facelook

dagens facelook, hade bad hair dag idag så gjorde lite lockar och drog på mej mössan :) btw så köpte jag mössan igår, 79 kr från gina tricot. det är en söt liten toffs på den med, som inte syns på bilden. men toksöt mössa för så lite pengar! :D









lägger nog in dagens outfit lite senare :)

monday

godmorgon, eller ja god lunch kanske? haha! sitter på skolan nu, har slutat egentligen men väntar på johan.. ska hämta upp kusin i sidsjön hos farmor sen ska vi till birsta. ska köpa lite julklappar tänkte ja, de börjar ju bli på tiden :) ikväll ska jag plugga lite och så, har ju öppet hus på skolan på onsdag och det är lite grejer jag måste göra klart tills dess.

bakar lussebullar

nu håller vi på att baka lussebullar förfullt :)) dom blir så himla finaaa! ihiih! har bakat typ 3 plåtar, och håller på med 3 till fast dom håller på att jäser nu. jag kommer äta ihjäl mej på dom, älskar lussebullar <3 har redan lite ont i magen..








första advent

har jobbat idag, städa (y) sen for vi in till stan och gick runt på julskyltningen :) fick lite julstämmning när det snöade och när jag såg stor granen på torget. så himla mysigt! vid halv 5 mötte vi upp resten av familjen och åt middag på stekhuset. jag åt husets pepparstek, asgott! :D










alex's 18årsdag!

började ju med kalas hos alex sen for vi mot stan. åkte med neuman till östermalm på förfest där vi blev kvar i några timmar. trevligt! vid 11 tog alex, vicky och sonny en taxi till stan och vi andra gick och mötte upp johan. vi skjutsa josse till granloholm och sen ida&lina till sidsjön. efter det åkte vi hem och sov! miiih :)

















kalas

är hemma hos alex nu, har ätit tårta och så :D skitfina tårtor hade alex gjort! nu ska brudarna fixa sig och ja lär ju sitta vid datorn eftersom jag redan är klart! tänkte lägga iin lite bilder men alex hade ingen minneskortsläsare på datorn så de skeeet sig :(( hahahh! men nu ska jag vara social, :) hörs sen!


saturday

godmorgon, jag har nyss klivit upp! så jävla skönt det var att sova :) första gången på hela veckan jag har fått mer än 5-6 timmars sömn på en natt. nu ska jag o johan ut och ta en cigg sen åka till pappa. klockan 3 ska jag vara på tårtkalaaaajs hos alex, jaja uppdaterar sen, har brottom nu.


peace

<3

sjukt snygga tischas,
de får mej att tänka på sommaren, don't know why.
antar att de är färgerna :')





399 kr/st


idol

har kikat på idol men nu är det paus för nyheter och skit. väntar med spänning på att det ska börja igen! :D mariette får inte åka ut iallafall, resten skiter jag i :)) men nu ska jag fortsätta kika på tvn, kanske uppdaterar senare ikväll eller så får det bli imorgon!



Peace out

veckans shopping

"little black tee"! från gina tricot, 99:-

shampoo & balsam från h&m 37:-/st, strumpor från cubus 50:-, skor från skopunkten 349:-
  
leopardmönstrad sjal från rut mfl, 99:-


har köpt en "fodralklänning" också, eller vad de kallas! visar den imorgon :)



halsbandet

glömde berätta, halsbandet jag hade på mig idag fick jag av min kusin i tidig 18-årspressent :) jättefint! det står HOPE. gillar det supermycket så de kommer bli väl användt av mig! :D



det stödjer barncancer fonden också, det är supeeeeer :D mhihihi!

hos farmor

är hemma hos farmor nu, har nyss ätit tacos och nu sitter vi bänkade framor tvn :D har suttit och tagit massa flumbilder med camen o grejer. lägger nog in några sen, haha! hjälpte emil och installera virusskydd på hennes nya dator så nu ska jag få låna skivan till min dator och installera de där med :)) asbra, har inte haft virusskydd på aslänge! längtar tills idol börjar, farmor tvingar oss att se på frågesport haha (y) vi kmr bli smarta!




dagens outfit & facelook

spetströja: gina tricot
linne gina tricot
leggings: h&m
klocka: ur & penn



  

 


dagens must have

Fuskpäls från h&m 499:-
Behöver jag säga att jag älskar den?!


god morgon!

.. eller jag har ju varit vaken ganska länge! har bara inte haft tid att blogga för jag, hampus och pontus har stått i cafét hela morgonen. var ju tvungen att gå och handla på ica innan också.. tog skitlång tid för nått i kassan krånglade. träffade alex också, lilltöseen som fyller 18 imorgon :')<3 då blire tårtkalas för hela slanten! har småföretagande nu, det suger :< räknar momssatser och skit. men nu ska jag nog gå ut o ta en cigg!



Peace out

nu drar jag

slutar skolan nu, mycket lång dag! nu ska jag till birsta sen till farmor och äta, hörs ikväll
love


can't stop me now

sitter på skolan och chillar, har svenska men har rast just nu :)) håller på att jobba med vårat projekt, ska göra klart en powerpoint och börja med ett kollage. efter skolan ska jag ut till birsta och lämna tillbaka en halsduk sen måste jag spana in den nya affären, Rut mfl. ska bli spännande, hoppas jag inte blir besviken!


bild lånad från goooogle

näthandel

måste bara säöga att jag fick alla rätt på provet i nät handel :D


dagens outfit

sådärja, dagens outfit! slappt o skönt :)) har min nya tischa på mej, "little black tee" står de på den, as sweet typ! mihihi.

tröja: gina tricot
leggings: h&m
skor: h&m
jacka: everest, från stadium


birsta med baby

var på birsta med baby igår, vi gick runt o kolla i massa affärer, köpte lite stuffs som jag visar i nästa inlägg. tog en fika på charm också :)

 







hahah lite mupp jag är (h)

onsdags outfit

sämst bild ja vet :)) knäppt inne på mq i birsta, priiima spegel ialf! de här har jag på mig:

jeans: gina tricot
linne: gina tricot
hood: h&m
jacka: nikita, köpt på hang loose


hemma!

kom nyss hem, ska byta om och fara till johan alldeles strax. har sprungit i stan och birsta i princip halva dagen :) berättar mer sen! uppdaterar när jag kmr till johan ;D peaceout

miiihihi :D

at school

nu är jag på skolan, har småföretagande och jag har glömt min bok hemma, skitbra (y) eller så inte .. kom på att jag har glömt berätta att 2 mars åker jag och johan till vietnam i 2 veckor, läängtar :D ihihi! men nu ska jag leta reda plå nån bok så jag kan plugga. hörs!


vietnam

godmorgon!

godmorgon bloggen (y) har nyss vaknat, sitter och dricker kaffe nu :) måste snart skynda mig att göra mig iordning!


dagens planer;

  • skolan 09.30 - 15.30
  • stan/birsta, köpa pressent åt alex :)
  • färga utväxten hos johan
  • plugga till provet i näthandel


mihi jag och alex för typ 3 år sen :)


facelook







egooopics :))

got no shorty

helloo bloggen :) just nu sitter jag bara hemma o chillar. soft dag idag, började halv ett och hade svenska. fick lite bättre koll om allt med projektet. skulle ju ringa till skopunkten för att ta reda på fakta med det vart nå skit med telefonen så de typ bröts, sjukt pinsamt.. fick ringa upp igen från min mobil så allt löste sig ju :))

efter skolan drog jag och johan på stan en sväng. funderar på vad jag ska köpa till min kära vän alexandra som fyller 18 på lördag, lillgumman blir stoooor :D ihihi! efter de skjutsa vi farmor och handlade sen for vi hem. har nyss ätit flygande jakob, gotti :)

nu ska jag kolla på andra avven sen plugga!


hello!

har nyss kollat på johan falk - G.S.I, den var asbra :D nu ska vi åka till pappa och dricka lite kaffe med han sen åkaa o handla :) pappa ska till stan o köpa pressenter åt mej idag, åååh längtar tills jag fyller år ;o mihihi!

var bara på skolan fram till lunch idag också, pallade inte gympan ;o men nu ska vi åka! uppdaterar sen,
PZ!


haha så jävla skööööna vi var, avslutningsfoto 9an

monday morning

godmorgon, lessen för dålig uppdatering men det har inte hänt så mycket direkt. har nyss vaknat och druckit kaffe, nu ska jag göra mej iordning och dra till skolan. uppdaterar mer senare =)


bild sen vietnam :)

godmorgon!

vaknade för 1 timme sen fika vi lite fil o banan, gottt :)) somnade i soffan inatt med klocka, armband, kläder och alltihop på mej. hade jag tråkiga märken på armarna när jag vaknade, gjorde skitont ;o vet inte alls vad vi ska göra nu, men 4 äre hockey iallafall. jävulskt tråkig dag de här är! men nu ska jag se på disney chanel eller nått.
peace


birsta med ida&josse

var ju på birsta o kolla på idolerna, camilla var ju helt värdelöst haha! kikade iallafall på dom ett tag sen tog vi en fika på charm. josse & idis skulle ju äta men det gick inte så bra för dom har ju piercat tungan. båda två var ju skithungriga men kunde inte äta, tyckte så synd om dom <3 gick och kollade lite på intersport, fanns ju massa fint men jag måste spara mina sista pengar så jag klarar mej sista veckan haha (y)

lite bilder från birsta






ganska syyygig kvalle menmen!


summer 09




hos idis

kom nyss till ida :) ida och josse håller på att fixa sig nu sen ska vi dra ivög till birsta :D fettt kuuul! efter de blire ba hem o chilla ska äta tacoo ikv <3 ihiihih! men nu har jag inte mycket mer på hjärtat, hahaha ;d uppdaterar sen!


bild sen sista april :) alex, lina, jag, ida, vicky & josse

beställt från h&m

bolero: 149:-
klänning: 299:-
kjol: 199:-
skor: 299:-
5-pack armband: 49,50:-
armband: 49,50:-
halsband: 99:-
läppglans: 29:-



får paketet i början av december, hoppas jag fåre innan min födelsedag! vill ha klänningen då :D mihih

wiiiho

fick mvg på matteprovet vi hade i onsdags, är så jävla glad och stolt över mej själv HEJNÖJD;d hiihi! hade nyss provet i evolution också, det kändes bra de också, kanske får ett vg där om jag har tur! egentligen så har vi slutat nu men jessica och jag tänkte sitta kvar och göra klart massa saker vi inte gjort, lika bra o få de gjort när jag ändå inte har nått bättre för mig :)

vid halv 4 ska jag dra hem till ida, vi ska ju ut till birsta och kolla på idolerna ;d efter de blir det hem och käka tacooos. men nu ska jag plugga :)


dagens outfit

tröja: h&m
leggings: gina tricot
bandana: top streetwear, sthlm
armband: gina tricot
klocka: ur&penn
+ vita tygskor och min gröna nikita jacka :)



  

friday

åååh det är fredag idag, tanken gör mig lycklig :D kom till skolan nyss, försov mej och var allmänt seg imorse men nu är jag här ialf :) sitter med jessica i klassrummet och pluggar, vi har prov om en halvtimme. måste klara de! :| måste leta reda på pontus, han ska fan bjuda mej på kaffe!



pz out

don't now how to act

helllo, tänkte bara slänga in ett inlägg innan jag går och lägger mig! vart en fika på stan efter skolan men alex, smartpuppan jag glömde ju ta några kort överhuvudtaget.. haha! kom hem vid 7-tiden, käkade middag och kollade på hockey. efter det vart de plugg, har prov om evolutionen imorgon. mycket tråkigt!

men nu ska jag sova, hörs imorgon. gonatt! :)


hahaha :D

dagens outfit

linne: gina tricot
tröja: gina tricot
leggings: h&m
halsband: gjort sjäälv :)



 

god morgon!

haaallå :) sitter och väntar på johan så passar på att blogga. ska alldeles strax åka till skolan. har näthandel första lektionen, vet inte vad vi ska göra men. är lite småsugen på kaffe men hinner inte koka, får köpa i cafeterian på rasten mihii :D! uppdaterar från skolan sen, peace out (`v´) take care

dagens outfit

jeans: bikbok
tröja: h&m
skor: h&m



dålig bild ja vet men de gick inte ta bild ute för de var kolsvart och regnade :(

hos farmor

hej bloggen! haha, fan vad dumt de låter.. jaja är iallafall hemma hos farmor nu. har varit i skolan idag, gjort klart massa grejer jag låg efter i och haft matteprov :) det gick asbra, var bara 2 uppgifter jag inte var helt säker på.

har nyss ätit middag, pannkakor :D skitgott <3 ihihihi! ikväll vetja inte riktigt vad som händer, är sugen på en lång varm dusch, fryyyser :| men nu ska jag vara social här!



Peace

godmorgon

..eller vad man ska säga? kom nyss till skolan iallafall, har snart en redovisning i svenska hua :( ikväll ska jag och johan käka på kina och sen se på hockeyn, blir en härlig kväll alltså :) btw så har johan och jag varit tillsammans i 7 månader idag, älskar dig hjärtat! (`v´)

men nu måste jag träna lite inför redovisningen och så, hörss sen peace out!

monday

lessen för ur dålig uppdatering men har inte haft nån inspiration till bloggen överhuvudtaget :/ måste fixa en ny design börjar bli less på denhär.. men nu ska jag iväg till johan en sväng. han ska klippa sig och jag ska bygga pärlplattor tror jag :)

kram!


helloo

har inte haft tid/ork till att uppdatera idag tyvärr. har iallafall varit en sväng på birsta och ikea, köpte en ny lampa till mitt rum och lite annat. nu har vi nyss kollat på hockeyn, timrå vann! helt jävla fantastiskt :) nu ska jag och johan skjutsa in pappa till stan, han ska på 50års fest! låter trevligt de ;D hähä.



ska bygga pärlplattor o se på film sen när vi kommer hem, de blir nog en uppdate då.
PZ!


fridaaay

äntligen fredag, har slutat nu och sitter och väntr på johan som ska hämta mig. försov mej idag också missade nästan hela lektionen med småföretagande. nu på eftermiddagen har vi haft naturkunskap, skyndade mej att göra klart allt så jag fick sluta tidigare, skönt de :) gick ut och tog en cigg nyss och johan är väll snart här. tänkte bara lägga in lite pics, uppdaterar mer sen!

jessica & rossi

jag & rossi

skolfan (y)

timrå - brynäs

just nu är det timråmatch, dom spelar borta mot brynäs och ligger under med 2-0, buhu ;( tror det är paus nu  men måste nog snart dra mig tillbaka till tvn! har inte hänt mycket alls idag, johan hämtade upp mej när jag slutat skolan sen åkte vi till donken för han skulle äta :) efter de drog vi till pappas jobb och sedan åkte vi och handlade.

har nyss äte nu, pasta carbonara. svingott! men nu tror jag matchen börjar, uppdaterar lite senare :) beställde lite grejer från h&m igår så tänkte visa de.



peace out!

inspiration

pärlplattor är konst (`v´)
blir så sugen på att göra lite julpynt av pärlplattor :)





  

bilder lånade från google.se


näthandel

är på skolan nu och har näthandel men har ingen lärare för hon har redovisningar i grupp och jag har redan gjort min :) har skit tråkigt, vet inte alls vad jag ska göra. hade ju varit en bra idé att plugga lite men jag orkar fan inte. väldigt oinspirerad idag haha!



återkommer senare :)

godmorgon :)

hej, nu har jag nyss vaknat, har hunnit tagit en cigg och druckit lite kaffe. ska göra mej iordning nu och sen dra till skolan, har lite bråttom ;o men uppdaterar sen! peace out (`v´)


kvällste & plugg

tjaba :) ja hörrni vad har hänt sen sist? jag och lotten har lagat mat, det blev köttbullar och mos. efter maten byggde vi lite pärlisar o så. jag tog nyss en dusch och nu ska jag ta tag i allt plugg ;( sitter just nu och dricker världens goaste te också, äppel & kanel te. det rekomenderas stark och testa för er te älskare :D ! men  nu äre väll lika bra att börja plugga.. vi hörs sen!



bild lånad från google


dagens outfit

snygg min jag gör :))) men orka bry!

tröja: gina tricot
leggings: gina tricot
skor: h&m
jacka: h&m

.. och ciggen såklart ;D




onsdag

god eftermiddag, haha :) inte hunnit blogga idag eftersom jag försov mej och var tvungen att skynda mej till skolan. hade matte, jobbade somfan sen vid halv 3 gick jag med johan & emil på stan, la undan ett par skor. på DNA mötte vi lotta som hängde på oss ut mot njurunda, jag var hos tandläkaren, hade inga hål ;o konstigt eftersom jag har fet tandvärk. nu har jag nyss kommit hem och funderar på att göra mej en kopp te :) fryser somfan! dagens outfit kommer strax :)


happy

timrå vann nyss hockeyn :D vart ja lite glad eller! var ju på birsta förut som sagt, fick med mig lite grejer som ni får se antingen senare ikväll eller imorgon för nu ska jag bygga pärlplattor och sedan se på andra avenyn! äälska <3


dagens outfit

enkelt och slappt vart de idag :)) håret var bara uppsatt i en toffs, jobbade i fiket o då ska man ha håret uppsatt så..

tröja: gina tricot
kofta: gina tricot
jeans: bikbok
halsband: gjort själv





är helt förälskad i dehär halsbandet, de är så mej med rosa o de :D

random

 SÄG EN PERSON

.. som du älskar av hela ditt hjärta - johan ludvigsson
.. som du skulle offra livet för - pappa
.. som är den smartaste du känner - jag själv
.. som alltid får dig på strålande humör - alexandra hellberg
.. som får dig att le när allt känns tungt - ida tallberger

.. som är den omtänksamaste du vet - alexandra hellberg
.. som är en bitch - rossi

.. som är en fjortis - pontus larsson
.. som är en föredetta bästa vän - pass
.. som är snygg - johan ludvigsson
.. som är osmart - jessika isaksson
.. som är en riktig vän
- ida tallberger, josse kivilouma & alexandra hellberg
.. som är din älskling - ida tallberger
.. som är den galnaste du vet - ida tallberger
.. som är underbar - johan ludvigsson
.. som är dum - pass
.. som du kan prata med om allt - ida tallberger
.. som är din barndomsvän - alexandra hellberg
.. som du saknar -  ida tallberger
.. som betyder mest - pappa, johan, ida, alex
.. som du har spenderat mest tid med - ida & johan
.. som du var dum emot när du var mindre - minns inte
.. som du tycker är snäll - rossi
.. som du har sportat med - victoria edvardsson
.. som du skulle vilja krama just nu - johan
.. som du inte har träffat på länge - carro ekholm
.. som du vet saknar dig - johan ;)
.. som du träffade idag - rossi
.. som du ska träffa när du gjort klart den här listan - alla möjliga


at school

god morgon bloggen :) haha! sitter på skolan nu, kom nästan i tid imorse också! var bara 10 min sen, typ as stolt över mej själv nu! jag, hampus, pontus och rossi har stått i cafeterian på morgonen och nu sitter vi bara i ett grupprum och chillar. har lunch i 2 timmar idag, ganska tråkigt eftersom det inte finns så mycket att göra. orkar inte gå på stan heller,.

efter skolan ska jag på stan/birsta med mami, köpa pressenter till min födelsedag älskar att få välja själv haha :D men nu pallar ja inte skriva nå mer, lägger in dagens outfit sen!



p e a c e o u t

drygast

hahahahahhaha






min bästa poser :))))))))))
hahaehuahueahuhauahu
så jävla bäst jag är

me right now


lesssssss på plugg!

my day

var ju på skolan en sväng till att börja med men drog hem efter lunch, pallade inte vara med på gympan. när vi kom hem kollade jag och älskling på en johan falk film. ovanligt hähä :) vid 5 tiden åkte jag till mamma och käkade middag, fick 3 par strumpor också. tack mami! ♥ och just nu sitter jag i köket framför datorn, har pluggat lite i projekt och företagande, mycket ointressant ;( ska vell snart sova tänkte ja, är fett trött..


jag älskar dig johan!

fick strumpor av mami :D

peace out!

ego girl







egoooo giiiiiiirl

monday

godmorgon på er :) har nyss vaknat och har försovit mej, som vanligt ?! måste fan skärpa mig.. ska snart börja fixa mig och dra till skolan. har försäljning och service nu så jag har väl missat hur mycket som helst med. blir så less, är så less på skolan ;o efter skolan ska jag till mami ett tag och ikväll vetja inte vare blir. chill antar jag :)

men nu ska jag röka sen göra mej klar, hörs sen!

old pic, avslutningsfotot i 9an


fika på birsta

ja igår hann vi ju med en fika på birsta också, jag och ida var där och köpte farsdagspressenter + lite mer pärlor :)

   

bild 1: idisen <3 bild 2: räkmackan bild 3: coffee bild 4: jag (y)

fredagsmys hos mig

ja i fredags hade jag, ida, johan och lotta fredagsmys hemma hos mej, tänkte visa lite bilder :D vi byggde pärlplattor, kollade på tv och myste galet :)

jag letar pärlor förfullt :D


idis bygger


sweeeet
 

 
   

bild 1: örhänge bild 2: peacemärken bild 3: idas pärlplattor bild 4: hope

lördags outfit

ja här är lördagens outfit, ganska tråkig men jag har noll inspiration när det bara regnar och är skitväder hela tin :( haha!

tröja: bikbok
leggings: gina tricot
skor: h&m
örhängen: gjort själv :)


bilder sen martins födelsedag

har inte hunnit blogga idag, har jobbat och så :) tänkte bara slänga in lite bilder sen martins födelsedag igår :)

martin :D


tårtjäveln :)


micke, johan & jag


ida (`v´)

@ martin's place

sitter hemma hos martin nu, nyss käkat och nu vet jag inte vad vi ska göra? är sugen på kaffe.. prata nyss med angelica och är fett sugen på att dra ner till sthlm och hälsa på henne. så himla längesen vi sågs nu :( men nu har jag väll inte så mycket mer att berättta.

later


me love youhan

hello!

sitter hemma hos ida och lyssnar på flo rida och chillar galet. har inte hunnit bloggat idag för vi sov sönder hela dagen typ sen åkte vi till birsta. sen gick tydligen våran bil sönder, men de var bara framhjulet som satt löst.  fattar ingenting men skitsamma. snart ska vi till martin och käka och ikväll vet jag inte vad de blir :)



men uppdaterar sen, peace out

idol

nu sitter jag, ida och lotta framför tvn och kollar på idol med massa godis :) johan är och skjutsar pappsen till stan. vi har nyss ätit tacooo med, asgott typ (y) men nu ska jag kolla på idol, vill inte missa :D hörs sen! ha en trevlig fredagskväll gott folk!



 

johan falk

dissade skolan idag, orkade verkligen inte :( åkte och hämtade ida på hennes skola, drog till birsta en sväng och inhandlade lite stuffs som vi ska pyssla med ikv. ni får se sen! :D nu ska jag och älskling kolla på Johan falk "gruppen för särskilda insatser". älskar johan falk filmerna, dom är så jävla kung!


must have

kolla dehär, vill haaaa :)

 

klänning: 99:-
väst: 399:-
ringar: 49,50:- 

allting är från h&m

friday

oj, jag vaknade nyss! börjar skolan om 40 min (y) kommer aldrig hinna tills dess. orkar inte ens skynda mej. jag har ju inte fått min skönhetssömn inatt så kommer väl vara grinig hela dagen nu. huhu :( har inte så mycket att skriva om, det har ju inte hänt så mycket än.. ska dricka mitt kaffe och sedan göra mej iordning.

later


vill tillbaks till vietnam!

gonatt

nu ska jag röka, kolla på film (?) och sova. avslutar med att säga gonatt, vi hörs imorgon mina små läsare haha :) peace out (`v´)


älskar dig ida tallberger, du är guld värd! <3

önskelista

de här önskar jag mig när jag fyller år:

  • sony ericsson satio
  • nike, svea elr addidasväska
  • converse skor
  • replay parfym
  • nintendo wii
  • babyliss icurl
  • smycken
  • presentkort
  • pengar


iiih vill ja ha dehär lite eller <3


dagens outfit

här har ni dagens outfitl :))



 

jeansleggings: vero moda
skjorta: h&m
skor: h&m
halsband: bikbok
klocka: ur&penn

my day

hellluu :) tänkte berätta lite om dagen. tog ju den där förbannade sprutan vid 10-tiden. själva sprutan gick ju bra att ta men fick så jävla ont i armen efteråt ;( .. och har fortfarande ont! på sista lektionen var vi uppe hos frisörerna och tvättade håret på varandra huhu! jag tvättade pontus hår och stylade jessicas. vi slutade vid 20 i 4, blev hämtad av älskling också åkte vi o lämnade tillbaka nå skruvar i skönsberg.

sedan åkte vi till pappsen en sväng, visade han min önskelista som jag även tänkte lägga ut här sen :) drack lite kaffe också sen vi 6-tiden åkte vi hem och kollade på en Johan falk film. ASBRA <3 Nu sitter jag och kollar på hockeyn, det står 1-1 mellan Sverige och Tjeckien. Ska äta mat nu å!

woooah, vi leker frisörer


bild 1: Jessica :) bild 2: min data, pimpad med johans klistermärke :D
 

woaah

sitter på skolan nu och tråkar sönder somvanligt.. är jag lite less på skolan eller!? så jävla mycket att göra hela tiden och nu är det bara 35 minuter kvar tills jag ska vaccineras, så jävla nervös. Hatar sprutor ;o men nu ska jag läsa lite andra bloggar. peace out


go morron :)

klev upp för ett tag sen och drack kaffe, nu sitter jag bänkad vid datorn o läser lite bloggar :) åh idag äre den stora dagen, jag ska ta svininfluensa vaccinet. är AS nervos :( vet inte om jag vill igentligen, men eftersom jag är i riskzonen så äre väll lika bra. har ju dåligt imunförsvar och så.

men nu måste jag springa iväg och göra mig iordning så jag kommer i tid till skolan för en gångs skull, men uppdaterar sen.



SUMMER 09 <3


HAHAHAHA!

Jag och siames syrran min, visst är vi söta IHOP?!
AHAHHAHAHAHAHHAHAHAH JA DÖR



stan med idididis

Efter skolan var jag på stan med idisen, kika runt i massa affärer. dregglade över allt från klänningar till skor :) gick runt i massa affärer och jag inhandlade lite stuffs. det vart 2 koppar kaffe och mycket prat med. de äre bästa med att gå på stan mihi :D nu sitter jag här och chillar. nyss ätit pannkaka och snart ska jag se oskyldigt dömd som är idag hoppas jag !? haha :)

lite bilder från idag:

   

pz


shoppat

satt och kika på ur&penns hemsida igår med johans mamma och fick syn på denhär gobiten :) var ba tvungen att köpa den idag, endast 300:- tycker de är billigt för en klocka o den är bra mycket finare i verkligheten än på bilden. Blev bra sugen på en rosa klocka också, svin snygg :)



köpte även en annan grej men visar de imorgon :D pallar inte ta nå bilder nu..

ops

Har inte hunnit uppdaterat idag och hinner inte skriva nå nu heller. Har matte nu och då får vi inte ha datorerna :( Men vi hörs ikväll! Stan med Ida efter skolan btw :D<33

Me in my new glasses

Skratta och njut hahhaha :) dålig bild med webbkameran (y)


birthday party

Hellu! Kom hem för en stund sen och har precis ätit tacos :) Efter studiebesöket gick jag och jessica på stan en sväng. Hämtade ut mina brills och köpte en liten pressent åt felicia som fyllde år! Grattis Smulis ;D Åkte sedan hem till Ida på kalas. Felicia hade fått en supercool spiderman tårta (y) Nu sitter jag bara och chillar här, ska snart hem till Johan en sväng.

Ska lägga upp en bild när jag har mina briller på mig också så ska ni få se hahaha :D tycker inte jag passar i glasögon men.

Ida leker med Felicia, ida var förövrigt superfin i håret :D


Till vänster: Lill smulisen Till höger: Rolig bild jag tog påvägen hem från ida
 


birthday party

Hellu! Kom hem för en stund sen och har precis ätit tacos :) Efter studiebesöket gick jag och jessica på stan en sväng. Hämtade ut mina brills och köpte en liten pressent åt felicia som fyllde år! Grattis Smulis ;D Åkte sedan hem till Ida på kalas. Felicia hade fått en supercool spiderman tårta (y) Nu sitter jag bara och chillar här, ska snart hem till Johan en sväng.

Ska lägga upp en bild när jag har mina briller på mig också så ska ni få se hahaha :D tycker inte jag passar i glasögon men.

Ida leker med Felicia, ida var förövrigt superfin i håret :D


Till vänster: Lill smulisen Till höger: Rolig bild jag tog påvägen hem från ida
 


Studiebesök

Jaha gott folk snart ska vi på studiebesök ute i birsta, på skopukten. hahaha! det är till vårat projekt vi håller på med. Ska få träffa Rossi's vovve med, ska bli en ära :) mihihi, han är ju så söt! Om 40 minuter ska vi ta bussen till Birsta iallafall. Hua vad jobbigt! Har försökt få tag på Ida med men hon svarar ju inte, så ida om du ser de här så RING MIG <3

Men nu ska jag klicka vidare, take care :)


Bästa brudarna som finns, älskar er mina tjejor :)

Nu äre lunch!

Sådärja nu är första lektionen avklarad, superbra! Nu ska jag och Pontan käka lunch. Vi hörs sen hörrni, lägger nog upp dagens outfit senare.


p.s. älskar dig pappa

hårvårdsprodukter

Funderar på att beställa lite nya hårvårdsprodukter. Shampoo, balsam och inpackning. Använder mej just nu av Loreal Absolute Repair som har funkat bra, men är sugen på att testa nått nytt :D Har kikat lite på Lanza's produkter, dom är ju bra och inte så dyra heller om man jämför med Redken och Keratese.

Men jag får fundera ett tag till innan jag bestämmer mej, vet ju inte riktigt vad jag ska köpa. Alla tips är välkommna =)



@ school'

Godmorgon hörrrni :) Har nyss kommit till skolan, försov mig imorse också. Blir så less på mig själv. Vaknade typ 6 på morgonen och var så jävla kissnödig så magen höll på att explodera, gjorde så ont. Gick på toa sen la jag mig igen och vaknade typ 8, great (y)

Igår lagade lillfamily (Jag, Johan, Josse & Lotta) tacos, skitgott. Sen såg vi på en Johan Falk film, typ om knarkmaffia och sånt. Den var skitbra :D mkt bättre än den förra. Efter de vart det en Harry Potter film också. Fången från Azkaban, hann inte se klart hela så det får bli ikväll :) Oh just ja det är ju Andra avenyn också, VÄRLDSBÄST!

Men nu funderar jag på att börja ta tag i skolarbetet, vill ju inte hamna efter ;o Hörs sen, peace out


Galet brudar (`v´)

Right now

Kom just hem, blev en sväng på stan efter skolan. Köpte en hårborste, intresseklubben antecknar (y) haha! Åkte till pappa en sväng och drack lite kaffe sen åkte jag och Johan och handlade. Blir tacos ikväll <3 Bästa maten enligt mej :) Vet inte vad jag ska hitta på nu, är sugen på att bara lägga mej i soffan och kika på film :) Låter härligt de, får nog bli så!



Peace hörrrrrni :D uppdaterar sen

parteey

Det vart ju partey i lördags, ganska roligt förutom att de barka iväg lite, haha! Tänkte lägga ut lite pics :)













det där var lite utav bilderna, skolans internet är så jävla segt så jag orkar inte lägga upp fler just nu :) kanske göre sen (y) men nu ska jag göra nått, ja vetinte vad men hörs!

p.s. TIMRÅ VANN SIN ANDRA MATCH IGÅR (tror ja de va)