klockan är mycket

vart tog kvällen vägen? den b a försvann, tiden rann iväg ;(  tur att det är sista dagen i skolan imorgon, sen äre loooov! :D wiiihoou! men nu tänkte jag sova så jag kommer upp ur sängen i tid imorgon, gonatt på er!


Fixat nailsen

hej på er! har precis tagit hand om miina naglar. använd rengöring, nagelbandsolja osv. och gjort fransk manikyr. det blev ganska bra med tanke på mitt tålamod :D haha!




News



Rosa örhängen från Glitter, 39,50:-
Hjärtörhängen från Glitter, 59,50:-
Hårklämma från Glitter, 45:-



Ansiktsrengöring från H&M, 50:- (?)
Hårfärg från H&M, 59,50:-
Nagelfil från H&M, 19,90:-


Nagelvård från Cubus, 2 st/39:-


Trosor från Gina Tricot, 3 för 100:-


Solglasögon från Gina Tricot, 59:-


Tröjan fick jag av älskling häromdagen :) från Cubus!


Håtspray och tidning från Ica :)


frukost nu

hej på er :D kom precis hem från stan. gick runt en stund med alex. köpte lite småsaker som jag visar efter jag har ätit min frukost. hann inte äta frulle imose utan har bara ätit ett äpple idag så jag är döhungrig :| ska fika nu, peace!


slutat

har precis slutat skolan, nu drar jag på stan och möter alex på charm. ska försöka få tag på vicky med :D mobilbloggar senare, peace!


svar på tal

C om Påväg till...:
VAD JOBBAR POJKEN DIN MED? ELLER GÅR HAN OXÅ I SKOLAN?

svar:
Han jobbar på Autolack!

dagens outfit







Leggings från H&M
Tischa från Cubus
Minijacka från Gina Tricot
Klocka från Vietnam
Skor från Din Sko


at school

kom precis till skolan, träffade vicky på bussen, satt o surra massa. ska gå på stan en sväng vid halv 12, jag slutar ju då så att :) skönt dä! har mattelektion nu och de är väll inte lika roligt men. ligger en massa efter, huua!


onsdag

god morgon på er :) vaknade precis, har försovit mej lite så måste skynda mig nu bussen går om 1 timme. bloggar när jag kommer till skolan. nu blire kaffe! peace


nighty

nu är det dags för mig att sova, ska upp 6 imorgon. börjar skolan halv 9 så att. har matte också, huua! btw maten förut vart jättegod, :D ihihi! men gonatt på er så hörs vi imorgon :)


matlagning

nu ska vi laga mat, mästerkockarna wooho :D resultatet får ni höra om senare! peace




te och äpplen

hej på er, kom precis hem och nu sitter jag i köket och fikar te och äpplen med kanel på. perfekt mellanmål eller vad man ska kalla det :) tänkte fika klart och sedan ta mig ett välbehövt fotbad, mina fötter är stenhårda och genomfrysna! efter det så ska jag laga middag, ska göra nån fiskkgryta som jag lärde mej att göra för flera år sedan. så får väll se hur det blir :)




är på autolack

slutade skolan lite tidigare och tog bussen till njurunda, just nu sitter jag på autolack och väntar på att johan ska sluta. då ska jag hem och ta mej varm dusch. fryser sjukt mycket, kanske börjar bli sjuk? i hope not. jaja, nu ska jag värma mej med en kopp kaffe :) mihiii!


Dagens outfit





Linne från Cubus
Rosa/Grå minijacka från Gina Tricot
Leggings, skor och jacka från H&M

Hade bråttom så det vart dåliga bilder, ops!


kaffe på donken

påvägen till skolan stannade vi på mcdonalds en sväng för att älskling skulle äta lunch och jag tog en kaffe. mycket gott! älskar mcdonalds kaffet :D nu sitter jag på skolan och har tråkigt, pratar om praktiken och så. tråkigt (y)






Påväg till...

0-38d8b3cfb48cb5cc9ab47d661b38fa28.png

Påväg till skolan nu :) mihi!


tisdag

god morgon på er :) har precis vaknat till liv, vart ganska sent igår. börjar ju skolan halv 1 idag så kunde ju passa på att ta en liten sovmorgon. drömde värsta sjuka drömmarna ;o haha! just nu sitter ja ba o chillar i köket framför datorn och dricker lite te. fick en kommentar nu om att de inte gått att kommenterat min blogg på flera dagar, men hoppas de funkar nu ialf :) nu tänkte ja läsa tidningen och lite bloggar. lägger in dagens outfit sen :) peace




sleep

nu ska jag sova, är svin trött :| bloggar mer imorgon, då blire dagens outfit och sånt! puss på er, nattti :)


tea time

har precis duschat klart, duschade i typ 1 timme tror jag :| fett skönt vare ialf! nu har jag kokat mig en kopp te och ska chilla ner lite samt läsa en massa bloggar ihi! dricker ett utav mina favorit teen, äpple och kanel. det är välldans gott kan ja lova! just ja glömde visa 2 tröjor jag köpte på stan förut så ja gör de senare. nu ska de läsas bloggar :D !


hemma

hej på er! lessen för dålig uppdatering men har haft lite att göra :) efter gympan åkte vi hem till johan en sväng och lämnade av lite färg han köpt till sitt rum och efter det åkte vi hem till mig. jag städade mitt rum och vardagsrummet. fattar inte vad som hänt, städar hela tiden haha! (y) sen gjorde jag och älskling kycklingwok till middag, vart ganska gott, de dög iallafall! nu ska jag ta en kopp kaffe sen en dusch, hörs senare!


bild från google!


idrott

nu ska jag till skolan och ha idrott, min ända lektion idag! blir en snabbis på stan också för att inhandla lite nödvändigheter. hörs senare! peace






smoothie

godmorgon på er :) vaknade för en stund sedan och har precis gjort mig en hallon/blåbärs smoothie till frukost. börjar inte förens klockan 2 idag så behöver ju inte stressa direkt! nu ska jag dricka min smoothie samt läsa lite bloggar, hörs senare :)


work

hej på er. vad har hänt sen sist? inte mycket har bara jobbat och nu tänkte ja se på andra avenyn i väntan på att maten ska bli klar, är vrålhungrig ;o blir stek och potatis till middag, yummie! bloggar senare




RIP solbrännan

oh noo, när jag duschade flagnade jag som sjutton, så de var ba å slita fram skrubbhandskarna så nu är jag ungefär lika blek som ett lik. skämt å sido! nu längtar jag sönder till sommaren, blir ju stört deprimerad av de här vädret. de snöar ju till och med ;(


Ge mig sommar!


sunday

god morgon på er kära bloggläsare :) vaknade för några timmar sen, har bara suttit vid datorn och druckit lite kaffe sen dess. chilla ba lixsom! ska jobba idag, sen tänkte jag sola lite solarium. min bränna har ju halft försvunnit, usch och blä för de! imorgon äre ju skola också, har bara en lektion som tur är, börjar 14.00 hähä! skönt dä! men nu ska jag gå och ta en dusch tror ja, känner mej lite frysen. Hörs senare, PZ


gamm bild ;D


outfit





Leggings från H&M
Linne och tofflor från Cubus
Tröja från Gina Tricot
Klocka från Vietnam

Lördags hemmma mys outfit, känns lite fräshare än mjukisbyxor iallafall! :)


sov en stund

hej på er :) har precis vaknat till liv igen, sov i nån timme för jag hade så ont i magen men nu känns det mucho bätttre :D ihi! funderar på att göra mej iordning lite, sminka mej och så vidare. känner mej som värsta luffaren, har bara gått hemma i myskläder 2 dagar i rad nu ;o jaja så får de bli, återkommer senare men outfit/facelook!


idis och kag, Gatufesten 09


mys


Den här tröjan från Bikbok skulle inte vara helt fel att glida runt i en dag som denna, riktigt ruggigt väder! 299:- kostar den.


lördag

god morgon på er, vaknade för nån timme sen men har inte orkat blogga förens nu :) har legat i soffan och kollat på disney chanel, kanske världens bästa kanal?! fel människa vann let's dance också, blev så less! förresten mina kära vänner, sen ska jag ut och rida :D haha, har inte ridit på ett år tror jag. så de ska bli lite kul, synd att det är så jävla dåligt väder bara. men nu ska jag läsa lite bloggar och tråka sönder typ, PEACE


svar på tal

O om nytt i garderoben:
Hej! Vart har du köpt klackskorna? Grymt snygga! :D

Svar:
Köpte dem på Scorett i sommras :)

buhu

timrå förlorade, jävla skithelvete ;( jaja life goes on. nu sitter vi iallafall och kikar på Let's dance. Claudia är så jävla grym, vill bara gråta för det är så fint :') hon skaaaa vinna! nu ska jag kolla vidare, claudia får poäng nu!


1-1

det står 1-1 nu, andra perren började nyssssss :D timrå ska vinna wooohooo! sitter vid spisen och gör vaniljsås till pajen just nu hähähä. moderna hemma frun sitter vid spisen och bloggar!


tacos och hockey

sitter och väntar med spänning på att hockeyn ska börja, bara 5 minuter kvar nu :D har bakat blåbärs och äppelpaj också till efterrätt, kunde inte välja vilken jag skulle göra så gjorde båda (y) men nu jävlar ska vi kolla på hockey och äta, bloggar i pausen! peace








FÖRKLÄDE forlajf! :D


lunch

nu tar jag lunch, ganska sent men har haft så fullt upp så tiden bara försvann ;o haha! ska åka och göra lite ärenden nu, hörs lateeeero :) peace


saknar värmen!


time for work

sådärja! nu har jag lagt upp bilder från gårdagen :) nu äre dags att jobba jobba wooho! hörs vid lunchtid hörrni ;)


nytt i garderoben


Klänning från H&M, 199:-


Magtröja från H&M, 79,50:-  (Perfekt sommaroutfit!)


Baslinne från Cubus, 99:- Grymt skönt :)


Rosa minijacka från Gina Tricot, 249:-




Kjol från Gina Tricot, 149:-


Ringar från Cubus, 69:-/st
Sjal från Gina Tricot, 79,50:-


Hårspännen från Cubus, 39:-


Skor från H&M, 199:- (Beställt från hm.com)


Kuddar från H&M, 80:-/st (Beställt från hm.com)


yesterday




världens bästa tjejor :D


fridaay

godmorgon på er :D jag är uppe med tuppen som vanligt. johan for precis till jobbet och jag ska väll sätta igång med mitt lilla projekt jag också :) tänkte fota grejerna jag köpte igår först bara, men ska väll ta o chilla lite och läsa massa bloggar först, hörs snart! peace


home

hellu, kom hem för ca. 1 timme sedan och sen dess har jag hunnit fått i mej lite mat, var så sjukt hungrig när jag kom hem ;o fick iallafall med mej en massa fint från stan men det visar jag imorgon för nu ska jag sova. är sviin trött! gonatt påer! :)


vip kväll...

0-492d5b0cafc6932401b530e78ef32e79.png

vip kväll på vero moda just nu ;)


är på...

0-64555d753ce6b3c91bdfedc5799d9650.png

är på charm och fikar med tjejerna :)<3


nu drar ja!

nu drar jag till stan och möter världens bästa brudar :D
mobilbloggar senare! peace




outfit & facelook











Leggings från H&M
Kofta och linne från Gina Tricot
Klocka från Vietnam
Jacka från H&M
Skor från Din Sko
Läppstift från Nivea


right now

hej på er, har precis ätit lite frukost och ska strax börja göra mej iordning. åker in till stan vid halv 3 :) lägger nog in dagens outfit och facelook innan jag drar, borde hinna det! (Y)


torsdag

idag är den stora dagen, ska träffa ida & alex :D har saknat er så bryyydar! blir stan en runda, fika och massa tjejsnack wooho! för tillfället sitter jag bara hemma och latar mig, ska plugga lite matte vare tänkt. låter inte lockande men! undra när lotten tänkte vakna? har lite tråkigt här i min ensamhet ;(


saknar dig bäbis


hockeei

godkväll på er :D har precis ätit middag, nazi goreng, vart riktigt gott. Jag, lotta och johan lagade :) håller på att kolla på hockeyn också, det går inte allt för bra för timrå. 1-0 till HV nu efter första perioden. Men de löser sig! ska snart dricka en kopp kaffe också, är riktigt kaffesugen, har bara druckit 2 koppar idag, riktigt ovanligt när de gäller mej haha ;) men nu ska jag kila! puss


svar på tal

c om tröttast: går du inte i skolan'?
svar: jo det gör jag, men har praktik den här veckan :)

Hannah om sunday: Var jobbar du? :)
svar: på pappas företag, Autolack
   
       
 

onsdag

god morgon på er :) klev upp för en stund sedan, johan åkte precis till jobbet och jag ska väll ta och sätta igång med mitt! ska städa (y) vet inte vart jag ska börja, haha så himla mycket och stort. jaja ska läsa lite bloggar och dricka kaffe nu tänkte ja, hörs senare. btw är det hockey ikv :D


tröttast

ops dålig uppdatering idag, har helt enkelt haft fullt upp! jobbat hela dagen sen städa en massa när jag kom hem, är dödligt trött nu, så bloggar helt enkelt mer imorgon :)


nu ska...

2a9e27b790b1d29426e18a04e434086b.png

nu ska vi åka och jobba :D


timrå vann

hsr varit helt uppslukad av matchen mellan timrå och HV så har inte kunnat blogga haha :D timrå vann iallafall med 6 - 3, wiihoo! pratade med ida nyss också, de blir stan på torsdag, hoppas bara på att alex kan följa med! får ta och ringa henne imorgon för nu ska jag sova, är helt slut! varit igång sen 6 imorse :) gonatt på er!


sum' 09


helt slut

kom precis hem, har slitit sönder. är så jävla trött i kroppen nu :D haha! glömde helt bort att blogga på hela dagen med eftersom jag hade fullt upp. nu funderar jag på att vila mej en stund innan hockeyn, en dusch skulle sitta fint också! :) hörs senare!


nytt


2 klockor köpta i Vietnam






En äkta Prada, köpte i Vietnam (Korten är äkthetsbevis)


Addidas mjukisar från Vietnam




Converse, köpte i Vietnam




Kjol från H&M, 199:-




Skinnjacka från H&M 399:-


Minijacka från Gina Tricot 249:-

Har köpt en till jacka också, men visar den senare! :)


måndag

god morgon på er :) klev upp klockan 6 idag och sen dess har jag inte gjort mycket. bara druckit kaffe samt fotat sakerna jag köpt som jag lovat att visa miihi! idag ska jag och lotta jobba, vi börjar 9 så idag blir det en massa mobilbloggning eftersom jag inte kommer ha tillgång till dator. nemen nu ska jag ta och lägga upp alla bilder, peace!


outfit







dagens outfit är väll ungefär lika tråkig som en söndag (y) allt kommer från H&M! :D haha


wipeout

kom nyss hem från farmor, lagade ju mat och grejer där så jag hann inte uppdatera. vi åt iallafall fajitas, mycket gott :D nu sitter jag i soffan och kikar på wipeout, så jävla kul ja dör! ska väll inte vara vaken så jävla länge till, måste ju upp i tid imorgon, har praktik! men nu ska jag kolla på tv :D peace!


haha dra me!


hemma

är hemma en sväng nu, ska bara göra mej iordning lite och byta om sen ska vi förbi hos Johan en snabbis. Efter det åker vi till farmor och blir nog där ett bra tag, men tar med mig datorn :D ihihi! hinner inte blogga mer nu, hörs senare. Peace!


sunday

godmorgon på er! :) klev upp för en timme sen ungefär och nu ska vi strax åka och jobba. blev jag lite less när det hade snöat inatt också, huua! de kmr lätt vara snö till midsommar :| hursomhelst efter vi har städat ska vi hem till farmor och laga mat åt henne och äta där. tycker så synd om hon eftersom hon har brutit foten och bara får sitta inne hela dagarna. men imorgon åker hon till skåne iallafall. men nu har jag inte tid att blogga mer, tar nog med bärbara datorn till farmor sen och bloggar därifrån. Peace!


ska snart äta föda

sitter som ett slaget as i soffan, timrå förlorade mot HV också så vart lite less! :) jaja life goes on. snart är det mat tror jag, blir oxfilé! :D inte för att jag är så hungrig direkt, har suttit och ätit chips under matchen. inte så smart dirre! glömde bort att berätta att vi var på stan en sväng förut idag, köpte lite smågrejer som jag visar imorgon. köpte ju lite grejer igår också så kan ju visa det med :) plus massa stuffs från Vietnam. men nu ska jag nog ta mig en cigg, bloggar senare!


outfit and facelook








Leggings från H&M
Linne och tröja från Gina Tricot
Klocka från Vietnam


hockey

helluu :) sitter framför tvn nu och kollar på hockey, fast de är paus just nu. det står 1-1. hoppas på seger iallafall! nu börjar andra perioden så jag ska väll återgå till tvn ;D later!


har varit...

61215e012dd607a4e8d6f4ec526281f6.png

har varit i bommen en sväng och njutit av solen och en loka :)


lördag

godmorgon på er :) vaknade tidigt idag med, typ 7 men lyckades somna om nån timme som tur var. ska snart hem till johan och hjälpa till att bära massa saker eftersom dom ska flytta sen klockan 4 äre hockey som gäller. inte för att jag tror timrå vinner men! jaja nu ska vi snart åka, hörs senare :)


let's dance

hej på er :) kom precis hem från johan, var ju middag där som sagt. potatis, stek och gräddsås, välldans gott :) just nu sitter jag, johan och minus i soffan och kollar på let's dance och äter godis. har saknat godis sen vi var i vietnam, finns bara snusk godis där ;o haha! hursomhelst hoppas jag alla röstar på Claudia ikväll, hon är bäst och hon ska till final. ut med äckel Willy! skam om han vinner.


påväg hem...

0-4f510c040fef091021550eb264574853.png

påväg hem till johan nu, ska äta middag där. Bloggar mer senare :)


friday

hej på er :) har precis ätit frukost o sådär, vaknade sju (!) imorse. helt jävla sinnes, haha :D däckade i soffan igårkväll vid 10 så de var väll inte så konstigt att jag vaknade tidigt. tog en dusch när jag vaknade till liv och snart ska jag göra mej klar så ska vi fara in till stan och hälsa på lill farmor som har brutit foten ;( stackarn! ska hämta ut ett paket på posten också :) ikväll ska vi till johan och äta middag sen blire väll att se let's dance :D länge sen nu! men har inte tid nu, uppdaterar senare med dagens outfit och grejer! peace


oouuff, saknar värmen


torsdag

godmorgon på er! vaknade precis, pappa ringde och väckte mej och kunde inte somna om sen, buhu ;( är dödligt trött. kanske ska koka mej en kopp kaffe så jag piggnar till lite sen lär ja ju börja packa upp alla saker och ta en lång dusch. har ont i svanken efter 12 timmar på flygplanet och 3 timmar i bilen. kanske ska ta en promenad :) jaja nu ska dricka en massa kaffe iallafall, bloggar senare :)


hemma

jaha nu är jag hemma igen? känns mest tråkigt och kallt. ska kolla på andra avenyn nu, sen sova sova sova!


nu är...

7a3b279aadec4b1699ff2b941bfa950b.png

nu är vi tillbaka i sverige. Åker förbi uppsala just nu.


nu åker vi

nu åker vi strax till flygplatsen, kommer till arlanda vid 8 ikväll! hörs då :)

glömde berätta

jag gjorde 50 situps igår och det var 40 grader (!) varmt här! var bara tvungen att berätta, väldigt viktigt ju. lägg de på minnet hörrni ;)

planet är försenat

Nån från apollo ringde Christina inatt och berättade att vårat plan var försenat tre timmar. Vet inte om jag ska bli less eller glad. Får ju stanna här lite längre, men samtidigt kommer vi så jävla sent till Sverige. Just nu sitter jag iallafall ute op altanen och käkar lite frukt. Ska väl läsa lite bloggar nu tänkte ja :D


gonatt

nu ska vi sova, ska upp om 6 timmar. planet går från saigon klockan 10.40 så vi måste åka till flygplatsen runt 7. kanske hinner blogga imorgon innan vi åker, i hope so! men måste sova nu iallafall. take care ppls


kommer sakna Vietnam :'|


new stuff

det sitter en tiiiger på mitt finger, wooaah :D älskar den här ringen, så jävla sweet!



köpte även 2 par söta armband!


har köpt lite mer saker som jag inte visat i bloggen ännu, så jag får väl visa de när jag kommer hem för nu är det mesta nerpackat eftersom vi åker hem imorgon :'(


home

kom precis hem från manikyren, naglarna vart asbra och massagen var hyffsat skön :) manikyren kostade typ 12 kr, sjukt billigt och vietnameserna är då fan både duktigare och snabbare än i Sverige och där kostar det typ 500 kr för en manikyr. helt sinnes! hursomhelst vart jag grymt nöjd, här är resultatet:


fransk manikyr

hej, kom precis hem från stan och vi ska alldeles strax åka till en salong och göra fransk manikyr och få nackmassage :D very nice! shoppade lite smågrejer idag som jag visar sen, måste kila! Peace out!


tisdag

god morgon på er :) är på bättre humör idag, var lite nere där ett tag för jag hade ont i magen i flera timmar. inte roligt :/ men nu är jag happyface igen hahaha :D idag ska vi på museum, eller rättare sagt om 1 timme ska vi dit, så ska väll äta frukost och börja göra mej klar strax, måste väcka bebis bara, han sover :) men nu har jag inte tid att skriva mer, kommer massa bilder ikväll Peace!


m hej

j ä v l a less på allt skitsnack!


jisses

satt precis ute och rökte och då börjar massa människor skrika och springa. jag vart as rädd och sprang in. sen typ slogs dom som fan. jisses! en hade ett jävla järn rör eller nåt och slog nån med. fan värsta dramat, vart as rädd :|


svar på tal

Anonym om gonatt:
kommer din kille från vietnamn?

svar: haha nej min kille kommer inte från Vietnam, han kommer från Sverige :D


monday

godmorgon på er :) vaknade för en stund sen och nu sitter jag ute på altanen och äter frukost! har inget speciellt planerat idag så lär ju bli solning hela dagen. imorgon har vi däremot mycket att göra ;o ska på krigsmuseumet, göra manikyr, åka till ett tempel och sen packa och sånt där. i övermorgon åker vi hem :'| vill inte hem, bara några speciella personer jag saknar men önskar ni kunde komma hit :D ni vet vilka ni är!


right now

klev precis ur duschen, fick duscha kallvatten, huua va ja frös! nu ligger jag i sängen med datorn i knät som värmer mej (y) tänkte strax kolla på en film, började ju se ondskan igår men somnade ju så ska väll se klart den :) lessen för att bloggen är så tråkig just nu, men vill ju njuta fullt ut av sista dagarna i paradiset så jag har inte suttit så mycket vid datorn. men tänkte lägga in lite bilder sen igår lite senare, så håll utkik :D ihih! men nu ska jag springa ner och hämta vatten innan jag törstar ihjäl typ :|


burned

hej på er, kom in nyss, jag har varit ute precis hela dagen sen 9 imorse :D 9 timmar alltså. tyvärr tror jag att jag har brännt mej lite på ryggen, buhu :| hoppas jag inte flagnar bara. vi ska iallafall snart äta middag tror jag. det blir bara jag, johan och jonas för peter och christina ska ut med några vänner och äta. peter kom ju tillbaka från fillipinerna idag :D nu tror jag att jag ska läsa lite bloggar o chilla lite!


sunday

godmorgon, vaknade klockan 8 imorse av att dom hackar sten eller nått med en maskin alldeles utanför. låter som fan! just ja :D timrå vann över luleå igår, TiMrå till slutspel wiiiho! nu ska jag koka mej lite kaffe och sen sola, har ingenting planerat idag. ganska skönt :) bloggar senare, peace!


god night

haha nu ska jag sova en stund, halv 1 ska vi kliva upp och höra på hockeyn. men måste vila mej lite innan dess, är dödligt trött. måste också be om ursäkt för usel uppdatering, blir bätte imorgon :)


ingen rubrik?

kommer inte på nån vettig rubrik överhuvudtaget. vi åkte ju till museumet förut men vi struntade i  att gå in eftersom det var världens längsta kö och varmt var det! ska åka dit i veckan istället. Eller så blir det kanske inte av, vem vet? är på sjukt dåligt humör, usch! bloggar senare.


god morgon

godmorgon, har precis vaknat och sitter just nu nere på altanen och bloggar :D mys! klev upp tidigt så jag skulle hinna sola/bada lite innan vi drar till stan mihi! tror ingen annan än jag är vaken? haha!


gonatt

nu ska vi sova, är sjukt trött. måste ju peppa för museum imorgon, wuuhoo! inte. haha! men bloggar mer imorgon, sov gott!


Jaspas

Hej på er, nu har vi nyss kommit hem från Jaspas (resturangen vi åt på). Maten var jättegod, tog Fajitas till varmrätt och Äppelpaj till efterrätt. Äppelpajen var sjukt stor, typ en HEL paj :o drack även öl till maten, så jag är sjukt mätt hua!














nu drar vi

nu ska vi åka och äta :D bloggar senare, hinner inte nu! peace
ha en trevlig fredag allihopa!




facelook!


kvällens outfit







Jeans från Vietnam
Tröja från Gina Tricot
Armband från Kappahl


home

hej, kom nyss hem från stan. det vart lite shopping idag med, visar sen :D vi gick inte på museumet idag heller, utan ska göra det imorgon :) vi tog en fika också på Highlands Coffee, jag drack smoothie, kaffedrink och åt en tonfiskbaugette. Mackan och smoothien var asgod men i kaffedrinken var vidrig. Det var nå slajm liknande skit i :| haha! hur som helst så ska vi ut och käka på resturang ikväll, mitt favorit ställe sen förra året där de har kung god mat. Men nu ska jag ta en dusch sen lägger jag in bilder från dagens shopping, lateer :)














ligger vid poolen

ligger i en solstol och chillar just nu, ska väll snart gå och göra mej iordning för vi ska åka om ca. 1 timme. eller ah lär ju gå och göra mej iordning 5 min innan vi åker, behöver ju inte sminka mej direkt (y) haha! nu ska jag hälla i mej en massa vatten och sola vidare, PEACE


<3


friday

godmorgon :) vaknade nyss och det första jag gjorde var att gå in på sundsvalls tidning och kolla elitserieresultaten sen matcherna igår. modo missar slutspel, YES! och timrå har fortfarande chansen. så jävla kung! nu ska jag iallafall äta lite frulle sen ska vi till stan. hörs senare :)


Till Micke och Anne-li

Till Micke och Anne-li:

Vad härligt att det börjar bli vår i Sverige! Förstår att ni är avundjsuka på oss för det finns inge bättre än att vara här i den här värmen och slippa all den äckliga snön :) Snart kommer vi iallafall hem och hjälper till att bära möbler, hoppas ni har det bra och att Timrå går till slutspel ;) Peace out och hata Modo!

Puss & kram, Alexandra och Johan!

bilder från idag












this . is . the . paradise


right now

hej igen, nu har vi precis ätit middag jag, johan och jonas. käkade kyckling med ingefära och ris till det. gotti! efteråt så vart det såklart en kopp kaffe och en cigg. bättre än så blir det nog inte hähä :D förövrigt händer inte mkt, chillar galet bara och väntar på att Christina ska komma hem, då blire väll lite surrande och mer kaffe. me like! men nu ska jag läsa lite andra bloggar. peace!


ps. IDA OCH ALEX JAG SAKNAR ER!


svar på tal

c om hello:
varför är det vakter?

svar: min farbror jobbar åt IKEA och det är deras policy att anställda ska ha vakter eller nått liknande :)

stuffs

prydnadsskål och armband som jag köpte idag, sweeeet :)




home

hellu, kom precis hem från stan :) köpte lite småsaker bara, mest pressenter! köpte iallafall en fin liten prydnadsskål, 2 par armband och lite underkläder till mig själv :D visar de i nästa inlägg! gick förbi ett ställe där dom sålde frukt på en marknad och där fanns det dragon fruit, skitcoola skal har dom!


dragon fruit


paus från solen

nu har jag tagit en liten paus från solandet, det är grymt varmt idag. fast de äre ju alla dagar haha :D sitter iallafall och äter passionsfrukt och dricker ett stoort glas vatten. dricker typ hur mycket som helst varje dag, flera liter ;o läju få solsting eller nått annat roligt annars! haha!


yummie!


randig

idag har jag en vit/blå randig bikini på mig, den kommer från h&m om någon undrar :D jag och johan sysselsätter oss med att knäppa flumm kort i poolen. show you later!






(ser likblek ut när jag knäpper med webcamen)


torsdag

godmorgon på er :) har precis vaknat och just nu sitter jag och äter lite frukost. ska sola öch bada lite nu på förmiddagen sen på eftermiddagen ska vi gå på stan en sväng. skulle ju egentligen på musem idag men vi tar det imorgon istället för det var lite kort om tid idag. men nu ska jag äta upp min frukost sen bada ;D


oh my good

andra avenyn var as spännande, men det laggade som fan så det var ju lite störigt men endå. jag känner att min blogg verkligen suger idag, har inte orkat tagit nå kort eller nånting, bad me! blir bättring imorron gott folk :D imorgon ska vi förresten in till stan, som vanligt typ ;) men den här gången ska vi inte shoppa utan gå på museum. men nu tror jag att jag ska ta en cigg eller något sen blire väl förmodligen sova snart :) peace out


andra avenyn

hej på er, nu har vi precis ätit middag och druckit kaffe. åt ris med nån räkgryta, svingott :D älskar asian fooood! mycket bätte än nå jävla svenne mat som korv och mos typ som alla äter varenda dag, usch! men det är min åsikt. jaja nu ska vi iallafall se på andra avenyn <3


hello

tjaba, vad har hänt sen sist? inte mkt, bara steker i solen mihii! Christina är borta och käkar lunch med sina vänner så vi är här själva + vakterna och maden då ;) haha! jag väntar iallafall spänt på att andra avenyn ska komma ut på svt play. världens bästa program kanske <3 wiiiho! men nu ska jag baaada :D later!


onsdag

god morgon på er :) klockan är strax efter 10 här och jag är fett stolt över mig själv att jag är uppe, trots att vi la oss as sent igår. ska iallafall käka lite frullle nu sen sola/bada för hela slanten. tummen upp för de! nu kom Bik med frukost åt mig. frukt, kaffe, vatten och en macka, perfekt :D


gonatt

nu ska vi gå och lägga oss, eller ja de blir en film före :) miihi! klockan är ju snart 1 på natten här, alltså 7 hemma i sverige. det betyder att det är hockey, hade velat sett men jaja timrå lär ju endå loosa :| men nu ska vi se på film, hörs imorgon ppls! take care


Svar på tal

Malin om tisdag:
Gud vad härligt det ser ut där :) Hur många grader är det i vietnam där? :)

Svar: Det är väl ca. 35 grader på dagarna och 30 på kvällarna/nätterna :)

shoppat

Dagens shopping:
2 par Diesel jeans
5 par sockar, Nike, Puma och D&G
5 par Puma trosor, rosa, blå, grå och svarta :)
2 par solglasögon, Ray Bans
+ lite pressenter till nära och kära, men dom kan jag inte visa här ;)













nyss ätit

hej på er :D har nyss ätit middag och sitter just nu och dricker kaffe ute på altanen. Så himla mysigt, börjar redan få ångest att åka hem fast vi har en hel vecka kvar här. åker ju hem nästa onsdag :| huua! men nu ska jag chilla vidare, Peace!






svar på tal

Anonym om new sunglasses, wiiho:
ska ni bara gå på stan hänga vid poolen varje dag?
blir de inge utflykter?, besöka platser osv?

Svar: Jag har ju varit här en gång förut, förra året så jag har besökt massa "sevärdheter" här i Vietnam, vi ska väl eventuellt besöka nånting beroende på om Johan vill. Jag har direkt inget behov av det. Trivs rätt bra med att hänga vid poolen och gå på stan eftersom jag redan sett mkt ;-) är inte så intresserad heller! Stör det dej eller? :)

new sunglasses, wiiho




Ray Ban


tisdag

hej på er :) hann inte blogga imorse för vi försov oss och hade lite bråttom där ett tag, haha! vi kom nyss hem nu iallafall. Har varit på stan sen runt klockan 11. Gick runt på lite olika ställen, var så sjukt varmt inne på en marknad trodde jag seriöst skulle smälta ner eller nått :| men överlevde de också! nu sitter jag och smuttar på en kopp kaffe och ska strax ta mej ett efterlängtat bad i poolen. lägger upp bilder på vad jag köpte senare, :)


be cool, jump in the pool
hahaha tricky


filmtajm

nu ska vi se på film, ska se Arn igen fast idag blir det tvåan - Riket vid vägens slut. Hoppas på att den är lika bra som ettan! mihi :D


hello ppls!

hej, har nyss ätit middag, spagetti och köttfärssås! och nu ska vi dricka lite kaffe sen blire en film och sooova :) ska upp tidigt imorgon, vi ska på stan runt 10 tiden och vara där hela dagen typ, så de blir inge sola imorgon ;( men det tar jag igen nån annan dag hähä (y)




pictures


















Behöver jag säga att dehär är paradiset?! :D


shower

hej, har precis tagit en dusch och smörjt in mig med body lotion. nu ligger jag med laptopen i sängen och chillar lite. tänkte ladda upp massa bilder från idag, jag och johan gick lös med kameran haha :D




chillar vid poolen

sitter på poolkanten med fötterna i poolen och läser lite tidningar bara. livet kan inte bli bättre wiiiho :D




monday

god morgon på er! jag har precis vaknat, klockan är 10 här, alltså runt 4 på morgonen hos er i Sverige :) Har inget särskilt inplanerat idag, det blir nog bara poolhäng och jag klagar inte :D haha! nu kom Bik med frukost åt mig så jag ska fika lite nu sen ska jag lägga mej i en solstol och steka lite :) hörs senare!







film

nu ska vi kolla på film och sen sova :) ska se arn - tempel riddaren, hoppas den är bra. alla tjatade jämt om den förut men det blev aldrig så att jag såg den. men bättre sent än aldrig :D mihihi!


07 mars

här är lite bilder från dagen :)








hard rock café

hej på er :) vi har precis kommit hem från Hard Rock Café, åt middag där och så. Världens godaste nachotallrik till förrätt :) Peter och Jonas åt världens största hamburgare, har fan aldrig sett större tror jag. Jag och Christina åt fajitas och Johan tog en bacon cheese burger. Det var svingott iallafall :D just nu sitter vi på andra våningen och chillar med en kopp kaffe. ikväll måste jag sova tidigt, somnade i solstolen idag för jag var så trött, sen när jag vaknade hade jag ont i lill hövve :(










sunny sunday

vädret idag har ju iallafall inte varit att klaga på, solen har skinit hela dagen och nu börjar det komma lite moln så jag passar på att blogga (y) rätt skönt när det blir lite svalare efter en hel dags stekande. trodde nästan jag fått solsting ett tag, haha skämt åsido :D ska väll gå och duscha om nån timme för ikväll ska vi på hard rock café och käka :) men nu ska jag lägga mig i solen igen, laaaater ppls :)




god morgon!

hej på er :D vaknade för ungefär en timme sen och nu sitter vi och fikar! ska väll sola hela dagen idag tror jag, inget annat planerat förens ikväll :) det är så varmt så att osten på min macka har smält haha (y) men nu ska jag gå och hämta lite mer kaffe, bloggar senare! peace


gonatt

nu ska vi kolla lite på youtube sen sova, är ganska trött (y) måste ju upp imorgon och sola :D hähä! klockan är kvart över 2 här nu så de är nog dags att sova maybe. men vi hörs imorgon, peace!
 


"dagens outfit"

här är dagen outfit om man nu kan kalla det de ;D iallafall tischan från bikbok och shortsen köpta här i vietnam!




svar på tal

c om lördag:
är det billigt där, kläder och så?

svar:
ja det är ju asien så det är ju billigt jämfört med sverige om man säger så :)

pictures

Ingången till Saigon Square (en marknad)

We're in the glasses, haha :D

Pebbles

Fika :D


det har tagit tusen år att ladda upp bilder, internet här är så himla segt :| huua! nu har vi iallafall nyss duschat och jag funderar på att släpa med johan ner och koka lite kaffe. är lite kaffe sugen faktiskt :D miihi! vi är fortfarande ensamma här, lite läskigt faktiskt ;o huset är ju sjukt stort! vi har ju tur att vakterna finns där ute, hähä! men ska kila. peace!


today's shopping

















massa söta underkläder, ett par skor med leoparddetaljer, rosa plånbok och ett par rosa ray bans :D köpte även ett till converse linne fast rosa :)


trötter

ligger i sängen nu som ett slaget as och beundrar mina bruna mage, haha ne skoja bara! funderar på vad vi ska hitta på ikväll, peter och christina ska till nåra kompisar och käka middag och jonas ska ut. lär väll bli att vi bara chillar här hemma, är fruktansvärt trött efter en natt med dålig sömn och börjar bli förkyld på grund av airconditionen. ska äta middag snart iallafall, så mkt vet ja ;-)




chillar

sitter ute på altanen nu och chillar lite, bläddar i tidningar och bara lever livet. det har varit riktigt varmt idag, har ingen aning om hur varmt det är exakt men runt 35 grader typ :) funderar på att ta mig ett dopp i poolen, börjar känna mig lite varm :D




city

hej på er, nu kom vi precis hem från stan, har köpt en massa grejer :D mest småsaker och lite pressenter till nära och kära, men jag visar er sen iallafall :D nu tänkte jag ta en dopp i polen och sedan lägga mig och sola en stund så vi hörs senare :)


lördag

god morgon på er, har egentligen inte tid att blogga för vi sa åka till stan om typ en halvtimme. ska slänga i mig lite frukt till frukost nu sen drar vi :) återkommer väll lite senare med massa bilder :D iiihi!


gonatt

nu är klockan 2 på natten så vi ska gå och lägga oss :) ska ju somsagt på stan tidigt, gonatt på er! sov gott, bloggar imorgon sweeties :D ihhi peace


dagens inköp




Gråa shorts


Rosa shorts




Coolt linne med fickor :D


Converse linne


fredagkväll

hej på er :) klockan är 23 här, vi sitter ute på altanen och chillar. åt middag för några timmar sen. min farbror Peter som bor här i Vietnam kom ju hem från Sverige idag så vi har suttit och surrat i några timmar. ska väl försöka lägga oss i hyffsad tid ikväll, ska in till stan igen 11 imorgon :)






outfit & facelook







Shorts från Bikbok
Linne från H&M
Armband från Kappahl
Hårband från Cubus
Peaceörhangen made by myself


hemma från stan

hej på er :) kom precis hem från stan, gick på saigon square och shoppade lite smått. köpte 2 linnen och 2 par shorts, visar sen :D miihi! hann inte gå runt där så länge men tror vi skulle till stan en sväng imorgon också :) här är lite bilder iallafall..














ååh ja dör

hahah världens största jävla råtta var utanför köket och johan höll på och dö och jag med, sen kom pebbles (hunden) och tog råttan. jisses! hahah :| hursomhelst sitter jag bara o chillar nu, skulle ju till stan nu men vi åker vid 3 istället :) nu ska jag steka mej i solen, tummen upp för de :D




paus

nu har vi tagit en liten paus från solandet och sitter på altanen i skuggan och dricker kaffe. det blir riktigt varmt i solen kan jag lova ;o om ungefär en timme ska vi dra in till stan en sväng, kanske hinner blogga innan dess :) i hope so! just ja, timrå vann mot färjestad, wiiiho happyface :D hihihi


friday

god morgon på er, vaknade precis klockan är halv 11 här :) just nu sitter vi och dricker kaffe och äter lite frukost. mango, vattenmelon och passionsfrukt. som sagt ska vi ju på stan idag, vet inte riktigt vilken tid men nu ska jag äta klart, bloggar sen :D




pictures

mer bilder från idag:










smoking

sitter ute på altanen och röker och chillar nu. helt fantastiskt att kunna sitta ute på kvällen i short o tischa. inget jag har gjort på länge innan jag kom hit direkt (y) funderar på att gå in nu innan myggorna äter upp oss! mihii


muppigt


fruits

hej på er :) kom precis tillbaka "hem" eller vad man ska säga. var och köpte cigg, alla vietnameser är fashinerade över mitt blonda hår, haha lite kul :) nu sitter vi iallafall och dricker kaffe och käkar frukt. ska nog lägga oss tidigt ikväll för imorgon ska vi på stan vid 12 tiden! men nu ska kristina låna min dator, blogg ya later bitches :D




right now

sådärja nu har vi nyss ätit middag, såg även världens äckligaste groda (bild längre ner). Den var skitsnuskig men Johan vågade sig fram och knäppte kort mihii :D nu ska vi gå och handla cigg, hörs senare. take care!






snart middag

hej på er :) nu ska vi snart äta middag, ost och skinkpaj yummie. sen ska vi gå iväg till mataffären och köpa cigaretter, börjar ta slut haha! tur att de är välldans billigt med cigg här (y) men nu tror jag maten är klar, bloggar senare! :D


utsikt över poolen från vår balkong :)


kvällens outfit





Shorts från Bikbok
Tischa från H&M
Armband från Kappahl


i love the sun

hej på er :) nu har vi solat och badat i några timmar, så himlans skönt med sol. önskar bara att vi hade klivit upp tidigare för snart börjar solen gå ner, klockan är ju 16.30 här. imorgon blire kliva upp tidigt kan jag lova och sola hela dagen :D tänkte snart gå och ta en dusch iallafall, känner mej ganska äcklig, sololja och svett yummie!


laddar upp mer bilder ikväll :D
ps. tack alla som önskat oss en trevlig resa :)


poolhäng

nu äre dags för poolhäng mina vänner :D


god morning

vaknade precis, klockan är 2 sov alldeles för läänge, buhu :| sitter iallafall ute på altanen och äter frukost nu. färsk mango, dragonfruit och vattenmelon. as gott :D oså kaffe till det! nu ska jag väll fika klart sen lägga mig framför poolen och steka, haha :)






fortfarande vaken

hej igen, vi är fortfarande vakna, klockan börjar närma sig ett på natten här. skiljer ju 6 timmar mellan sverige och vietnam så klockan är ungefär sju på kvällen hemma hos er :) måste bara påpeka hur himla skönt det är att åka bort, man lämnar alla problem därhemma och bara njuter :D förövrigt så går det inte att se andra avenyn heller, tycker vietnam borde skaffa sig snabbare internetuppkopplingar buhuu :| men nu ska jag kika lite på youtube, sen försöka sova, hörs imorgon hoppas ni har det bra :)


god kväll

hej på er, klockan är halv 12 på natten här så vi ska väll snart gå och lägga oss. somnade till i några timmar förut så får väll hoppas att jag kan sova för jag känner mej fett tärd efter resan haha! imorgon tror jag vi ska på stan en sväng, har ingen aning men jag ska sola iallafall :D miihi! men nu ska vi försöka kolla på andra avenyn, gick inte förut för internet var så segt :| men hoppas de funkar nu, vi hörs imorgon :)


bäbis


chill

Hej på er :) vad har vi gjort sen sist? ja inget speciellt faktiskt, bara legat ute i solen och chillat och ätit en massa frukt. åååh jag älskar de här landet, värmen <3 just nu ligger jag bara i sängen och ska se på andra avenyn på svt play, har längtat i typ 3 veckor! miiihi! här har ni iallafall lite bilder :)


















hunken min ;-) <3


svar på tal

Anonym om karta :)...:
är det bara du och din pojkvän som åker?:)

svar: ja det är bara jag och min pojkvän som åker, men vi bor hos min faster som bor i vietnam :)

svar på tal

c om är i...:
hoppas ni får det roligt :) när är du tillbaka?
hoppas på mkt bilder, men se till att vila upp dej :)

svar: tack så mycket, jag kommer hem 17 mars, blir alltså borta i 2 veckor. kommer blogga mycket eftersom jag har min laptop med mig. och mycket bilder blir det med :D


framme i vietnam

nu är vi framme i vietnam, eller jag flygplanet landade vid 9 (3 på natten svensk tid). Har iallafall hunnit med ett dopp i poolen, det är sjukt varmt här. så jävla skönt! :D nu ska vi lägga oss i solen och bara chilla. är fan sjukt trött, tror jag har sovit 6 timmar på 2-3 dagar minns fan inte. (y) uppdaterar med massa pics sen :)




karta :)...

28d47fc76774c0c3b2e219a77710a919.png

karta :)


nu åker...

27817a9241db12a954a2690ee5db5bde.png

nu åker vi !! Hörs när vi kommer fram :D


nu ska...

44977e3458e58d622f2fbd993e961cd0.png

nu ska vi snart kliva på planet :D


Framme på...

0-3cd73dd50d176f0c41daec7dc50dfca3.png

Framme på arlanda nu, det är typ 2 timmar kvar tills planet går, börjar bli nervös mihii :|


är i...

4ab6de77343443a184a3e7b5cb0cbd5d.png

är i gävle nu och ska käka frukost :)


nu är...

655e394d4758e862b5c99ffd014e1d91.png

nu är vi påväg mot stockholm/arlanda, stannade på statoil i gnarp och tankade därav bilden :d är sjukt trött, ska kanske sova lite? Bloggar senare :)


tisdag

godmorgon på er, har sovit 3 timmar inatt så jag är sjukt trött men endå peppad idag åker vi :D måste egentligen skynda mej men var ju tvungen att blogga ;) kommer iallafall mobilblogga senare. men nu ska jag dricka kaffe, hörs sen :)


packar

håller på att packa för fullt nu, går inte så jävla fort framåt bara. känns som om att jag kommer ta med mycket mer än vad som behövs som vanligt. de blir inte många timmars sömn inatt kan jag lova. ska upp 5, vilket är om 4 timmar :| jisses! men nu ska jag fortsätta, ska försöka hinna blogga sen med. pz!


min väska (y)


gokväll

hej på er! har precis ätit middag och kollat på första perioden timrå - modo. timrå leder, wiiiho :D imorgon åker vi till vietnam, förstår inte att de är sant. börjar få paniiiik nu, har ju knappt packat än och ska duscha o allt ikväll. jisses! kommer iallafall mobilblogga på vägen till arlanda och på flygplatsen. sen tar jag ju med datorn till vietnam så räääkna med mycket bilder :D lägger upp dagens shopping på bloggen ikv också. nu ska vi dricka kaffe och se på hockeyn, peace!


är på...

63f7ad9af8ac46c55bc63a066491f515.png

är på charm i birsta nu och tar en kopp kaffe och spanar in kakorna :D haha! Ska snart till farmor en sväng. Hörs senare :)


Hinderbana på...

1594d2bae8e7a62b3ba52265e1b957b0.png

Hinderbana på gympan, hua :|


Står i...

0-424a2bfc309bbc0d17f38ff6069bc5ad.png

Står i driven på donken nu för johan ska käka :) själv har jag gympa snart. Peppa!! :D haha


dagens outfit









Leggings, tröja och skor från H&M
Linne från Gina Tricot
Armband från Kappahl


testar att...

0-3b3258bf02cc5628ecdc77f02614ef50.png

testar att mobilblogga. Sitter och dricker kaffe och läser tidningen nu :d


god morning

god morgon på er :) har precis vaknat och satt på lite kaffe. börjar ju skolan halv 1 idag men ska klippa mej 11 så är ju tvungen att kliva upp tidigt, men de gör inte mej något ;D ska slå farmor en pling snart också, höra om vi kan komma förbi på en kopp kaffe sen och säga hejdå. inte träffat tanten på länge nu :| haha! men nu är kaffet klart så nu ska jag dricka de och läsa tidningen.