte har gjort så jag måste fan göra den nu så jag slipper tänka på de nå mer ;( ingen bra dag idag, känner mej stressad över en massa skit jag inte ens behöver.. blabla men nu ska jag plugga, hör sen!


söndag

godmorgon mina små bloggläsare hähä :D ! vaknade för ett tag sen och nu sitter jag och häller i mig kaffe. ska jobba idag och sen ikväll ska jag färga min utväxt. det ska bli så himla skönt! mitt hår växer sjukt fort känns de som.. jaja nu ska jag gå och väcka johan, hörs senare :)


ken ring står för bilden! (y)

sommaren med göran

har precis sett filmen sommaren med göran, ingen asbra film direkt men den var väll lite smårolig ibland haha :) nu ska jag snart sova, är sjukt trött och har ingen aning om varför sov typ 12 timmar inatt ju :| haha! men vi hörs imorgon ♥


svar på tal

Anonym om first time:
hej. bor du tillsammans med josse och lotta? och hur kommer det sig ? :)

Svar:
Ja det gör jag, och det är för min pappa är tillsammans med deras mamma! :)

first time

timrå förlorade mot skellefteå, blir såå less! ;( hursomhelst har det varit en jävligt slapp dag, har typ inte gjort ett skit men nu ska vi snart käka middag. oxfilé och potatisgratäng, gott :D blir en lugn kväll tonight! bloggar sen.

headphones



Jag kunde inte låta bli att beställa dom, behövde ett par hörlurar men det var färgen som avgjorde det. Har letat länge efter ett par rosa hörlurar. 599 :- från
topstreetwear !


jeans


Jeans från Gina tricot
Kofta från Gina tricot
Linne från h&m
Klocka från ur&penn
Halsband fått av Johan
Skor från h&m


ego

 

bjur på lite egobilder, lägger snart upp dagens outfit! peace


lördag

godmorgon :) somnade på sofffan igår när vi såg film så det vart ingen bloggning haha! nu sitter jag i köket och bara chillar med en kopp kaffe. sitter och läser lite andra bloggar också, det är ju alltid intressant :D men nu har jag inte något mer att tillägga, hörs senare! Peace ♥


svar på tal

Anonym om home sweet home:
Dom finns i storlek 36 :) kolla på hm´s hemsida!

Svar:
Har tittat, men dom rosa finns ju bara till 32, sen dom svarta är slut i 36 och uppåt ;( men tack för tipset! :)

lets dance

har kollat på lets dance ikväll samt ätit hemmagjort pizza hemma hos johan. var faktiskt gott, hatar pizza man köper men hemmagjord går bra :) nu ska jag ta en dusch lite snabbt sen ska vi hämta pappa och monika inne i stan. bloggar nog sen, ha en fortsatt trevlig kväll gott folk! :D




love

ååh jag bara älskar dom <3 129 :- från h&m





Stövlar från Skopunkten 299:-



Jeans från Gina tricot, 200:-


home sweet home

gud vad skönt att komma hem, har flängt runt hela dagen på alla möjliga ställen. varit i birsta också :D fick med mej lite saker som jag visar om ett tag. är så sjukt trött just nu, mitt blodsocker är på ungefär 0,0000 eftersom jag inte ätit nått sen igår, ska avnjuta min frukost nu som består av te, hårdbrömacka och kesosallad! :)








världens sötaste skor på h&m's barnavdelning!
varör finns dom inte i större än 30 typ? ;(

företagsekonomi

har företagsekonomi nu, verkar rätt roligt :) men läraren är sjukt dryg. huua ;( slutatr iallafall om en och en halvtimme då ska jag till birsta. ska köpa nya jeans eller nått men lär ju inte hitta några (y)


friday

godmorgon :) nu är det äntligen fredag, inte för att min vecka har varit så jobbig men (y) ihih! blev hyffsat less när alarmet ringde förut också gick det inte att stänga av det? tog typ aslänge innan de gick. har iallafal precis sminkat klart mej så ska bara klä på mig och fixa håret sen är jag klar. klev nog upp onödigt tidigt men jaja :) bloggar later, peace!


gonatt!

nu ska jag soooooova :) börjar tidigt imorgon, startar en ny kurs då, företagsekonomi tror jag de var! ska bli spännande men gonatt på er, hörs imorgon!

hockey

sitter och ser på hockey nu, det vart 3-3 så nu är det strax förlängning. hoppas timrå vinner den ialf! :D ihihi. har inte så mkt att tillägga nu, bloggar senare :)




iihi min lilla bäbis!

casual look


Tröja från Gina tricot
Kavaj från h&m
Jeansleggings från Cubus
Armband från h&m


blackberry tea

sitter i min ensamhetoch dricker svartvinbärste och äter en havremacka :) johan och resten av familjen kommer väll hem snart hoppas jag! ikväll äre ju hockey så vi ska kika på de och bara ta det lugnt. har ont i huvudet också har haft de hela dagen. kan det bero på att jag sitter för mycket vid datorn? ;( måste plugga lite småföretagande sen också, har 2 halvgjorda uppgifter kvar sen är jag klar ;D men ska sätta göra ett bildkollage nu, hörs snart!


white oleander

filmen tog precis slut, den var faktiskt riktigt bra. synd bara att det inte var någon engelsk text, har lite svårt att hänga med när dom pratar lite otydligt och sådär. nu sitter jag och väntar på johan som hämtar mig alldeles strax :) men nu måste jag gå, updt later!


skolan

kom nyss till skolan, några hade haft lite kul och blockerat våran dörr med massa saker, haha! (y) nu har vi engelska och ska kolla på film, ska skriva uppsats om den sen huaa ;( men uppdaterar sen!


torsdag

godmorgon bloggen :) vaknade precis, har drömt jättesjuka drömmar men jag kommer inte ihåg dom. så jävla irriterande! right now sitter jag och dricker kaffe och bläddrar lite tidningen men de står inget läsvärt som vanligt.. så jag tänkte läsa lite bloggar istället och sedan börja göra mig iordning så jag slipper stressa.


såhär ser min morgon ut :)


andra avenyn

åååh fyfan har nyss sett andra avenyn och de var så jävla spännande :| kommer dö av nyfikenhet innan jag får se fortsättningen nästa vecka. nemen nu ska jag ut och ta en cigg sen sova, gonatt!


wallander

hello, har nyss duschat och städat lite på rummet och nu ska jag och josse se på wallander - dödsängeln. johan kanske också vill se? i hope. den lär ju vara bra! :D men nu ska vi kika på filmen sen ska jag se andra avenyn på datorn, wihooo längtar! peace


hos farmor

sitter hemma hos farmor nu och vi har precis ätit tacos och druckit kaffe. lyssnar på musik och chillar nu bara, ska väll snart åka hem. ikväll ska jag testa mitt nya schampoo & balsam från lanza, se om de är bra ;D har för mig att KS (kajsa stina) sa att de var bra :D mihihi! men nu ska jag vara lite social med farmor, uppdaterar sen :)


musiic



himlans härlig låt (y) :D haha!

stuffs




kavaj från h&ms barnavdelning 249:-


trosor från gina tricot 149:- och strumpor från h&m 79,50:-


Shampoo & balsam från Jess 199:-


Mysig kofta från Gina tricot,  49:- på rea! :D




söt tischa från Gina tricot 99:-
ååh jag älskar shopping <3


baggy girl


home

hellu :) kom nyss hem så nu sitter jag bara och chillar framför datorn med en kopp svartvinbärste. håller på att göra lite bildkollage med dagens outfit som jag lägger in snart. var ju som sagt på stan förut och fick ju med mig lite fina saker hem, visar det om ett tag också ;D

 


matematik

har mattelektion nu, eller ah egentligen har jag det men vi fick precis sluta. en kvart tidigare! sitter och väntar på johan nu. vi ska gå en sväng på stan sedan möta upp rossi. men nu ska jag packa ihop datorn och gå ut o ta en cigg, uppdaterar senare :)

 


skolan

nu ska jag åka till skolan alldeles strax. kommer komma försent, ovanligt? ;( men uppdaterar med dagens outfit och sånt senare, nu måste jag dra :) pz!

onsdag

ooouf vad trött jag är, klev upp precis men hade kunnat legat kvar i sängen hela dagen. det hade varit riktigt skönt, får göra det imorgon istället då har jag sovmorgon.. hursomhelst sitter jag just nu och dricker kaffe och ska snart börja göra mej klar.  tänkte läsa lite andra bloggar nu, men uppdaterar sen :) peace!



morgonbilden! haha ;D

where is the time

klockan går så fort, nu är den snart 12 så det är väl dags för mig att sova. har en lektion imorgon och börjar halv 9 så det känns ju bra ialf. ska äta middag hos farmor imorgon med, mys! men nu ska jag röka sen sova :) gonatt!



lårsmycke a la dollyblond

köpte några kedjor förut och tillverkade ett lårsmycke. inspirationen kommer såklart från dollyblond, en av de bästa bloggarna enligt mig :) kika in där!

såhär blev det iallafall :)




shoppat


paljetthårband från h&m 39,50 :- köpte ett silver med ;D

 

 
tröja från gina tricot 149 :-

 
kjol från gina tricot, 49:- på rean :D


armband från h&m 69,50:- älskaar dom!


strumpor 79,50:- och hårfärg 59,50:- från h&m, båda var välbehövliga.


trosor för 59:- och strumpisar för 39:- sweeet!


Biff med purjolök


Biff med purjolök 6 portioner.

Du behöver:
600 g lövbiff
1 dl chilisås
½ dl grädde
2 tsk bikarbonat
2-3 purjolökar
3 msk soya
2 vitlöksklyftor
3 dl grädde
2 tsk samba oelek
olja
sesamolja
salt & peppar

Gör såhär:
Strimla lövbiffen i ½ cm strimlor och blanda med chilisås, grädde, bikarbonat och salt och peppar. Ställ i kylen i 2 -3 timmar, gärna längre. Då blir köttet mörare.

Börja med att steka köttet i lite olja, skiva purjolöken och blanda ner den när köttet är nästan genomstekt. Droppa över lite sesamolja. Pressa sedan i vitlöksklyftorna och tillsätt soya, grädde, samba oelek. Låt koka ett litet tag och salta och peppra efter behov :) Serveras med ris.

nanana

käkade middag för ett tag sen, biff och purjolök! asgott, lägger ut recept sen mihi :) har pysslat med lite annat också men nu ska vi åka till satoil och köpa halstabletter. återkommer med massa uppdatering sen och visar min shopping + lite annat :) men hörs sen, peace!


birsta

nu åker jag till birsta, hoppas på att hitta nåt roligt där. är shoppingsugen ;o mihi! hörs sen!


svar på tal

c om nytt schema:
vad går du för linje?

svar: jag går entrepenör på john bauer :)

godmorgon

hellu :) vaknade för typ en timme sen, har bara tagit det luugnt, druckit kaffe och så :) är ju ledig idag så. vet inte riktigt vad jag ska göra, kanske åka ut till birsta en sväng, ska byta en ring jag fick i julklapp. ifall vi åker dit måste jag kika på bikbok också, har ju inte varit där på aslänge eftersom de inte finns i stan längre ;( nu tänkte jag läsa lite andra bloggar och sen ska jag göra mig iordning eller nåt!


nytt schema


ouuff va lyxigt ;D bara halvdagar eftersom första lektionen på tidsdagar är frivillig. dock hade dom kunnat slå ihop allt på 3 dagar så hade man ju kunnat vara ledig 2 :) är ledig imorrn iallafall för vi hade vår engelska idag istället för imorgon! känns jävligt skönt.

clothes


jeansleggings från cubus
tröja från gina tricot
kofta från h&m
örhängen från bikbok
halsbandet har jag fått av johan ♥


idrott

har idrott just nu, men vi har teori, därför jag sitter vid datorn vill säga :) haha! vi har fått nytt schem idag, visar sen, fett nice äre ;D men nu ska vi göra en uppgift om idrottsskador, slutar 2 idag så jag uppdaterar när jag kommer hem :) peace!

monday

godmorgon :) sitter här och sörplar kaffe och håller på att göra mej iordning för skolan, har sminkat mej lite så ska bara platta håret och klä på mig. när jag sminkade mej gjorde jag en hemsk upptäckt, typ lite av mitt ögonbryn har ramlat av eller vad man ska säga så jag har ett litet hack i det nu. hoppas det växer ut ;o hatar och måla, ser så fejkat ut på mig. men nu ska jag läsa lite andra bloggar, hörs senare..



det bästa med morgonen!

gonatt

har precis kollat klart filmen och nu ska jag sova, vi hörs imorgon :) blir bättre uppdatering då! gonatt på er ♥


minus står för bilden, han var helt galen förut! sötkatten.


söndagsmys

jag, johan och lotta ska se 2012 och till det blire fruktsallad och kaffe. mitt nya beroende, haha! förrestenså har jag och min älskling varit tillsammans i 9 månader idag, grattis till oss ;D iihih! men nu ska vi kolla på filmen, hörs sen!






shower

har precis tagit en dusch, kan inte beskriva hur skönt de var att duscha bort allt jävla damm sen vi stått i verkstan. huaa känner mig som en helt ny människa nu typ :) ska snart börja med maten, är sjukt hungrig! har inte ätit nått idag, inte så smart (y) men uppdaterar senare ;D



sunday

godmorgon allihopa :) idag är jag uppe tidigt för jag ska jobba. första helgen på väldigt länge jag kliver upp innan 12 haha! hursomhelst har jag fullt upp idag så jag kommer nog inte skriva förens ikväll. Nu tänkte jag koka mig en kopp kaffe och läsa tidningen, men vi hörs senare :) peace!


little new york

hellu :) har nyss ätit fruktsallad och ska kolla på en film nu, "little new york" därav rubriken på inlägger mihih ;D vet inte vare är för skit, nån thirller typ. lär ju vara lika dålig som alla andra filmer jag lyckas hyra. aao, peace peoples! ha en trevlig lördagkväll för de ska jag ha ;)

 


timrå

ååååh :') mitt älskade timrå ik vann mot hv71, såå jävla bra! :D happyface. förövrigt händer det inte så mycket. har precis gjort klart designen och ska vell snart äta tror jag. update later!


ops!

om designen ser rörig ut är det för att jag håller på att renovera bloggen lite :)

svar till c

c om fredagskvällen:
blandar du turkisk yoghurt med honungen innan sdu lägger på en klick på fruktsalladen eller hur gör du?

svar: jag lägger upp fruktsalladen i en skål sen blandar jag i lite turkisk yoghurt och blandar ihop det sen ringlar jag lite honung över! det är supergott ;D

fredagskvällen

blev aldrig att jag uppdaterade igår eftersom jag helt eneklt inte orkade. vi åt midddag vid halv 8, sen vart det fruktsallad med turkisk yoghurt och honung till efterrätt. tokigt gott! vi hade ju hyrt 2 filmer och när vi började kolla på den ena insåg vi att den var totalt värdelös sen när vi satt på den andra så somnade jag (y) vaknade iallafall nyss, är hyffsat pigg. sitter och dricker lite kaffe och bläddar i tidningen, ska väll göra klart designen snart :)


handlat mat

hellu :) har nyss varit på ica och handlat massa mat. hyrde 2 filmer med så ikväll blire bara hemma mys! vi ska äta tacos till middag också blire fruktsallad till efterrätt :) ikväll eller imorgon kommer det en ny bloggdesign med, så håll utkik ;D hållt på att pilla med den hela eftermiddagen så den är snart klar. men har ju sån besultsångest över färger/bilder osv. men ska försöka få klar den :) nu ska vi börja med maten, uppdaterar sen :) peace!

  

egokick



ego giiirl in a ego world lalalala! :) mihiih

donken

kom nyss hem från skolan, johan hämtade mig 12 sen åkte vi på donken för han var hungrig och jag tog en kaffe :) och nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, värma mina frysna fötter framför brasan kanske :|





 






oouff!

slutar nu, så jävla skönt! nu ska jag ut och ta en cigg sen åka hem. myspys :) bloggar mer sen!


peace!


pandagirl



friday

godmorgon :) idag är det fredag för er som inte visste, och då är jag alltid på bra humör på grund av att de är sista dagen i skolan innan helgen! slutar dessutom halv 12 idag så de kan ju inte bli bättre ;D nu ska jag dricka kaffe och göra mej iordning, hörs sen :)



whata mess

hua! jag har precis städat rummet och rensat ut massa skit ur garderoberna. tog en jävla tid men nu ser det lite bättre ut härinne iallafall. kommer nog somna sent ikväll med ;( not good! måste ju komma i tid till lektionen imorgon. börjar halv 9 och har småföretagande. låter inte lockande men nu ska jag sova iallafall! kram på er!


timrå

♥ mitt älskade timrå vann wiiho! im so happyface ;D

mitt hjärta

jag älskar dig baby!



 

new stuffs



Passade på att köpa en söt tischa och en rosa mössa när jag var på stan förut :) har letat hela vintern efter den "perfekta" rosa mössan och nu har jag hittat den, wihoo! för endast 80 :- blev den min.


outfit


jeansleggings by cubus
sammetströja by h&m
kofta by gina tricot
halsband by bikbok
armband by gina tricot och h&m


home

kom hem för ett tag sen, fikade smoothie och macka :) mums! skolan idag känndes halv onödig, kom dit halv 1 och vi slutade halv 3, de ända vi gjorde var att ha nån avslutningsfika för svenska a-kursen är slut :) sen plocka vi undan våran julgran och hängde upp gardiner. väldigt givande dag, haha! johan, martin och oscar hämtade mig efter skolan, gick på stan en sväng och sen skulle ju dom äta donken (y) .. släppte iallafall av dom på löta och sedan for vi hem :) och ikväll äre hockey som gäller, ska se på tvn alltså!


horoskop

"Det är lätt att tappa bort saker,
glömma nåt viktigt och komma föresent nu!
Det mesta går åt skogen."

så lyder mitt horoskop i sundsvalls tidning, själv tycker jag att det känns som en riktigt bra dag!
jag är skytt förresten :)


torsdag

godmorgon, gott folk ;D hähä! har nyss vaknat, tog mej en liten sovmorgon, kom inte upp ur sängen imorse :| har precis kokat kaffe så jag tänkte njuta av en kopp snart, nästa lektion börjar halv 1 så då ska jag befinna mig på skolan. vi har fika och betygssnack på svenskan så de lär bli slappt :) skönt de. men nu ska jag kila, hörs!


spend it



det där var dagens shopping, plus ett par trosor och en till pälskrage fast i vit. de kostade bara 50:- på cubus barnavdelning :) men nu måste jag verkligen sova, god natt ♥


café charm

det blev ju naturligtvis en fika på charm efter allt springande i affärer :) vi drack kaffe, delade på en blåbärsbakelser och surrade massvis. så himla mysigt ;D

 




at johans place

kom precis hem till johan, var i stan med alex baby till 6 ungefär. fick med mej massa fint hem, :') aslänge sen jag shoppade känns det som! har ju inte funnits ett skit som jag velat haft, men nu så. ihihi! vi ska alldeles strax äta middag, tacos <3 lite senare ikväll kommer bilder på alla stuffs jag köpte, och även lite andra bilder ;D så kika in lite senare. nu äre mat!


city

nyss slutat, har haft matte ;( hahah! nu blire stan med alex iallafall! hörs senare :)
peace


lillmuppen min ;D


outfit



jeansleggings by vero moda
skjorta by h&m
skor by h&m
jacka by stadium
väska by nike


onsdag

godmorgon på er :) har precis vart och köpt cigg och nu är jag på tillbaka på skolan igen . det är sjukt kallt ute kan jag lova, händerna och fötterna förfrös ungefär. vi har fått en fet jävla uppgift att göra om arbetslagar och sånt, skitdrygt. förövrigt händer inte mycket idag, är sugen på att gå på stan efter skolan men de är ju så jävla kallt så vi får se hure blir med den saken! men nu ska jag fortsätta plugga, uppdate later ♥



kiwi smoothie


Du behöver:
1 banan
1 kiwi
1 dl naturell yoghurt
1-2 msk mjölk

Skala och dela frukterna, lägg i mixern. Tillsätt yoghurt och mjölk. Mixa tills det blir slätt. Vill du ha en lite sötare variant kan du byta ut den naturella yoghurten mot vaniljyoghurt och tillsätta lite socker/honung.

Sunny

har nyss ätit och druckit kaffe, nu tänkte vi åka och sola en sväng. en vecka sen nu ju ;) börjar få lite små ångest för jag solar.. men vill ju vara brun ;D jaja ska åka nu bloggar mer sen! peace ♥


Köttfärsbiffar


Köttfärsbiffar med blomkålsmos ca. 6 portioner.

Till biffarna
1300 g köttfärs
1 ägg
1½ dl grädde
2 msk crème fraiche
ströbröd
salt, vitpeppar, peppar & grillkrydda

Till blomkålsmoset
3 blomkålshuvuden
1 dl grädde
50 g smör
salt & vitpeppar

Blanda ihop köttfärs, ägg, grädde, crème fraiche och lite ströbröd i en bunke. Krydda med salt, vitpeppar, peppar och grillkrydda. Blanda väl! Forma sedan biffarna som du vill ha dem, ett tips är inte göra för tjocka eftersom de drar ihop sig när man steker.

Dela blomkålen och lägg dem i en kastrull med vatten. Låt koka ca. 20 - 30 min. De ska vara helt mjuka. Medans blomkålen kokar kan du börja steka biffarna. Stek i lite smör på medelvärme. Stektiden varierar beroende på hur tjocka biffarna är.

När blomkålen är färdigkokta så häll av vatten och tillsätt sedan grädde, smör salt och vitpeppar. Vispa med elvisp tills moset blivit slätt. (Obs! Det blir inte lika slätt som vanligt potatismos.)

Voilá! Servera gärna med kokta morötter och broccoli :)


provet avklarat!

vart alldeles nyss klar med provet. kan inte avgöra hur det gick, känns alltid som det går skit sen får jag mvg och så känns det som om jag jämt tränat på fel saker ;( hahah men de löser sig! har slutat nu iallafall så de är ju skönt, värsta slappveckan hitils ;D skulle ju egentligen på stan med ida idag men hon har mobilen av så får inte tag på henne. ring mig när du ser de här gumman! <3

men nu ska jag ta en cigg och sen åka hem, peace!

tisdag

godmorgon bloggen! ;D humöret är på topp och solen skiner ute, det kan nog inte bli bättre. vaknade nyss iallafall och har precis druckit lite kaffe. läste i sundsvalls tidning att en forskare kommit fram till att kaffe skyddar mot diabetes, hjärtsjukdommar och visa typer av cancer så då kan ju jag känna mig glad ;D jag som dricker så mycket kaffe.. men ja, man vet ju inte om man ska tro på allt som står i tidningarna! men nu ska jag ta och plugga lite, lägger upp dagens outfit innan jag drar till skolan om jag hinner :) pz!


godnatt

nu ska jag sova, eller ja de lär väll bli en film först ;D ska sova ut as länge imorgon, börjar halv 1 så de är ju kung! men måste ju hinna med lite sista minuten plugg inför provet också. haha (y) men gonatt påer!


kycklingwok


Kycklingwok med ris, ca. 6 portioner

1000 g kycklingfilé
3 paprikor
3 morötter
200 g broccoli
1 burk minimajs
1 burk bambuskott
1 burk vattenkastanjer
1 dl grädde
2 dl creme fraiche
3-4 vitlöksklyftor
½ dl sweet chili sås
3 tsk sambal oelek
2 limeklyftor
soya, salt & peppar

Skär kycklingen i mindre bitar och stek i lite smör, salta och peppra och pressa i vitlök. Hacka paprika och morötter och börja stek i wokpannan. Blanda i broccoli, minimajs, bambuskott och vattenkastanjer. Blanda sedan i grädde, creme fraiche, sweet chilisås, samba oelek och lite soya. Pressa även i 2 limeklyftor och tillsätt ev. lite mer salt & peppar. Serveras med ris eller nudlar, vi valde ris ;)


plugg

nu äre dags för plugg, är inte peppad det minsta även fast de ser så ut haha :)

 
 


to die for!


De här skorna var riktigt coola!
Dragkedjor, nitar, platå och en grym klack. Perfekta!


dagens outfit

jeansleggings by cubus
tshirt by cubus
tröja by gina tricot
halsband by älskling :)


monday

godmorgon ;D kom nyss till skolan, har försäljning och service. hejåhå de suger! efter skolan blire stan en sväng med idis. lovely! fick nyss veta att vi har hål första timmen imorgon så jag börjar halv 1, nice :) men nu ska jag läsa lite bloggar och plugga kanske :) pz!


bedtime

sitter och dricker te nu och har pluggat lite projekt och företagande. ska alldeles strax sova så jag orkar upp imorgon :) men de ska nog inte bli några problem! hahah, i hope so. men gonatt på er ;D


lillhövve ;D hahah


nyduschad

ååh kom nyss ut från en lång varm dusch ;D har nyss smörjt in mej med bodylotion osv, känner mig så fräsch. älskar känslan när man nyss har duschat! ihihi. förövrigt ska väll vi ta och äta middag snart, blir tacos idag :) bäst! men nu ska jag torka håret osv. sen äta! hörs senare!


old pic

sunday

godmorgon! lessen för dålig uppdatering igår men vi jag, ida, johan och jacke bestämde oss för att ha movienight hemma hos jacke. minns inte ens vad filmerna vi hyrde hette men en av dom var helt okej iallafall. sen såg vi pulp fiction och den är kung ;D idag händer inte mycket, ska jobba och inte så mycket mer. men nu ska jag koka lite kaffe :) hörs senare!


nyss ätit

hellu bloggen ;D har nyss ätit middag, potatisgratäng, fläskfilé, gratinerade tomater och pepparsås. mums! som jag sa förut var timrå's seger inte långvarig, dom förlorade med 4-2 ;( just nu sitter jag bara här och chillar, väntar på att kaffet ska bli klart. ska bli gott med en kopp kaffe! usch min blogg suger idag, har fan inge meningsfullt att skriva om. ikväll blire bara lugnt iallafall. jaja, hörs later :)


hockey

idag har jag inte gjort ett jävla skit ungefär, vi hämtade alex i kvissle vid halv 3 och tog en kopp kaffe och surrade hemma hos henne, kom nästan nyss hem och just nu äre hockey som gäller. timrå leder med 1 - 0 mot djurgården, men de lär inte bli långvarit.


heja timrå iallafall! ;D uppdaterar sen, peace out


home

är hemma nu och har varit det ett bra tag. var poå stan i typ 10 minuter efter skolan vart så jävla less på skit sundsvall för de finns fan ingenting här :) hata! var ute efter en ny vinterjacka eftersom min skitjacka från stadium knappt klarar -10 grader. tänkte köpa en canada goose eftersom dom är båda snygga och väldigt varma vad jag hört. men tror ni de fanns några kvar eller? ja typ en i XL, lyckat.. men vad hade man väntat sig av den här staden? så då vart jag lite små irriterad så vi for hem. sov i några timmar när vi kom hem, skönt de ;D här kommer lite muppbilder.

 

småföretagande

är på skolan nu och har småföretagande, de suger. ska ha betygssnack snart, huua ;( slutar iallafall efter den här lektionen och då blire en sväng på stan. men nu äre tomt i lillhövve hörs sen!


friday

ååh jag försov mig imorse, eller ja jag vaknade typ nyss? haha! kommer komma försent ;( hoppas jag inte missar nått viktigt bara.. jaja nu hinner jag inte blogga mer ska dricka kaffe och klä på mig sen måste jag skynda mig till skolan! hörs senare.


bjur på en bild på minus ;D

gonatt

nu äre slutbloggat för ikväll, måste sova så jag kommer upp imorgon, borde ha lagt mej för länge sen men :) haha! men vi hörs imorgon mina små läsare! gonatt ;D


mupp bild från idag, notera jag är as seriös och jessica flummar sönder ;D

sommarlängtan

åååh jag längtar så till sommaren. fick sån längtan förut att jag var tvungen att sätta på mig sommarkläder och drömma mig bort en sekund..









skorna och armbanden är nya :) resten är från förra sommaren!

ny bikini

justja, min bikini och lite annat jag beställde från h&m kom idag. bikinin var superfin och satt perfekt ;D funderar på att beställa en till :) här är den iallafall;

 


Kycklingpasta


Kycklingpasta med paprika och chilisås, ca. 6 portioner


1000 g kycklingfilé
2 gula lökar
6 vitlöksklyftor
2 paprikor
½ dl chilisås
3 dl crème fraiche
2 dl grädde
salt & peppar
cumin peppar
persilja
2 paket färsk pasta


Skär kycklingen i mindre bitar och stek i lite smör. Hacka lök och pressa vitlök och blanda ner i stekpannan. När kycklingen är genomstekt, tillsätt hackad paprika, chilisås, crème fraiche, grädde, cumin peppar, salt och peppar. Låt detta koka i några minuter till såsen har blivit krämig och tjocknat. Hacka persiljan och strö det över kycklingröran. Serveras med färsk pasta och sallad.

Detta var min middag för idag, väldigt gott faktiskt!
Fick inspiration av
http://linneasskafferi.blogg.se/ men gjorde om till mitt eget recept :)


mitt val

hiss och diss på lite annorlunda sätt ;D hissar det inrutade, det är vad jag föredrar! peace


froozen

usch vad jag fryyyser! sitter och har svenskalektion nu men vi gör typ ingenting. ska vell egentligen plugga till provet men jag har ingen ork. det är fan för kallt för att tänka eller anstränga sig överhuvudtaget. vill bara hem och ta ett varmt bad och sedan krypa ner under mitt tjocka duntäcke och kolla på en bra film. det låter så jävla skönt.


ååh vad det ser varmt och inbjudande ut :')

på skolan

kom nyss till skolan, usch vill bara hem på engång. så jävla kallt här inne, det är fan minusgrader inne i skoljäveln känns de som ;( har nyss kollat upp numret till vårdcentralen åt älskling, han ska boka tid för twinrix sprutan. man måste ju ta den innan man åker utomlands. åååhh jag längtar galet tills vi åker, vil lbort från den hära kylan.. jaja nu ska jag lyssna på lärarnas babbel. hörs senare! :)


torsdag

godmorgon mina små bloggläsare :) har nyss vaknat och sitter just nu o njuter av en kopp kaffe. har sovit skitdåligt inatt, men that's life ;D haha är på asbra humör ändå, vet inte varför? ska snart börja göra mej iordning, et är -27,6 så vafan ska man ha för kläder för att inte frysa ihjäl? bra fråga. jaja! lägger nog upp dagens outfit innan jag drar till skolan om jag hinner, annars uppdaterar jag senare på skolan. peace ♥


gonatt

nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon :) gonatt på er!


söndagsmys

har nästan nyss duschat och ätit middag. fläskfilé, tomater och bananer i ugnen + ris. så gott! ;D nu ska jag och älskling kolla på 2012 och njuta dom sista timmarna av ledighet. är inte peppad för skola imorgon kan jag lova. tur att de bara är 2 dagar sen äre helg igen :) men måste kila nu, hörs senare!


recept på smoothie

här kommer mitt recept på hallon och blåbärs smoothie. lägger ut det på alex begäran haha ;D den är verkligen jättegod :)

du behöver: naturell yoghurt, frysta hallon och blåbär och en mixer

börja med att värma bären lite så blir det lättare att mixa. blanda sedan ner bären + yoghurten i mixern. jag brukar ta mycket bär och ca. 1-1½ dl yoghurt men man kan ju blanda hur man vill, bara testa sig fram. mixa ihop allting i mixern och tillsätt socker om du vill ha de sen äre bara hälla upp i ett glas och njuta ;D


godmorgon

eller kanske försent för ett godmorgon, vad vet jag? har nyss vaknat iallafall, mitt dygn är totalt vändt och de blir nog svårt att komma upp till skolan imorgon ;o hua det kommer bli tugnt.. skönt att det bara är 7 veckor och 6 dagar kvar tills vi åker till vietnam, ska bli välldans nice med 2 veckor i solen efter den här jävla vintern, det är -23,4 här hos mig i lilla juniskär. idag kommer jag inte gå utanför dörren mer än nödvändigt kan jag lova ;D haha! men nu ska jag dricka mitt älskade kaffe och bara njuta av min sista lediga dag. peace :)


bjur på en bild sen förra våren, satt utan för iv i solen o njöt ;D

klockan är halv 5

ja hörrni klockan börjar blir mycket, hockeyn håller på fortfarande, 5 -5 slutade de och nu väntas förlängning. jag börjar bli trött (y) var iväg ut en sväng förut också, skjutsa hem idisen och kom precis hem nu. jaja de här känns väldigt osammanhängande, nu ska jag kolla på hockeyn den börjar nu ;D peace & heja canada!


hockey final

sitter och kikar på junior vm finalen right now. fast ja de är ju paus ;D andra perioden börjar vell snart i hope. gjorde hallon/blåbärs smoothie förut, den vart sjukt god <3 älska! fixade även en grej på min jacka, sydde in en resår i den så nu är den mycket bättre haha! intresseklubben antecknar.






ny hood

köpte en söt rosa hoodie från cubus, endast 149 :-
iihihi!

tisdag

hej bloggen, lessen för dålig uppdatering men har ändå inte haft nått att blogga om. kom nyss hem från stan iallafall. köpte en tröja som jag visar snart, ska bara leta upp om de finns nån bild på internet eller om jag måste ta mej orken att knäppa en egen. haha! be right back :)


new moon

har varit iväg på statoil en sväng och köpt cola & godis. nu ska vi kolla på new moon och chilla sönder ;D perfekt! uppdaterar senare om jag orkar! peace


pretty pink

har målat naglarna nu, rosa ofcourse ;D vart nice! vet inte riktigt vad jag och baby ska hitta på nu, jag är sugen att se nån film eller nåt :) jaja hörs senare!




minus är med på nintendo

haha nu är minnus med på wii fit ;D fast de ända man kan göra är att väga djuren, men gulligt ändå ju! iihihi min lilla bäbis är med. wiiho! men nu ska jag göra ansiktmask och måla naglarna :)






like this

jag har sjukt tråkigt nu, så jag tänke spela lite wii och sen göra ansiktsmask och måla naglarna. återkommer om ett tag :) peace

måndag

godmorgon eller vad man ska säga :) vaknade nyss av att mobiljäveln ringde och efter det kunde jag inte somna om. buhu jag som ville sova, är astrött. nu tänkte jag koka mej en kopp kaffe och läsa tidningen. hörs senare ;D


old pic

förlust

sverige juniorerna förlorade tyvärr :( blir ingen final men dom har ju fortfarande chans till bronset. men ni som känner mig vet att de spelar ingen roll, vinna eller dö typ! buhuuh. men nu är klockan 06.09 och nu ska jag sova :) lär ju vara mörkt när jag vaknar imorgon, sug. jaja gonatt på er! :)


hos johan

är hemma hos johan nu, eller ja, vi har varit här rätt länge! vi har kollat på junior vm, canada - schweiz och om ett tag börjar sverige - usa matchen :) hockeykväll så att säga! var in till stan en sväng nyss också, johan och micke köpte mat på max. själv ska jag göra mej en kopp te nu och peppa för matchen hahah ;D heja sverige!


:)

hej, har nyss duschat, ätit och lite sånt. skönt vare o duscha kan ja lova :) ikväll blire nog bara att ta det lugnt, kolla på en film eller nått. men ska gå ut och ta en cigg nu, hörs senare kanske!


old pic

:)

hej, har nyss duschat, ätit och lite sånt. skönt vare o duscha kan ja lova :) ikväll blire nog bara att ta det lugnt, kolla på en film eller nått. men ska gå ut och ta en cigg nu, hörs senare kanske!


old pic

tips

ett tips till er som får lika torr hy som mej på vintern är att smörja in sig med denhära bodylotion från dove. smörjer in mig varje gång efter jag har duschat och huden blir verkligen återfuktad och mjuk. try it!!


sunday

hej på er! :) idag är det söndag och jag ska jobba alldeles strax. tänkte bara uppdatera lite snabbt. jag har tyvärr inte så mycket att dela med mej av för det händer ju ingenting? haha! vaknade iallafall vid 2 idag, hade lite ångest för att jag sovit bort halva dagen, men shit happens (y) nu ska jag iväg, hörs senare! :)


give me summer (`v´)


tacos

käkade tacos till middag, svin gott :D ihihii! nu ska vi ut och åka en sväng sen ska vi hämta pappa och monika i stan lite senare. dom är och käkar på stekhuset. efter de tror jag att jag ska försöka övertala johan att kolla på hp, harry potter ;D typ bäääst!






damp

kan inte lägga över bilderna från kameran på min bärbara, verkar blivit nå fel på kortläsaren eller nått för de funkar på den andra datorn :( får visa snart istället för just nu ser jag på hockey! timrå - linköping. 2 -2 står de just nu.


lördag

godmorgon :) vaknade för ett tag sen och har druckit lite kaffe nyss. vet inte vad jag ska göra idag men johan är ute och skottar lös skotern iallafall haha! ;D tänkte spela lite wi0 fit nu, hörs senare :)


Narnia

hellu :) kom nyss hem, varit i stan en sväng och sedan ute och åkt lite i njurunda, typ stendött ute (y) hahaha! när vi nästan var hemma backade det ut en traktor på vägen helt plötsligt och det var skitsvårt att få stopp för de bara gled, vart asrädd :| men nu ska vi kolla på Narnia Prins Caspian och bara chilla :) hörs senare eller imorgon! pz


.

jag dör, jag har så tråkigt.. men orkar inte göra nånting heller så jag får väll skylla mig själv. så jävla less på alla snö och vintern också, vill ha sooooommar! jag har ont i magen. bläää! ingen som har nått filmtips eller så?

Peace

nyårsoutfit



  

tröja by bikbok

ringar by johan

halsband by pappa

armband by h&m och gina tricot


nyårsmiddagen