Fucked up'

Jag har så jävla tråkigt, vill hem nununu. Inte hitta jag nå skor heller :( Funderar på att köpa ett par klackisar istället, hitta ett par svinsnygga på DNA men tror dom kostade typ 800 eller nått, vet inte om de är värt de eftersom de snart är vinter men. Är bra sugen på dom :) Mihi!


Grymma (`v´)

Sneakers

Nu har jag lunch! Funderar på att dra på stan en sväng och köpa ett par nya sneakers, men vet ju inte riktigt vad jag vill ha? Har ju bara mina tygskor nu men det börjar bli skit kallt. Vill ha ett par med tjockare sula. Tygskorna är ju förfan som att gå på backen, haha!

Rätt snygga :)

Dagens låt

Dagens låt: Timbuktu - Stirra ner
Världens bästa! (`v´)


´

@ school

Godmorgon gott folk! Nu är jag på skolan och har datakunskap med pschykot haha! Johan skjutsa mej och pontan till skolan, vi kom lite sent :$ inte bra där alex. Längtar redan till rasten, 40 minuter kvar. är ju sugen på kaffe och cigg! men nu måste jag lyssna på läraren innan han cuttar mig.



P e a c e O u t !


Home

Nu är jag hemma, eller ah i mitt andra hem hos Johan :) Åkte ju som sagt till birsta efter skolan med mamma. Gick runt där i tusen år kändes det som men de ända jag hittade var en parfym och ett par vantar. Visar bild seen :) Om de går att stoppa in minneskortet på den här datorn, vet inte riktigt.. Men nu ska vi åka till Johans farmor och hämta alvedon åt emil. men hörs sen, puss!


Spotify

Nu har jag fixat Spotify, äntligen :) Tack Rossi! <3

Vad har hänt sen sist då? Inte så mycket faktiskt, gick bara på stan en sväng med Rossi, lämnade tillbaka en tröja jag köpte för nån vecka sen. Efter det drog vi och köpte kaffe/cola haha! Nu sitter jag här och tråkar, har inte gjort nånting vettigt på hela dagen ännu? Har massor med grejer att ta igen i skolan men orkar fan inte.. Men lägger upp outfit sen när jag kommer hem ikväll.

take care (`v´)


Gammal bild i brist på annat ..

Diss

Diss: Vintern

Jag ger en fet diss till vintern som är på väg, jag hatar snö och kyla. Man måse bara ha en massa jobbiga tjocka kläder på sig. Det går inte använda fina klackeskor då fryser man ihjäl och halkar typ? Det blir mörkt typ så fort att dagarna känns skitkorta, och den tid de väl är ljust ute så sitter man inspärrad i skolan. Nej hörrni, jag längtar redan till våren..


K a l l t & j ä v l i g t .. b u h u ! : (


God morgon

..eller nåt?

Sitter på skolan och har indviduell studietid = ingen lärare, jag nördar bloggar och bdb. Har skittråkigt Om 25 minuter äre rast men funderar på att dra ut snart och ta en cigg innan jag deppar ihop för att de är så tråkigt här.. Efter skolan ska jag på stan/birsta med mamma, känns fett jobbigt. Vill bara hem o chilla & kolla på fast and fuorius eller hur fan de stavas. Världens bästa film (`v´)

Ska väll be Rossi ta nån outfitbild sen eller nåt, om hon kommer iååår! Behöver dig i allt detta tråkiga kåmpiz. Men hejåhå nu ska klicka vidare!

Peace out


(`v´)



Jag älskar dig Johan Ludvigsson!


Hockeykväll

Hej :) har inte hunnit uppdaterat idag för jag har städat rummet, rensa garderoberna och massa annat. Nu sitter jag iallafall o kollar på hockey med pappa & johan. Vart ingen skola idag heller, försov mej sen ringde rossi vid halv 10 och sa att vi slutade efter första lektionen så det känndes bara onödigt att åka dit då.

Sålde mina ridstövlar igår också, till carro. Skönt med extra cash att shoppa för hähä :) Nu till nått annat, är det för tidigt att börja ha vinterjacka? Det var kallt som satan idag så jag drog på mej dunisen men kännde mej lite ensam om det.. haha!

Nu ska jag återgå till hockeyn, uppdaterar sen om jag hinner. Måste försöka sova i tid så jag kommer upp imorgon. Men slänger upp en dagens outfit:



Tröja: Gina tricot
Kjol: Gina tricot
Leggings: H&M
Skinnjacka: New yorker
Skor: Scorett


Jävla skit

Varför är allt så jävla tråkigt för? Vill dra ut och hitta på något men har så jävla ont i huvudet så jag orkar inte. Får ju skylla mig själv. cpcpcp.


lesssss

Tomorrow

Att göra imorgon:

  • Rensa garderoberna
  • Städa rummet
  • Tvätta
  • Tvätta/städa bilen

Var tvungen att skriva en liten komihåg lista till mig själv :) haha! men nu ska jag sova, hörs imorgon! Gonatt påer (`v´) 



Saknar sommaren!


Chillning på hög nivå

Tja, förlåt för dålig uppdatering men har helt enkelt inte orkat blogga och har ingenting att skriva just nu heller. Var iallafall i Birsta en sväng idag igen, eftersom vi han vara där ca. en halvtimme igår. Haha! Letade efter nån stickad kofta, men hittar ingen naturligtvis. Förutom en men den fanns inte i xs, utan i alla storlekar utom xs, blev jag lite less?! Tröst köpte lite smink och underkläder istället, ASbra :)

Blev ju ingen skola idag heller, så nu har jag vell missat hur mycket som helst och de suger.. Just ja, jag lämnade in min rapport om ekologisystem idag med. Hoppas jag får bra betyg! Har fan slitit som ett djur med den där rapporten fast jag är helt jävla ointresserad av natur och sånt.

Nu sitter jag och baby iallafall i soffan och kollar på nått skit. Ska mysa vidare.
Peace out

  


Friday

Hej, har inte tid eller ork att uppdatera nu, ska dra och göra lite saker nu.
Hörs sen.

Birsta

Drar till Birsta nu med Ida och Johan, uppdaterar sen! =D


Naturkunskap

Hello :)
Nu har jag naturkunskap igen, det suger hårdast! Måste bli klar idag också för sista inlämningsdagen är imorrgon. Vill ju ha VG! På lunchen följde jag med Pontus och Hampus på stan för dom skulle käka donken, sen träffa jag Cissi så vi satt utanför DNA o surrade ett tag. Såg världens finaste röda Puma väska. Så jävla fin :)

Men nu ska jag plugga sönder =D
Puss!


Min pärla, haha!


Jag är uttråkad

Hej igen, sitter ju och pluggar näthandel som sagt men jag är klar? Och det är 40 minuter kvar av lektionen. Har så himla tråkigt. Inte har jag nå nya bilder att ladda upp heller, tråkig jag är. Vill åka till Birsta idag, men det är ju hockey, fast ja det känns inte som att jag är så intresserad av de längre. Känns bra som det komer gå totalt åt helvete för Timrå iår. Hoppas Rosita släpar sig hit, så vi kan röka och surra massa :) Är nå så jävulskt sugen på en cigg nu.



Fatta hur gott med tacos nu eller, är sjukt hungrig och det är äcklig mat på skolan.

Skolan

Helluu :) Sitter på skolan nu och har näthandel. Det är väl bäst att jag sätter igång snart så jag inte kommer efter. Är så jävla less idag, den här dagen kommer suga. Sen ska jag ta spruta också :/ Men nu ska jag plugga, hörs sen.


Chill vid datorn

Sitter på msn och har deep talk med rossi. Är helt kluven nu när det gäller allt. Den här dagen har ju tagit alla rekord.

Måste bara säga att jag älskar dig Johan, och jag älskar dig Ida.
Kommer alltid finnas för er 2.

Varför ska allt vara så jobbigt :/



Jag saknar tiden då det var alla vi tjejer var sams...

?

Vad äre som händer? Jag hoppas du skämtar, jag går sönder

Shoppat

Det vart ju lite shopping förut också, här är grejerna jag köpte.
Var tvungen att köpa lika rosetter som dig alex, så jävla söta! :)

  • Hår rosetter, H&M's barnavdelning, 29,50 :-
  • Silvershampoo, Maria Nila, 99 :-
  • Gråa mjukisbyxor, H&M, 149 :- (ej på bild)
  • Rutig skjorta, Vero Moda, 130 :-
  • Rosa/svarta siden trosor, 60 :- (ej på bild)


   

 

Don't be mad at me, i love you most..

Ny bilen.

Wiho nu har vi fått nybilen :D eller ah vi får låna den av pappa, världens bästa pappa! <3 Sämst bild men skitsamma ni ser ju lite iallafall, lägger in in bättre bild sen :) den är så jävla snygg och fräsch!



Gick på stan förut med Vicky, Bea, Lina och Malin. Köpte lite småkraffs som jag visar senare. Mihi :) Fett nöjd! Nu sitter jag hemma hos farmor och har nyss ätit pannkaka o köttsoppa, var skithungrig för jag hade inte ätit sen igår så det satt fint med lite mat. Men nu ska vi gå ut o ta en cigg. Puss!

Naturkunskap

Jaha nu har jag naturkunskap och det är typ det sämsta ämnet som finns. Det är både tråkigt och svårt.. Men slutar ju strax och då ska jag på stan med Vicky och Bea :) Nej, nu ska jag ta och packa ihop datorn. Uppdaterar sen. Kissies!



/Alexandra

Dagens outfit

Här har ni dagens outfit:
har inte redigerat bilden, bara ändrat ljusstyrkan och kontrastet :)




Skjorta: Gina tricot
Leggings: Gina tricot
Skärp: Bikbok
Skor: Scorett
+ Skinnjackan

Kaffe <3

Nu är jag på skolan! Sitter i klassrummet och dricker kaffe i väntan på att lektionen ska börja igen :) Hann inte ta några outfitbilder imorse, fick brottom till bussen som vanligt.

Efter skolan ska jag på stan med Bea. Lär ju ta en fika, spana på kläder och sånt. Ska även köpa pressent till Johan som fyller 20 den 5 oktober. Bäbisen min :') Äter middag hos farmor idag, saknar lill tanten haha!

Men nu ska jag läsa lite andra bloggar och sånt, ska be Jessica ta bilder på min outfit sen =D haha! Hörs senare sötnosar!



Peace out, take care


Design

Sådärja, Maja verkar ha fått ordning på min design, vart ju skitsnyggt :) Tack så mycket!

Själv har jag nyss klivit upp, klockan är 7 och jag är supertrött. Ska snart koka lite kaffe och börja göra mej iordning. Börjar halv 9, men funderar på att komma lite senare? Äh jag vet inte. Har iallafall datoranvändning och matte idag. Misstänker att vi ska jobba på våran rapport på matten, usch vill inte ens tänka på de.. huhu!

Men lägger in en dagens outfit innan jag drar till skolan.
PZ!


Bild i sen i våras, på mig och idis <3

Idol

Sitter och kikar på idol nu, uppdaterar ordentligt snart :) i nästa pause typ..
Kram på er så länge mina söta läsare, även fast ni inte är så många <3
iiiiiiih!



Hiss eller diss

Hiss: Jeansleggins
Jeansleggings är så hot och så sköna =D Finns i tusen olika färger och modeller, så därför passar dom alla. Dessutom kostar jeansleggins hälften så mycket som ett par vanliga jeans.




Diss: Att adidaströjorna har blivit en fjortisrend
Älskar adidas wct tröjorna, så snygga och sköna men nu har dom blivit en fjortistrend? Alla fjortisar går runt i leggings, wct och söndertuperat hår. Vill bara strypa dom..


Söta va?! hähähähä! or not............

Dagens outfit



Baggyjeans: Bikbok
Tröja: Bikbok
Halsduk: Indiska
Skinnjacka: New yorker
Skor: H&M

Vandrat på staden

Nu är jag tillbaka efter några timmar på stan :) lämnade tillbaka ett par leggings med sämst passform och köpte en jeans skjorta istället :) mihi! Ska ut o ta en cigg nu men uppdaterar igen alldeles strax.

Peace out
/Alexandra



Längtar till snåwbård <3

Kaffe

Ah nu har jag fått mitt kaffe, så jävla gottttti :) har suttit på nån föreläsning om privatekonomi sen imorse, astråkigt.. Nu sitter ja i klassrummet o chillar vid bloggen, funderar starkt på att skita i resten av föreläsningen! kanske drar på stan en sväng istället, låter ju asnajs de.

Men nu pallar jag inte skriva mer, uppdaterar sen med dagens outfit och grejer. Kram påer :)


Kaffe, min drog <3 haha!


Ansiktsmask

Sitter framför datorn med ansiktsmask nu hähä. Väntar på att hollywoodfruar ska börja :) Funderar på att göra mig en kopp te också. Men nu ska jag klicka vidare. Uppdaterar senare elr imorgon!



/Alexandra

Pictures





jL's


Middag

Dagens middag: tacos by me :)
köttfärs, tomater, gurka, sallad, annanas, banan, majs & tacosås.



Dagens outfit

Lovade ju att lägga in dagens outfit. Världens sämsta bild, men hade rätt tråkiga kläder också så det spelar inte så stor roll.



Jeansleggings: Vero Moda
Tröja: H&M
Halsduk: Indiska
Skor: Scorett

Nyss kommit hem

Nyss kommit hem, blev en sväng på stan efter skolan med. Köpte en vanlig vit långärmad baströja. Alltid bra att ha. Lägger in bild på den sen :) Tog bussen hem också, hatar att åka buss.

Men nu ska jag chilla framför tvn!
PZ!


Skatan i sommras :) Världens goaste kille, jag älskar dig (`v´)

Varit på stan en sväng

Har varit på stan en sväng på lunchen, köpte ett rouge! och nu har vi gymnastik strax :) Lägger in lite bilder tills vidare, uppdaterar sen :) Kisses!

  Jessica langar posen, till vänster =D


Facelook:


/Alexandra


God morgon

Tjaba! :) Är på skolan nu, har försäljning & service. Var nyss på barista med Pontus, Therese och Ida. Köpte mig en kaffe och rökte en cigg, mycket gott =D Spillde även kaffe på min vita halsduk, skit..

Håller på att göra anställnings anonser och skit, fattar inte så mycket men haha! Slänger upp en dagens outfit snart om jag orkar. Nu ska jag plugga vidare.

Ciao :)


old pic, avslutningsfotot i 9an. allex, malle, vicky, alex och jag längst ut i hörnet <3


Skitväder

Äntligen hemma! Vi cycklade till Kvissle också började det spöregna när vi var halvvägs. Vart fett blöt kan jag lova! När vi väl kom fram mötte vi Pontus och Bea, så surrade ett litet tag med dom :) Nu sitter jag och dricker världens goaste te (svartvinbär) och klickar runt på datan. Snart börjar dendär filmen på 4an också, komissarien och havet. Ganska bra men den ser dubbat ut? Ljudet är helt fucked up, nån annan som också har tänkt på de?

Imorgon är det ju skolan somvanligt så det lär ju bli en hel del bloggande då :) Men nu ska jag dricka te och mysa med bäbis. Slänger in 2 random bilder med haha!

 


Hey!

Nu har även jag skaffat mig en blogg =D, design och sånt kommer snart!

Dagen började med att jag och Johan klev upp vid halv 10, sedan åkte vi och städade på Autolack. Vårat lilla extrajobb :)

När vi var färdig for vi hem till mig, bytte om och fixade oss för att åka till Johan på kalas, hans lilsis' fyllde 13 år, mihhi! Tröck en massa bullar och skit så nu mår jag illa. Funderar på att övertala Johan att ta en cyckeltur eller liknande, vill ut i friska luften nu höhö!

Men uppdaterar laterooooo :)
PZ!