nu bär de av!

nu åker vi iväg till johan o firar hans pappa och de nya året, de blir nog inge mer bloggning ikväll men imorrn kommer mycket bilder ;D ihihiih! GOTT NYTT ÅR!


muppig bild (y)

2009

2009 börjar gå mot sitt slut,
här är en sammanfattning av ditt 2009!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Åkte till vietnam
2. Höll du några av dina nyårslöften?
Hade inga nyårlöften.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej
4.Dog någon som stod dig nära?
Nej
5. Vilka länder besökte du?
Vietnam och Spanien
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?
Mer utlandsresor ;D
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
17 april
8. Vad var din största framgång 2009?
Lyckades bra i skolan
9. Största misstaget?
Vet inte
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Ja
11. Bästa köpet? 
Kläder? 
12. Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Vännerna, Johan och pappa ♥
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
Sexy bitch, Bad romance, Falling down mfl.
16. Vad önskar du att du gjort mer?
Solat
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Vet inte
18. Hur tillbringar du julen?
Med familjen
19. Blev du kär i år?
Ja
20. Favoritprogram på TV?
Andra avenyn helt klart!
21. Bästa boken du läste i år?
Tror inte jag läst någon.
22. Största musikaliska upptäckten?
Många ;D
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Typ allt
25. Något du önskade dig men inte fick?
Näe
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Festade
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Ja de finns det ju alltid :)
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Blandad, oja!
29. Vad fick dig att må bra?
Vänner, familj och JOHAN ♥
30. Vilken kändis var du mest sugen på?
Ingen, haha!
31. Vem saknade du ?
Gamla vänner
32. De bästa nya människorna du träffade?
Vet inte, haha?


apelsinchokladkaka

min kakbok jag fick i julklapp kom till använding idag ;D jag och lotta hjälptes åt att göra iordning smeten och nu har vi precis tagit ur kakan ur ugnen. det luktar så gudomligt gott! men den är inte riktigt klar än, den måste svalna och sen ska vi göra kaffeglasyr och hä på :) men nu ska jag börja sminka mig/fixa håret, hörs senare!




skoter

älskling drog precis iväg med skotern, så himla fin i pappas skoterställ ;D ihihi! själv har jag fullt upp med att göra mej iordning och hjälpa till med maten och sånt inför ikväll.




nyårsafton

gott nytt år! om man kan säga det redan? haha :) vaknade iallafall nyss och har tagit mig en kopp kaffe. perfekt start på dagen enligt mig ;D hähäh! nyårskvällen är bara halvt planerad ännu, först ska vi äta middag hos mig. hummer till förrätt, oxfilé till varmrätt och apelsinchokladkaka till efterrätt. mums! sen ska vi till johan och fira hans pappa och efter det kanske det bär av till murtssons stuga. hoppas de iallafall :)


woooho!


00.14

kom nyss hem, vart borta lite längre än tänkt haha :) solade ju en sväng sen åkte vi hem till johan och kollade djurpoliserna på animal planet. har fan blivit besatt av de programmet. gosade med bamse också hela tiden, älskar kattfan :') sweet. glömde både mobil och kamera hemma så inga bilder blev de heller.. men nu ska jag ta en dusch, skojar inte hur skönt de ska bli! hörs senare.


jag och josse julen 07, jag ser emo ut hahahhahahha dieee

sunshine

nu ska jag & johan åka och hämta josse, sen sola solarium. måste ju vara brun på nyår :D men aja hörs sen! PEACE


nasi goreng

åt ju somsagt nasi goreng till middag, det vart asgott första gången vi gjorde de men kommer defenitivt göra de fler gånger ;D om ni undrar så äre ris, räkor, kyckling, ärtor, vitkål, paprika och massa kryddor. skitgott äre!


bild lånad från google

dagens outfit









jeansleggings by cubus
tröja by vero moda
halsduk by gina tricot
klocka by ur&penn

home

kom precis hem, har vart i birsta och i stan och fixat massa grejer nu. är hyffsat jävla less också, men de behöver vi inte gå in på. jaja, ska snart börja laga lite mat och sen se på hockeyn. de blir nasi goreng till middag! gott :D




h&m

la till lite i min beställning från h&m, ihih :D världens sötaste shorts och en fin bikini som jag hittade tillslut.


onsdag

god morgon! vaknade för ett tag sen har bara chillat sen dess. druckit kaffe, kollat i h&m katalogen och surrat med lotta :) ska åka till stan/birsta idag, hoppas att det inte är så jävla mycket folk där. är sugen på att köpa nånting till mig själv med, men de finns ju inget? har varit på stan 2 gånger men inte hittat ett enda plagg jag vill ha. men nu tror jag att jag ska spela lite wii fit ;D ihihi!


hello!

hej på er, lessen för dålig uppdatering så här på kvällen haha! har varit hos johan och käkade tacos, de var sjukt gott. pontus kom dit också och käkade sen såg vi på tv. kollade på animal pöanet, har fan blivit beroende av den kanalen nu. såg på djurpolisen, där dom tar hand om djur som blir illa behandlade. så himla sorgligt :( sen vid 10 tiden for vi hem till mej, har bara chillat sen dess och nu har jag nyss duschat ;D ska städa lite på rummet nu tänkte jag, sen ska vi spela wii :D


osminkad (y)

fransk manikyr

gjorde fransk manikyr förut, lite dålig bild menmen. det var hyffsat bra, iallafall på vänsterhanden (y) haha! så äre jämt. men nu ska vi iväg till johan och äta tacos, hörs sen! peace.


wiihooo

pappa kom hem och så hade han köpt 4 trisslotter, så han gav mej 2 lotter och tror ni inte på fan att jag vinner 1000 kr gånger 2 :D så vann 2000 kr + att jag vann 25 kr på den andra :) wihooo har aldrig vunnit mer än 25 typ :D hhaha! so happpy ;D värsta adrenalin kicken jag fick, trodde fan inte de var sant :D iihihihi!


god morgon

hello :) vaknade precis och ska väll ta mig en kopp kaffe snart tänkte jag. sen ska jag spela wii :D har inget annat planerat idag så får se vad som händer. ska hem till johan och äta midddag vid 6 iallafall, tacos. mums! kanske blir en sväng på birsta innan dess, ska ju köpa pressent åt micke och även byta lite grejer jag fick i julklapp. men uppdaterar senare, :)


gonatt

nu blire svensson svensson och sova :D gonatt på er !
PEACE


vietnam

beställt från h&m

har beställt lite vårgrejor från h&m, åker ju till vietnam i början av mars så kan ju behöva lite stuffs. var egentligen ute efter en bikini också men fanns inga som föll mig i smaken :( de här beställde jag iallafall..




hockey

sitter just nu och kikar på hockey, vi flippar mellan timråmatchen och frölundamatchen som är ute på ullevi tror jag de var. spännande som tusan äre :D var ju in till stan en sväng förut och kikade lite, vi skulle köpa födelsedagspressent till micke (johans pappa) som fyller år på nyår men vi hann inte så vi får väll göra de nån annan dag :) köpte en foundation till mnig själv ialf.













lite muppiga bilder (y)

fotbad

tog precis ett fotbad, väldigt skönt :) tände ljus och så, värsta mysigt. råkade klippa en nagel för kort och de var ju mindre skönt. sen smörjde jag in fötterna med nån super kräm så nu är dom mjuka som baby fötter typ :D hähä! sitter just nu och funderar på vad annars man kan hitta på idag? det är ju hockey ikväll ialf! men tils dess har jag ingen aning..




monday

godmorgon, har nyss vaknat och sitter just nu och dricker kaffe. startade precis en tvättmaskin och tänkte städa rummet lite senare. woho duktig jag är (y) jag vill egentligen åka till birsta/stan och shoppa men de är ju totalt onödigt när det bara är massa gammalt skit ingen vill ha kvar. längtar tills vårkläderna kommer :D hähä! men nu ska jag röka och hälla i mig lite mer kaffe tror jag. hörs snart! :)


bild lånad från google 

nattuggla

hej :) lessen för dålig uppdatering idag men har inte haft nått att blogga om? helt oinspirerad. haha! har inte gjort mycket alls. spelat lite wii, solat och varit hos johans farmor&farfar. var in till stan en sväng nyss också. typ kolla läget, helt stendött ute. kan ju bero på att de är söndag haha :D men ska ta en cigg nu sen försöka sova. hörs imorhon, blir bättre uppdatering då!


vill ha sommar!


sunday

godmorgon :) eller ja klockan är ju fan snart halv 3, men jag vaknade nyss iallafall. tror jag har sovit ungefär 12 timmar, skönt! somnade ju till filmen igår också så får väll ta och se om den sen. idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, blir nog rätt chill. ska väll spela wii :D hähähä! men nu ska jag dricka kaffe, hörs sen :)


old pic

the secret of moonacre

började med att skotta ut biljäveln under all snö och så åkte vi in till stan och hämtade emil, simon och nån till. åkte på statoil o hyrde film sen skjutsa vi hem folket. när vi kom hem skotta vi halva jävla framsidan av vårt hus. vilket jävla helvete, de är sjukt mycket snö. tur att traktorjäveln kommer o tar bort allt imorrn för nu har jag skottat mitt sista spadtag, haha eller kanske inte. kul att skotta ju, går lös som fan :D men nu har jag lite ont i axeln ;( men nu ska vi kolla på nån film, the secret of moonacre


mario

har suttit o spelat mario på nintendo wii :D askul! jag och johan körde boxning mot varandra förut också, jag vann :D hahahah! är sjukt trött med, sov bara typ 5 timmar inatt hua. ikväll blire nog en tidig kväll. men jaja ska spela eller nått nu, PZ!


kakbord

vi var ju hemma hos johans farmor och farfar förut och de fick jag skåda det största kakbordet jag någonsin sett i hela mitt liv haha :D efter vi vart där solade vi och handlade. nu har vi lagat tacos och väntar på att johan ska komma så vi kan äta någon gång :) det är total snöstorm ute, vill knappt gå ut och röka. mina uggs är dyngsura :( blää är less på vintern nu..



  


dagens shopping





puderborste från h&m, 39,50 :-
fransk manikyr från h&m, 89,50 :-
solpuder från kicks, 139 :-
halsduk från gina tricot, 74,50 :-

smarthövve som jag är glömde jag att köpa foundation och köpte istället den lilla pälshalsduken, riktigt impulsköp haha (y)

home

kom nyss hem från stan, var bara in en sväng och köpte lite smågrejer som solpuder och en halsduk :) snart ska vi iväg till johans farmor och farfar för hans farfar fyller år idag. sen ska vi sola solarium och efetr de så är det hockey. asbra! men nu ska jag göra mig iordning lite, hörs sen :)


right now

just nu sitter johan och spelar wii, han spelar nått jägar skjutspel. det ser aslätt ut men de är sjukt svårt ;o ska nog sova snart för imorgon ska vi på mellandagsrean om vi orkar. vill inte gå på den skiten för det kommer bara vara så jävla mycket folk. men skulle behöva köpa ett solpuder och en ny foundation för min är snart slut.


min lilla hunter hähähäh :D

julklappar


nintendo wii <3


nintendo wii + en massa spel och kontroller fick jag av pappa :D asbra!


ringar och halsband, fick jag av älskling <3

  
piercingar fick jag av vicky, ida och josse. tavlan av älskling och tröja av johans föräldrar!


halsband by efva attling, "kärleken övervinner allt", fick av pappa :)

  
icurl av pappa, pressentkort av pappa och monika, strumpor av johans farmor&farfar <3


världens finaste och mysigaste tröja, fick av pappa :)


chill myströja, fick av pappa <3

  
kladdkaksbok och 6 fina koppar av monika och en mixer av pappa :)


smyckesträdet fick jag av josse & lotta och smyckena från tjejerna :)


värmeskydd och hårspray av monika. GULD <3

sen fick jag även lite andra saker som ansiktsmasker, smink, pengar, strumpor, hårsnoddar etc. men hade iallafall världens bästa jul (menar inte bara julklapparna då) haha :) tack så mycket min söta familj och vänner. hoppas ni uppskattade det jag gav er :)


julaftonsbilder

här är lite mer bilder sen julafton :D julklapparna lägger jag upp senare!













min lilla hög hähähä :D

fredag

hallo :) har inte hunnit blogga idag för vi har varit hemma hos johan och så. tänkte visa mina julklappar lite senare så ni vet ;D nu ska ja chilla lite först, kolla på en film eller nått. hörs om ett tag!


julmiddag

okej alla inlägg börjar med jul idag men det får ni stå ut med :) just nu har vi nyss ätit middag, det var mycket gott. har börjat tycka om mer och mer på julbordet och det är ju bra. förut åt jag bara köttbullar och skinka typ. men nu smakade jag nästan av allt, eller mjaa hälften ialf ;D ska se på anna ankas jul som börjar om 10 minuter sen ska vi öppna julklappar :D wiiiiho! mer bilder kommer sen, peace and merry christmas (`v´)


julaftons outfit



  

leggings by h&m
tröja och skärp by gina tricot
halsbandet har jag fått av älskling

det röda skärpet har jag fått av idisen och de är fan det ända röda jag äger. så tog på mig det och målade mina naglar röda så nu är ju ju iallafall lite julig :D


julafton

nu har vi varit hos mamma och hos johans farmor & farfar och hälsat på. när vi kom hem till mig vart det glögg och pepparkakor. kollade nyss på kalle anka och nu äre kan du vissla johanna :)



  





nu ska jag mysa vidare, ha en underbar jul alla :)

god jul

godmorgon och god jul :) som jag har längtat till denhär dagen! om en timme ska jag och johan åka till mamma och äta tomtegröt :D sen hem till pappa och kolla på kalle anka, äta julmat, öppna julklappar och allt! så mysigt, julen är bäst!


lilla julafton

hej, har nyss kommit hem från lilla julafton hemma hos alex :) vi hade jättemysigt. snackade, drack glögg, åt peppisar, öppnade julklappar och kollade på film. alex hade gjort så fint! fick jättefina saker av brudarna också men de visar jag imorgon :D ihihi! nu funderar jag på att kolla på en film och sedan sova. imorgon äre julafton och då har jag mycket att göra. ska till mammsen på morgonen och äta tomtegröt :) sedan massa annat.

bilder från ikväll:













tack för en underbar kväll :)


solat

sådärja nu har jag varit och solat, as skönt! känner mig riktigt brun nu jämfört med innan :D nu tänkte jag ta en dusch och sedan börja göra mej iordning för lilla julafton som börjar halv 6. men lägger upp dagens outfit sen, peace!




anna ankas jul

har suttit och kollat på 2 avsnitt av anna ankas jul, jävligt underhållande faktiskt, hohoho! :D ska se de andra avsnitten senare idag om jag hinner. har mycket att göra idag! ska sola, duscha, tvätta håret och fixa mig inför vår lilla julafton som vi ska ha hemma hos alex :) miihi!




solarium

glömde skriva igår att jag solade solarium, trodde inte jag skulle bli brun direkt men det vart jag :) ska sola en 20 minutare idag också tänkte jag, sen fåre räcka ett tag (y) haha!



syns dåligt på bilden!

gomorgon

hej, har nyss vaknat och sitter här för mig själv och dricker kaffe och läser tidningen. det snöar ute, jag som tyckte de räckte med snö nu. jaja det är ju julafton imorgon :) jag är fortfarande som en liten unge, sitter vid julgranen minst en gång om dagen och klämmer på paketen och dör av nyfikenhet haha :D



  


fått blommor

har fått världens finaste blombukett av älskling <3 så himla fina, finaste blommorna jag nånsin fått :) ber även om ursäkt för dålig uppdatering men det har inte hänt ett skit idag förutom att jag har städat och varit hemma hos johan :) miih!











älskar dig johan!

tröttast

vaknade för ett litet tag sen och nu har jag precis kokat kafffe så sitter och myser med mitt goda varma kaffe :) det är 20 minus ute, sjukt kallt. idag vet jag inte riktigt vad som händer, vi har ingen bil heller för den står i pappas verkstad och ska tina upp lite och sen tvättas :)

nu är det bara 2 dagar kvar till julafton, det är helt sjukt. jag längtar såå :D imorgon ska vi ha lilla julafton hemma hos alex det kommer också bli bäst! :) wiiiho.


gonatt

gonatt bloggen nu går jag och lägger mig :) hörs imorgon!


min shopping



  

love tischa från cubus, 179 :-
navelpiercing från six, 130 :-
deodorant från h&m 44,50 :-
röda hotpants från gina tricot, 59 :-
vit baströja från vero moda, 100 :-


svar på tal

sara om julklappsshopping:
kan du inte visa sakerna som du köpte till dig själv?:)

svar: tänkte göra det alldeles strax, ska ta bilder nu :)


pepparkakor

har bakat massa peppisar nu :) vissa vart bra och andra vart mindre bra, haha!
goda vart dem iallafall, hemmagjord deg och allt. bäst!








minus







minus är kanske världens sötaste katt :') biglove!
(`v´)
`v´


julklappsshopping

har nästan nyss kommit hem, har klippt håret och köpt julklappar :) köpte mina sista till nära och kära men även några till mig själv, haha :D träffade även på vicky i stan så gick runt med henne och surrade ett tag sen åkte jag och johan till birsta. tog även 1 timme och 20 minuter för oss att ta oss från birsta till njurunda ;o sånna jävla köer. men ska slå in grejerna nu och de andra visar jag sen! peace out (`v´)




massa påsar :D iih

tjugoförsta december

godmorgon bloggen :) har nyss klivit upp, var tvungen att kliva upp tidigt idag för jag ska klippa mig och inhandla de sista julklapparna. ska köpa åt baby och åt pappsen, vet ungefär vad jag ska köpa så det blir en lätt match (y) på onsdag äre lilla julafton hos alex, ska bli sjukt kul och mysa mysa med flicksen :D

men ska dricka kaffe och göra mej iordning, PZ!


sunday

godmorgon, :) vaknade för ett tag sen och har hitils bara suttit vid datorn. kvällen igår spenderades hemma hos johan. vi såg sex and the city filmen. den är asbra! var nära att somna till på slutet men höll mig vaken. kollade sedan på en halv wallander film. vid 2 tiden åkte vi in till stan för att hämta anneli och mia som vart ute på krogen :) kom hem typ halv 4 och slocknade direkt. idag har jag massor att göra. ska till stan om en halvtimme ungefär och göra ett ärende senare ska jag jobba och färga utväxten.

blir mer uppdate ikv, i promise :) ihih!


gammal bild

home

kom hem för ett tag sen, var i stan och i birsta :) köpte julklapp till baby! iiihi! när vi kom hem fikade vi the och peppisar. ligger i sängen nu och chillar framför svensson svensson. det ger mej julstämmning, haha :) ikväll ska vi klä julgranen och även baka peppisar, hoppas jag! blir oxfilé till middag. låter fint de! :D



  

världens godaste peppisar! <3 haha

stress

hinner inte blogga nu, ska in till stan och köpa julklappar :) hörs senare idag!

tacos

har nyss ätit tacos, typ asgott! men är sjukt mätt nu. var hos farmor en sväng förut också, lämnade hennes julklappar o fick min :) ihihih! längtar till julafton. imorgon tror jag vi ska baka peppisar också, mys! kommer somna tidigt ikväll känns det som, är sjukt trött. men nu ska jag kika på wallander!



hörs senare :)

happy girl

fick mvg på provet i småföretagande :) 44 av 50 poäng! så himla nöjd!




my ass!

har suttit på golvet i gympasalen i typ 1 och en halv timme, behöver jag säga att jag har ont i rumpan :| gaaah! jag och jessica drog nyss därifrån så nu sitter vi själva i klassrummet och nördar dator. hoppas vi slutar snart, vill hem och ta på mig mysdress och tjocksockar. fryser som en tok! tror jag håller på att bli förkyld med. perfekt nu till julen, eller inte. jaja nu ska jag lyssna på lite chill music och läsa lite bloggar :)


fredags outfit



 

jeans: bikbok
linne: gina tricot
tröja: gina tricot
skor: converse
klocka: ur & penn
ringar: fått av älskling


småföretagande

har nyss haft prov i småföretagande, det kändes som det gick asbra så får hoppas på de :D får tillbaka det idag, är nervös! töntig jag är, mihiih :) jag och jessica var nyss ute och rökte en cigg, det är fan sjukt kallt! 18 minus var det när jag åkte till skolan. hua!


friday

äntligen fredag, behöver bara uthärda den här skoldagen sen är det lov. ska bli så jäkla skönt! :D klev upp halv 7 idag och konstigt nog är jag ganska pigg :) håller på att göra mig iordning nu men tog en kaffe/bloggpaus. :) haha! men nu ska jag ut o ta en cigg sen åka till skolan!


wööööh

dagens outfit





skjorta: h&m
linne: gina tricot
jeansleggings: veromoda
skor: converse

hello

ledsen för att jag inte hunnit blogga någonting ikväll, kom hem från birsta typ 8 och sedan dess har jag haft fullt upp med att slå in paket och pluggat! ska sova alldeles strax, får inte försova mig imorgon, har prov halv 9. slänger upp dagens outfit i nästa inlägg :)

a dennis the menance christmas

har kollat på film på skolan, a dennis the menance christmas. helt jävla värdelös film. ville bara strypa den lilla horungen! hahahah jag dör. fick svåra agressioner. nu håller dom andra på att kolla på tomten är far till alla barnen. jag pallar inte, såg den häromdagen. väntar på att johan ska hämta upp mej så ska vi på birsta och köpa julklappar :)


sämst film, se den inte :|

photoshop lektion

jaha nu har vi photoshop lektion vilket jag tycker suger eftersom jag redan kan ganska mycket i photoshop.. jaja life goes on. kan ju sitta och göra vad jag vill nu :) har lunch nu iallafall men sitter och väntar på johan. jaja nu ska jag läsa bloggar o chilla, PZ!


jävla skit

jag försov mig idag med, blir så irreterad på mig själv. tror jag stänger av klockan i sömnen eller om den inte ringde alls? jaja nu ska jag göra mig iordnong. hörs sen :)


gammal bild på mig o alex :) haha!

last christmas



somnar till denna härliga jullåt :)

gonatt

nu blire inge mer bloggande idag, är as trött! ska sova nu så jag orkar kliva upp i tid imorgon. ska på stan och handla julklappar efter skolan! rüüligt ;D men gonatt på er!


coolt

ska ta en dusch nu med bäbis, uppdaterar sen :)
PEACE


dagens outfit



  

jeans: gina tricot
tröja: h&m
linne: gina tricot
halsband: fick avkusin
klocka: ur&penn
+ dunjackan, nikeväskan och vantar :)

förlåt för dåliga bilder men det finns ju inge ställe med bra ljus, så jag fick
 ställa mig på en pall och ta bilderna i badrumsspegel, haha :)


home sweet home

hello :) har nyss kommit hem, var ju först hos ida som jag skrev förut, sen ner på stan en snabbis och bokade klipptid. på måndag ska jag klippa mej, ska bli underbart! haha :)

efter de åkte vi ut mot njurunda och stannade till ett tag hos johans farmor & farfar. vart en kopp kaffe där. vi kollade på alla tomtar i deras hus, så fint :)


lillhövve framför brasan


tomteland :)

  
älskar julen <3


jenny, världens sötaste katt efter MINUS :)


hos idis

är hos ida nu, har druckit te och pratat. måste ju trösta lilltösen när hon är lessen <3 ska ner på stan en sväng efter jag varit här och boka en klipptid. vill klippa mig nu, topparna är äckligt slitna :( men nu ska jag vara social med ida uppdaterar när jag kmr hem!


bad romance

kom nyss till skolan, sitter just nu och lyssnar på lady gaga - bad romance. kanske världens skönaste låt! har lunch alldeles strax, sen matte. efter skolan ska jag på stan en sväng och kolla om de finns nå fint jag kan önska mig i julklapp. pappa tjatar sönder efter en önskelista. finns inte så mycket jag önskar mig, fick ju typ allt jag ville ha när jag fyllde år :)

nu står christer och tjatar om datorns historia, dödligt intressant eller inte! men nu tänkte jag läsa lite bloggar och lyssna på musik.


lyssna på den här låten om ni inte redan gjort de! :)
PEACE!

kaffepaus

nu har jag gjort mig klar och tänkte dricka en kopp kaffe innan skolan :) sitter och surrar lite med josse och läser tidningen på sidan av. inte så mycket intressant som har hänt direkt. men nu ska jag njuta av mitt kaffe, lägger in dagens outfit sen :)


onsdag

godmorgon :) har nyss vaknat, var tvungen att ta lite sovmorgon för att jag la mig så sent igår. hoppas jag inte missar nått på skolan bara. ska göra mig iordning så jag kommer iväg till skolan :) uppdaterar senare! pz


min sötnos !! :)

julklappstips



här är mina julklappstips till tjejkompisen, syrran, flickvännen eller vare är ;)


julklappstips



här är lite julklappstips om du inte vet vad du ska köpa till din pojkvän, pappa, brorsa eller vad det nu kan vara. jag själv tycker att det är svårt att köpa julklappar/pressenter till killar eftersom man inte riktigt vet vad dom vill ha. annat äre med tjejer ;)

det kommer mer julklappstips :)

music



Milow - Ayo Technology

sexy bitch

lyssnar på sexy bitch just nu därav rubriken :) åkte ju till skolan förut men sen när jag kom dit fick jag sluta på engång eftersom jag är klar med typ allt. så de kändes ju väldigt nödvändigt.. johan hämtade upp mig på skolan, vi rökte en cigg med pontus och jessica sen for vi till birsta. inhandlade lite julklappar, men dom kan jag ju inte visa här hö-hö (y)  träffade ida och lina på birsta med så vi gick runt med dom och kika lite överallt.

kom hem vid 5-tiden, käkade lite mat och sådär. kollade nyss på andra avven på datorn med, de var sjuukt bra. längtar till nästa avsnitt! :)

men nu ska jag plugga lite inför småföretagande provet vi har på fredag, hörs senare! :D




linis och idis ;D


svar på tal

sara om dagens outfit:
dina jeans ser så snygga ut! kan du inte länka dom på ginas hemsida? hittar dom inte:(

svar: lessen sara men dom finns inte kvar längre, köpte dem för ca. 2 år sen. men tror nog att det kan finnas liknande på bikbok :)


dagens "vill ha"



åh det finns inte ord för den här tröjan. den är bara så jag! :)
funderar starkt på att beställa, finns på
www.nelly.com

less

har försovit mej och missat alex rättegång. duktig jag är (y) skitduktig.. min väckarklocka ringde aldrig imorse så jag vaknade nyss, asbra eller inte. förlåt alex :|<3 missar hela första lektionen på skolan med. SKIT!

nått som är posetivt är ju att det snöat som fan inatt och de snöar fortfarande :D


kolla all snö <3
men nu ska jag skynda mig o börja göra mej iordnong, uppdaterar lateeero!
peace out and take care!

nighty

nu säger jag gonatt för idag, är sjukt trött efter förgående natt med alldeles förlite sömn. nu ska jag se till att få min skönhetssömn så jag orkar kliva upp imorgon :) hörs imorgon!


snowiiie

det snöar ute, mycket också ;D fan vad glad jag blir! det måste ju bli en vit jul annars blir jag besviken! förövrigt händer det inte mycket. har nyss ätit middag, tacos vart de! :) sitter bara här och nördar galet nu, väntar på att ullared ska börja (y) skulle egentligen plugga försäljning & service men smarthövve som jag är, hade jag glömt boken på skolan. inte bra där! men nu äre bara massa tomsnack, återkommer senare :)


coooolt (y) haha!

julklappar

sådärja nu har vi slagit in alla julklappar, hade sjukt kul för jag är så jävla övertrött och flummig så ja vet inte vad. skrattade åt allt! haha (y) har bara några julklappar kvar att köpa nu så de känns ju skönt iallafall :)


  


miiihi älskar julen <3

hello!

har nyss kommit hem, fotbollen gick väl sådär.. vi åkte ut i kvartsfinalen :( buhu! jävla otur vare! johan hämtade mig, jessica, hampus och pontus vid 2 så skjutsa vi hem dom och nu ska jag och baby slå in julklappar. lägger in bilder senare.


bild från google!

fotbollscup

nu sticker jag till nordic, hörs senare! heja FC Pyret wihooooo :)

falling down


Space Cowboy - Falling Down feat. Chelsea
spelas just nu ;)

monday

godmorgon, har nyss tvingat mej själv upp ur min varma säng :( buhu ville bara ligga kvar hela dagen typ. idag har vi fotbollscup på nordic hallen med skolan så kommer inte kunna uppdatera tror jag. men tar med datorn iallafall o checkar om de finns nå trådlöst att koppla upp sig på miiih! :) men nu ska jag göra mig iordning, peace out!


alex


scary haha (y)

pictures


bilen :)


älskling <3


min "outfit" för dagen hahah! :)

sometimes

hellu :) har nästan nyss duschat, sitter just nu och håller på med photoshop, jag har blivit besatt?! nu tänkte jag faktiskt försöka slita mig och fixa mina naglar istället :) har inte så mycket att skriva om, de har inte hänt allt för mkt idag. kan lägga upp lite pics senare! jaja uppdaterar sen. pz!


sunday

god eftermiddag bloggen (y) haha! har inte hunnit bloggat något idag eftersom jag har jobbat. är på autolack fortfarande för johan ska tvätta bilen så då kan jag passa på att blogga lite. men inte så jävla intressant när jag inte har några bilder eller nånting att lägga upp.

har föressten blivit helt besatt av photoshop nu när jag börjar lära mig. det är sjukt kul att göra olika headers och pilla med bilder :) det går ju att göra så mkt roliga effekter och sånt :D

sista skolveckan äre nu också, har bara ett prov kvar, de är i småföretagande och det ska nog gå bra. fick mvg på förra provet :) har druckit så jävla mkt kaffe att de knappt gåro skriva för händerna skakar hahaha ;o men nu ska jag sluta tråka ut er, uppdaterar med roligare inlägg ikväll.


var bara tvungen att lägga in nån bild, blir så tråkigt annars :|


natti

nu ska jag kolla på svensson svensson, sen sova :) jobbar imorgon! älskar min johan mest av allt!
gonatt påer! :)


ny design!

har gjrot en ny design som ni kanske ser? :) min allra första! är ganska nöjd med tanke på de (y) den duger ju i krig om man säger så! :D



nu blire kaffe tror jag ?! :D

piece of me'

hellüü! har suttit och pillat med photoshop hela dagen, därför jag inte bloggat något, börjar lära mej lite nu faktiskt! men det är ju mest småsaker, haha! nu sitter jag hemma och tråkar, johan har match, hoppas ni vinner älskling :D finns inte så mycket att skriva om, har inte gjort ett skit på hela dagen. men kanske kommer på något intressant att blogga om senare, återkommer då iallafall :)



PZ

god morgon!

vaknade nyss, behöver jag säga att de var lite skönt att sova ut eller :) haha! vi sket i bion igår och hyrde film istället. vi hyrde "santa buddies" så jävla söt film, grinade fan ;o







äre lite sött eller?! :') haha jag är så himla barnslig!

latin

fina citat på latin :)

"Aut omne aut nihil" - Allt eller inget
"Amor vincit omnia" - Kärleken övervinner allt
"Bellum omnium contra omnes" - Allas krig mot alla
"Fas est et ab hoste doceri" - Man bör lära även av sin fiende
"In uno oculorum tuarum" - Med en enda av dina blickar
"Nil volentibus arduum" - Inget är omöjligt för den som har viljan
"Omne homo mendax" - Alla människor ljuger
"Requiescat In Pace" - Vila i frid
"Ultra Mortem in lucem" - Bortom döden till ljuset
"Veritas odium parit" - Sanningen föder hat
"Veritas numquam perit" -Sanningen dör aldrig
"Verae amicitiae sempiternae sunt" - Sann vänskap är evig


efva attling

sitter och kikar på efva attlings smycken. de finns så sjukt fina! pappa sa åt mej att kolla om det fanns något jag tyckte om så jag tror jag kommer få nå smycken i julklapp. då blir jag nöjd ialf ;)

    

bild 1: Tro, hopp och kärlek
bild 2: "Amor Vincit Omnia" - kärleken övervinner allt
bild 3: "Sic itur ad astra" - vägen till stjärnorna

gillar mitten halsbandet mest, så himla fint budskap, kärleken övervinner allt :')


woaaah!

nu har jag redovisning på miljöuppgiften, wish me luck :) haha!
uppdaterar senare, peace n' love!

 i need musiiiic!

can't get enough

 
vill ha!
sjukt cool tisha och kanske världens sötaste små rosett hårsnoddar :)
funderar på att beställa efter jul och de, allt kommer från melba.se!

music


dagens låt, lady gaga - bad romance

friday

åh äntligen äre fredag, längtar som satan tills jag slutar skolan! sitter och pluggar småföretagande tills provet nästa vecka. de är ganska slappt, skönt de för jag orkar typ inte tänka alls. i helgen blire bara chill ialf :)

ikväll ska jag och baby gå på bio, funderar på att se new moon men är sugen på att se 2012 också så får se hur det blir :) men nu ska jag plugga lite till!


gammal bild typ

teaparty

eller kanske inte riktigt, sitter iallafall i köket o dricker te och pratar med josseposse. har nyss gjort färdigt min powerpoint till miljöuppgiften som ska redovisas imorgon. hua det kommer inte gå bra.. kan typ ingenting! hinner inte träna in de heller. men har ju ialf min powerpoint (y) men nu ska jag dricka upp teet sen ska jag lägga mig, behöver min skönhetssömn känner ja! men gonatt påer! :)


älskar svartvinbärs te :) try it om ni inte redan har gjort det!
peace out!

hiss eller diss


hiss till mjukisdressar i alla dess former! så himla skönt att dra på sig mysdressen och ett par tjocksockar när man kommer hem och är fryysen! ett bra julklappstips dessutom ;)


hiss till julen bara för att jag älskar den! så himla mysigt på julafton när man bara umgås med familjen, äter god mat och öppnar julklappar :)


hiss till ishockey/timrå ik, bara för att hockey är så jävla kul och spännande! och timrå börjar blir riktigt bra.



dissar skolan eftersom jag är hyffsat skolless nu precis innan jullovet och då får man alltid extra mycket man ska göra! typ prov, redovisningar osv. inge kul alls!


diss till h&m's nätbutik därför att paketet var flera dagar försenat och de skickade fel storlek på mina armband. värdelöst!


till sist dissar jag att mariette åkte ut ur idol därför att jag diggade hennes röst och hennes stil. hon var ju grym!

besviken

hämtade ut mitt paket från h&m idag och ingenting passade typ. hade beställt mc jacka men den var typ förstor sen beställde jag jättefina armband som idioterna skickade i fel storllek så dom var också alldeles förstora. det ända som passade var ringen. den var ju fin iallafall :) men blir så jävla less, typ 500 kr åt helvete.. orkar inte skicka tillbaka heller.





där har ni pics iallafall! grejerna kommer från h&m!

dagens outfit

chill outfit, orkade inte visa my face var så jävla trött imorse!


jeans: gina tricot
väska: stadium
jacka: stadium
skor: h&m
+ rosa klockan, lite armband och kasettbandet i örat ;D

torsdag

godmorgon peoples :) har  nyss vaknat, försov mej lite! inte bra där alex. sitter iallafall och dricker kaffe nu men ska strax göra mej iordning så jag kommer iväg till skolan nån gång :) hähäh! men uppdaterar senare, PZ!


bild lånad från google

gonatt bloggen!

nu ska jag sova, är sjukt trött och har ont i nacken :( buhuhu menmen ska inte grina (y) hörs imorgon, gonatt påer!



peace folket !

shopping

köpte även lite stuffs till mig själv när vi var o köpte julklappar i birsta :) en hårgrej och en navelpiercing från six! :D

 



njut av fjortisbilden gott folk! :))

dagens outfit





jeansleggings: gina tricot
tröja: gina tricot
skor: converse (köpta på DNA)
klocka: ur&penn
armband: köpte på öppet hus på skolan :) av ett UF (ungt företag)
+ nikeväskan jag fick av pappa, älskarn! och svarta dunjackan

nyduschad!

sådärja :D nu har jag nyss duschat, smörjt in mej med bodylotion och satt på mej min rosa mysdress jag fick av johan när jag fyllde år :)<3 så himla skön, älskar den! det är oskyldgt dömd på tvn, ville ju se det men inte lönt när jag redan missat halva, får se på internet sen istället. måste nog plugga lite ikväll med..


rosa mysdress forlife (y)


right now

whooooops, :D hade inget att göra så jag drygade lite i camen typ (y) hähähä! har nästan nyss kommit hem från birsta, har typ gjort av med alla mina pengar på julklappar nu, great! skulle hämta ut mitt paket från h&m idag men det hade inte kommit.. blir så jävla less de skulle ha kommit igår ;o har dom tappa bort de eller?! jaja nu ska jag gå och ta en dusch, kommer mer uppdatering sen så håll i er ;) lägger in dagens outfit med!

  



Puss på mina läsare även fast ni inte är så många, hahaha :D
p.s. kommentera meraaa!

kaffe på stan

på lunchen drog jag och jessica på stan en sväng, satt oss på charm o chilla med lite lkaffe (y) har nyss haft matteprov och det gick ju sådär, aja de kunde vart värre.. nu ska vi börja med nån jävla uppgift också. fan jag orkarrr inte.. hua!

  

 

yeey snygga vi är (y) hahahaa :D
uppdaterar senare, lägger upp dagens outfit o grejer!

Peace out peoples!

godmorgon

hellu, sitter på skolan och har datoranvändning, de kan suga^ är så jävla trött för jag kunde inte somna förens johan kom hem, typ as sent. han hade hockeyträning (y) men de löser sig! =D ska till birsta och handla julklappar efter skolan, rüuuligt ;D men bloggar senare!



Peace


nytt i garderoben


nattlinne från gina tricot om ni vill veta ;) fick av ida! (`v´)


hårrosett, fick av idis :)

 
mörkblå leggings från cubus, 299:- (de är blåare än på bilden)


gråa leggings från gina tricot, 199:-

vet inte riktigt om jag ska ha kvar de gråa efter som de sitter lite halv slappt, är rädd att dom ska töja sig ännu mer som alla gina's leggings gör. skulle ta xxs först men det var värsta hålet i dom (nån fjortis som vart framme?) hahha! och de fanns inga andra så fick ta ett par xs istället. blir så lessssss, kan ju alltid åka till birsta o kolla men tror fan inte jag pallar de!

tisdag

hello, har inte hunnit blogga ännu idag, har varit i skolan och på stan, sen åkte jag hem till lina och umgicks med henne och ida. vi drack kaffe och nördade dator. fick min pressent av ida, tack gumman asfina grejer :)<3 visar sen! shoppade även 2 par leggings på stan, visar de med sen (y) nu ska jag och älskling kolla på andra avven, sen blire pluggg och bloggning på hög nivå =D

hörs sen!


gonatt

timrå vann med 6-4 mot södertälje, så jääävla bra! pallade knappt se sista minuterna när timrå bara var 3 man mot 6 ;o dog ja lite.. men nu blire sängen, det är ju en dag imorgon med. hua orkar inte skolan, men mindre än 2 veckor kvar till jullovet nu. jaja nu ska jag röka nattciggen (y) hörs imorgon, kram!


pressenter

här är endel av sakerna jag fick när jag fyllde år, tack igen alla! :') <3


sony ericsson sation, fick av pappa! :)

  
nikeväska och converse, fick av pappa! klocka, fick av monika :)


smyckesskrin och massa smycken, fick av älsklingen <3

  
armand och silver ringar av älsklingen :) bh med matchande trosor av alex <3


världens snyggaste skinnväst, fick av älskliiiing :)


rosa mysdress, fick av älskling!

  
armband fick av vicky&lina <3, parfym av josse&lotta och en prydnadsgrej av älskling!


fick lite mer jag inte orkade ta kort på, leggings, underkläder, prydnadsgrejer, pengar osv :D

pluggar naturkunskap

usch o fyyy för plugg säger jag ialf :( har en jävla miljöredovisning på fredag så just nu sitter jag och pluggar som en toka. jag är as trött och hungrig, har inte fått i mej nå mat idag ännu. ska kolla på hockey o käka pasta carbonara senare, de ser jag fram emot hähä :) men nu ska jag fortsätta med mitt, uppdaterar senare, visar pressenterna o de!



peace out

lördagen

vaknade bakis som fan, men de var bara kliva upp och börja fixxa för kalaset. vid 3 började folket komma. det vart en hel del folk. johans mamma och pappa, johans farmor och farfar, mia, viktor och hans kompis, min farmor och pappas faster, vicky, lina, elin, emil sen kom ju ida och tobbe med :) fikade sönder tårta o shitt. fick världens finaste paket, TACK så mycket alla :')<3 visar alla paket ikväll!

sen vid 9 drog vi hem till vicky och börja förfesta, de var jag, johan, lina, vicky, ida, tobbe, emil och jonas. vi satt bara o chilla, spelade kort och lyssnade på chill musk. vid halv 12 kom skjutsen så då drog vi in till stan. gick på stadshuset först, sen daltons och irish och avslutade kvällen på stadshuset. roliga kväll förutom lite strul!

paketeeen :D


smörgåstårter


min tårta :)


öppnar paket ;d


förfest


posar emil


partiiiie


öl ;d




wiiiiiho

fredagen

började med att jag var hemma från skolan hela dagen, var ledig så jag städade som en tok, gjorde tårta osv. vid 8 tiden hämtade vi upp jacke och rossi och sen drog vi hem till johan och förfestade. det var jag, johan, rossi, jacke, martin, micke, alex, vicky och sonny. tror inte jag glömde nån nu. viid 12 åkte vi in mot stan, gick på lyset.alla bjöd mej på massa dricka så mot slutet var jag ganska rund under fötterna haha! åkte hem 3 tror jag.

fredagsoutfit


rossi och jag :)


miiihi :D tok


folk :))


yeey


älskliiiiing :d


toooooook ;d


hahha men va?! ;o tok


jag, alex och ida


partyppls



förfest

sitter hemma hos johan nu och förfestar :D ska dra på krogen runt halv 12 eller nå. har inte hunnit blogga idag, har städat som en tok hela dagen! kalas imorrn för släkt och vänner ju :D fick btw världens finaste bh & trosor av alex idag, stooort tack <3 :))) miiihi!

men skia fortsätta suga på min smirnofffffff nu, o lyssna på chill musik! michael jackson just nu (y)


john bauer expo

hade ju expo på skolan igår eller ah, öppet hus heter de väll egentligen men john bauer ska ju alltid vara så flashiga haha (y) det var skitkul iallafall :) vi stod där o berätta om skopunkten för alla ppls, haha! var ju på skolan från 10 på morgonen till typ 9 på kvällen, var hyffsat trött när jag kom hem! kollade på oskyldigt dömd sen sov ja sött. ville inte kliva upp imorse, vare lyckat också att jag hade tappat bort nyckeln till skolan? sen när jag kom hit hittade jag den i klassrummet. tur de :)





  

haha sista bilderna bjur jag på, hoppas ni inte tar illa upp brudar, ingen som ser dom eftersom ingen läser min blogg ändå! HAHA :)

PZ


man in the mirror

godmorgon bloggen, sitter just nu hemma o chillar. lyssnar på michael jackson - man in the mirror, fett skööön :) ska snart till skolan, eller ah om typ en timme. har prov i småföretagande, har inte pluggat så mycket men får hoppas att jag klarar de ;o hade knappt inte pluggat till provet i näthandel heller men det fick jag alla rätt på? haha, älskar lätta prov (y)

idag är ju den stora dagen, vi har expo/öppet hus på john bauer! har inte hunnit göra klart allt till de heller, är så förbannat lat. men man sitter ju hellre o läser blogger eller spelar stepmania.. mycket roligare :) men nu ska jag dra mej, har lite att göra innan jag ska åka! hörs senare, pz


oxfilé och hockey

hejsan! nyss ätit middag, oxfilé potatisklyftor, ugnsgratinerade tomater och pepparsås. jäklarns gott :D sitter också och kollar på hockeyn, det går åt helvete! timrå fick ett mål bortdömt nyss.. nu äre periodpaus. jag och johan skulle ju åka och beställa tårta men det var stängt, vart fett irreterad! men jaja pappa skulle göra det imorgon istället. ikväll har jag massa plugg som måste göras så det blir nog dåligt med uppdatering, men nu ska jag kila hörs kanske senare :)


gooooomat :D

new rings

inhandlade 4 söta ringar på h&m igår :) 49,50:- kostade dom! mkt finare irl, den stora gröna <3 ooh!





 

hellu!

är på skolan right now, började halv 1 idag :) efter skolan ska vi åka o beställa tårtor tills på lördag, tänkte beställa 2 och göra en själv, men kan inte bestämma mig vad jag ska göra för tårta ;o hähähä! men de löser sig, är ledig på fredag och då ska jag städa/baka förfullt. :) ledsen för dålig uppdatering igår men var på birsta och sen åt vi middag hos farmor. när jag kom hem tänkte jag blogga men blogg.se var så jävla segt så jag sket i de ;o men ska dra, hörrrrs :D


bild sen helgen :) idis & jag