Jag har inte dött..

.. men har bara inte tid/ork att blogga. Hade iallafall en najs midsommar, tänkte lägga upp lite bilder sen, för nu ska jag sola sola sola :)


Sunday

Godmorgon på er :) Hahah eller ja, de är typ inte morgon men jag vaknade nyss iallafall! hähä. om nån timme ska vi iväg och käka på Stekhuset med pappa, mys :) blir nog en oxfilé! btw så vann Johan på pokern igår, han är så grym min babyboy! ;D


me and daddy


Love




Me loves you


Kvällens outfit


Jeansleggings från Vero Moda
Linne, halsband och armband från Gina Tricot
Converse skor


Lördag

Godkväll på er :) Sitter ute på inglasade altanen hemma hos Johan och chillar. De är pokerkväll här ikväll så massa muppar ska komma hit och lira poker. Håller mej utanför kortspelandet men det blir nice ändå! Ska knäcka en cider nu, peace! Uppdate lateer :)








Softar ute på klipporna i berga med baby :)

20100615435 (MMS)

Softar ute på klipporna i berga med baby :)


Ni får ursäkta..

Ni får ursäkta den dåliga uppdateringen men har inte tid att blogga nu när jag jobbar på dagarna. Har jobbat 7-2 och nu väntas mer jobb. Ska måla lite :) lär ju gå fort hoppas jag! Nu måste jag kila, hörs!


Har ätit jordgubbar med grädde, underbart ...

20100614432 (MMS)

Har ätit jordgubbar med grädde, underbart gott <3


Död tjej

Helllu, inte kunnat blogga för jag har jobbat idag, är riktigt tröttt. Fast de beror nog inte på jobbet utan min dåliga sömn denna natt. Var så sjukt varmt inne så det gick fanimej inte att sova :| ikväll blire lugnt, ska snart ta en dusch och sedan chilla galet. Ciao!




Sunday

Hej på er, kunde inte blogga igår för var i Berga, vilket är lika med inget internet. Nu är jag hemma i Juniskär iallafall, ska måla massa plankor till garaget. Mähä. Ikväll ska vi äta rökta räkor, chill. Uppdaterar senare, peace!


Haairspray

lotten om Shoppat:
Är hårsprayen bra? :)

Svar:
Asbra, blir feet volym ;D

Fint väder ute eller? Nä jävla skit regn, ...

20100612429 (MMS)

Fint väder ute eller? Nä jävla skit regn, blir så less..


Shoppat

Shoppat igår och idag;

Halsband från H&M, 79,50:-


Linne från Gina Tricot, 199:-


Linne från Gina tricot, 129:-


Halsband från Gina Tricot, 89:-


Hårspray från Kicks, 130:-


Hårrossett från Glitter, 49,50:-


Hårrosett (again) och hårdband, 49,50/styck från Glitter


Vitt baslinne från H&M, 69,50:-


Bikini från Gina Tricot, överdel 99:- och underdel 79:-


My day
























Härlig dag!


Student 2010

Grattis älskling!




Hade kunnat varit jag iår också, buhu! Två år kvar bara..


Proud


Är så stolt över mig själv ! :)


Summer!












Klänning Bikbok - Skor Scorett - Halsband Efva Attling


Har fått mina betyg, är ganska nöjd :) är ...

20100611428 (MMS)

Har fått mina betyg, är ganska nöjd :) är påväg hem till johan nu, bloggar mer snart!


Perfekt morgon. Vädret är fint och jag har...

20100611419 (MMS)

Perfekt morgon. Vädret är fint och jag har precis duschat :) skolavslutning idag, sen tar baby studenten !


Määh!

Ovanligt att vädret alltid ska vara helt cp? Ena sekunden är det hur varmt som helst och inte ett moln, sen blir de hur molnigt som helst och svinakallt. Hua! Sitter inne nu och väntar på att solen ska komma tillbaka, bloggar medans lixom (y) senare i eftermiddag ska jag visa det jag shoppade igår :) mihi!




woaah!
älskar min tattoooo


Sunnnny day!

Ååååh älskar vädret idag, kom nyss hem till johan och här ska jag ligga och steka hela dagen. enda som fattas är kaffe och en bra bok men det ska väll la gå att ordna ;D bjur på en muppig bild;


solglasögon - rayban


Godkväll

Hej på er! Sitter hemma hos Johan nu och chillar, är grymt trött. Fick en kommentar om att jag ska uppdatera mer, men ja det är ju inte så lätt när jag alltid är i berga och där finns det inget internet. har iallafall shoppat lite smått idag, ska visa det imorgon :) hoppas btw på finväder, är less på regn nu! ne nu blire en cigg! peace


Onsdag

Hej på er :) vaknade 7 imorse kände mig inte riktigt pigg. tror jag börjar bli förkyld, ont i halsen, snorar osv. blääääh :| måste va frisk på friday! idag vet jag inte riktigt vad som händer, blir lugnt och vila typ :) yeye. nu ska jag läsa lite bloggar, peace!


Tisdag

Hej, jag är världens sämsta bloggare,, i know! Idag har jag haft fullt upp, städat massa. Mest på mitt rum som såg ut som jag vet inte vad. Nu äre iallafall fint igen! Ska snart bädda sängen också, väntar bara på att torktumlaren ska bli klar. Känner att jag börjar bli förkyld också, inte bra där. Bloggar senare :)


p.s. ida om du läser de här, har du bytt nummer eller nått. har försökt ringa dig
i flera dagar men jag kommer inte fram . ring mig baby


Måndag

Godmorgon på er, kom precis till skolan. Vet inte ens om vi har lektion, bra där! (y) inte en människa här än iallafall.. huhu! fast jag kan ju alltid göra mitt satans hemprov. måste göras idag! men nu ska jag läsa lite bloggar och sånt, peace


Less tjej

Hej på er, har jobbat hela dagen med att stapla ved i korgar och nu kom jag precis hem, eller ja de var ett tag sen. Väntar på att det ska bli mat nån gång så att vi kan åka hem till Johan, hans mami ska färga min utväxt. Sen kom jag precis på att jag har hemprov i företagsekonomi som måste vara klart imorgon. Herregud hur ska jag hinna? Får helt enkelt plugga på lunchen imorgon.. Kom även på att vi lämnar in datorerna imorgon = inget photoshop på hela sommaren. Kommer ju få ha samma bloggdesign aslänge då ;( hinner väll förmodligen inte göra en ny heller. Nä nu ska jag röka en cigg och fundera över livet en stund. Så mycket som sika göras men inget hinns med ;(


Hemma i Juniskär

Hej på er, sitter hemma i Juniskär nu och väntar på maten nu, de blir grillat! mycket gott :D annars vet ja inte riktigt vad som händer ikväll, kanske åka in på crusingen en sväng. men vet inte, de är ju så jävla blåsigt :| jaja nu ska jag läsa lite bloggar, peace


Yesterday












Steka

Ååååh ligger ute på altanen och steker, älskar värmen och älskar sommaren <3


Dagens outfit


Shorts, linne, sjal, jacka och skor från H&M
Väska från Stadium


Fredag

God morgon eller nått :) Försov mig idag, vaknade halv 8 och började halv 9, bra där. Men jag hann, vart bara 5  minuter sen. Nu har vi företagsekonomi med Christer och jag ska jobba jävel, uppdaterar på rasten, pz!


Let's work ;-)

20100603414 (MMS)

Let's work ;-)


Sunshine?

Har solat i några timmar nu, riktigt varmt när solen skiner! De bara steker lixom ;-) Men det är ganska molningt så solen försvinner emellanåt. Just nu äre ett stooort moln på himelen, ser nästan ut som värsta regnmolnet men de kan de ju inte va hoppas ja?! Hähä! Ne ska ta och kolla på Disney Chanel lite tills solen kommer fram igen, peace!


p.s. de började regna nu ;(


Mitt egna dvd fodral till Twilight:



Fick en uppgift i webdesign/programhantering att vi skulle göra ett eget dvd fodral och här är mitt. Är ganska shcåå nöjd ;-) Tyckte de vart riktigt fint faktiskt!


Torsdag

Hej på er, sitter hemma hos Johan nu med en kopp kaffe och chillar. Ska göra klart sista smågrejerna på mitt "DVD fodral" eller vad man ska säga :) när den är färdig är totalty finish med allt skolarbete. Inga restuppgifter och inga IG:n att oroa mig för. Mycket skönt! Nu ska jag bli klar med det här tänkte jag sen blire ut och steka ofcourse! blir nog riktigt varmt idag! ;D


Stackars människa :)

Anonym om Dagens "outfit":
inga bröst

Svar:
Hellre små fasta bröst bröst än äckliga, stora, fettiga hängtutttaaar :) huvva!
/stolt småbröstad tjej!!!! (Y):D

Hemma hos Johan

Hellluuu :) kom precis hem till Johan och nu sitter jag ute i solen och steker. Riktigt varmt när de inte blåser faktiskt! Ska väll ta och käka lite snart tänkte ja, är sugen på yoghurt, miihi :) + en kopp kaffe! hörs senare!


Facelook




Onsdag

Hej på er :) kom precis till skolan, har matte till halv 12 sen slutar ja! :D ska hem och sola då sen jobba. skönt dä! nu ska jag väll ta och lyssna på matteläraren, sen snacka om mitt betyg. (y)


Sitter på bussen hem, nu väntas jobb ;-)

20100526386 (MMS)

Sitter på bussen hem, nu väntas jobb ;-)


Äkta vardagslyx

Börjar dagen med äkta vardagslyx! Dricker en kopp kaffe ute på altanen i solskenet. Börjar skolan sent, sega extra mycket och bara njuta av solens varma stålar. Blondinbella och hennes mörka choklad kan slänga sig i väggen för det här är fanimej vardagslyx ;-)




Aco Spotless

Har inhandlat Aco Spotless, en rengöringsserie för blandhy. Har hört mycket gott om den så nu äre väll upp till bevis om den är så bra som alla säger, återkommer med recenssion om några veckor :)


Tisdag

Godmorgon på er, just nu ligger jag hemma hos Johan och myser i sängen, börjar halv 1 idag så jag kan chilla hur länge som helst typ. Borde egentligen sova, men jag är inte trött? haha! funderar på att åka in till stan vid 11-tiden, ska boka klipptid och uträtta några andra ärenden. Men nu ska jag ta en cigg, bloggar sen :)