Dagens "outfit"


Bikini från H&M


woops,

Hej på er, ingen uppdatering på hela helgen iknow! har haft fullt upp, i lördags jobbade jag, 10 timmars fysiskt arbete tar hårt när man inte är van hä-hä! så jag var ganska trött så att säga. igår var vi på bröllop, johans kusiners mamma gifte sig :) det började klockan 2 och vi var där till 8 så då hade jag inte riktigt tid att uppdatera heller. imorse försov jag mig till 10 typ så då kändes det inte lönt att åka till skolan eftersom jag redan missat nästan hela första lektionen och hade bara idrott sen. nu sitter jag iallafall ute på johans altan och solar mig, älskar att värmen är tillbaka, hoppas det är för att stanna mihi! :D


Nya prince, så gulligt paket att ja var tv...

20100528403 (MMS)

Nya prince, så gulligt paket att ja var tvungen att testa mihi :)


Home

Hej, kom nyss hem. Är inte på allt för bra humör på grund av vissa saker, min sömnbrist till exempel. Är riktigt jävla trött ;( ska iallafall snart följa med pappa på affären och handla. ska köpa massa frukt och göra fruktsallad ikväll, är sjukt sugen på det :D hähä! men nu ska jag chilla lite och läsa massa bloggar, peace


Twilight

Har webdesign och just nu sitter jag och gör ett DVD fodral i photoshop, har inte kommit så långt men ör nöjd hitils :D ska göra ett fodral till Twilight.


Walking in the rain










Dagens outfit



Leggings från Vero Moda
Linne från Cubus
Tröja från Gina Tricot
Jacka från H&M


Mmh kaffe <3

20100528391 (MMS)

Mmh kaffe <3


Fredag

God morgon på er :) Kom precis till skolan, hann inte blogga imorse. Hähä! Hann inte blogga igårr heller eftersom jag var i stallet och red Villa. Det gick jättebra faktiskt. Lillgumman var så duktig. Riktigt fin häst och rida, Carro har gjort ett superbra jobb med henne! Men nu har vi företagsekonomi med Christer så ska väll lyssna lite på genomgången, bloggar senare! :)


Kaffe på Charm

Mötte upp Ida och Jocke på stan, gick och tog en kaffe samt kollade i lite affärer. Köpte en ny foundation eftersom min gamla försvann spårlöst. Köpte en mörkare nyans nu, var väll lika bra eftersom den förra var för ljus. Köpte lite andra småsaker också, visar senare :) visar de jag köpte tidigare i veckan också! nu har jag lektion, hörs senare!




Villa










Carros pärla Villa, så fin hon är! :)


Torsdag

Godmorgon på er! Kom precis till skolan och nu sitter jag och gör ingenting. Ska börja med att göra ett dvd fodral i photoshop men jag orkar typ inte, tummen upp! haha eller inte .. efter skolan ska jag iallafall till stallet och rida/fixa carros häst, ska bli kul! :) red igår också. Sen efter de ska jag hem och hjälpa pappa att riva garage taket. Så jag har väll rätt fullt upp typ! Imorgon äre allafall fredag, wiho :)


Håller på att baka paj till mammsen som fy...

20100526383 (MMS)

Håller på att baka paj till mammsen som fyller år idag :) grattis!


Köpte mig en kaffe på pressbyrån så nu kän...

20100526382 (MMS)

Köpte mig en kaffe på pressbyrån så nu känns allt bra haha ;D


Onsdag

Godmorgon på er, kunde inte imorse för internet hade damp, hähä! nu är jag iallafall på skolan, har matte med palle, är det lite tråkigt?! ska ringa och gratta mamma på rasten för hon fyller år, å ikväll ska vi dit och äta middag osv. :) annars händer det inte mkt, ska följa med carro till stallet en sväng!


..

Har inte haft tillgång till internet på hela dagen och nu är jag grisigt trött, ska sova. bloggar mer imorgon, gonatt!


Är och solar på bruno, har inte kunnat blo...

20100521358 (MMS)

Är och solar på bruno, har inte kunnat blogga för strömmen är borta hemma ;o hoppas den är tillbaka när jag kommer hem!


Tisdag

Godmorgon på er :) har precis gjort mej iordning och funderar på att åka in till stan nu. Måste försöka hitta en kavaj/jacka till bröloppet. Kollade igår med men jag hittar ingen?! Inte bra där! Haha. Ska iallafall platta håret och så nu, sen åker jag förmodligen in till stan. Mobilbloggar, Peace


Short story

Är klar med min novell nu, så jävla nöjd vart jag faktiskt. Trodde inte jag skulle kunna skriva något överhuvudtaget, inte på engelska dessutom. Nu känner jag mej fri, det firas med en cigg! Wiho


En ful fisk

Glömde ju visa Johans fisk han fick igår, en gädda. Usch va ful den var!


Sängmys

Ligger fortfarande i sängen och försöker plugga, har iallafall skrivit en och en halv sida på novellen nu, ska bara hitta ork att fortsätta. Ska väll börja med slutet alldeles strax :) Skönt när den blir klar så är ju den saken ur världen! Tänkte iallafall ta lite paus och chilla lite en stund sen blire plugga jävel igen!


Right now..


Plugga?

Hej, kom hem för en timme sedan och då slog jag mej ner i köket och fikade lite samt läste tidningen. Chilla ner lite så att säga. Nu halv ligger jag med datan i sängen och ska alldeles strax ta tag i pluggandet och börja skriva på novellen. Hua! Har verkligen noll inspiration överhuvudtaget..


bluberrrrry


Sitter på bussen hem nu, snart ska de plug...

20100524370 (MMS)

Sitter på bussen hem nu, snart ska de pluggas ;(


Måndag

Godmorgon på er :) klev upp vid 6 och började göra mej iordning så nu är jag typ klar nu! asbra för då kan jag chilla ett tag! just nu sitter jag och dricker kaffe, typ as gott :) tänkte läsa lite bloggar, uppdatera mig om vad som hänt i bloggvärlden lixom. hörs senare! Peace


Fishing

Följde med Johan och fiskade nedanför vårat hus, det var svinkallt så jag var där i typ 10 minuter sen lyckades jag klämma fingrarna på en ihopvikbar stol, gjorde ont så in i helvete. Gah!












Söndag

Hej på er, har inte haft tid att blogga idag för jag har jobbat. Snart ska jag ta mej en dusch tänkte ja. Ska bli välldans skönt, känner mej som värsta slusket ;( haha! jajaja, nu ska jag läsa bloggar, peace out


Tävling på Färsta

Hej på er, har varit på Färsta hela dagen och kollat på när Ida tävlade. Ni var så duktiga, wiiho :) Kom hem runt fyra tiden och då däckade jag direkt i sängen var så trött och hade världens huvudvärk. Nu har vi nyss ätit middag, farmor är här på besök också. Trevligt dä! Snart ska vi väll äta efterrätt, rabarberpaj. Mums! Nu ska jag ut och röka, ha en trevlig kväll alla! :)


Söt Lara!


Ida & Lara


























Ida kom 2:a i LC, jag är så stolt ! :) Ni är så fina!


Lördag

God morgon på er :) Idag ska jag åka och kolla när Ida tävlar på färsta. Ska bli skitkul och det är asfint väder vilket är ett stort plus! Ska ta med stolar så kan man sitta och sola, miihi! Nu tänkte ja läsa massa bloggar och så, uppdaterar senare!


Minus






Sweet !


Dagens outfit




Leggings och tröja från H&M
Linne från Bikbok
Halsband från Glitter
Skor från Din Sko


På autolack

Sitter på pappas jobb och lodar, Johan håller på att tvätta bilen och jag tråkar sönder. Har ingen att prata med för alla är så upptagna. buhu! Snart är väll Johan klar med bilen iallafall då ska vi åka och handla mat till ikväll, blir tacos woho! :D ne nu ska jag läsa massa bloggar och tråka vidare, peace!


Home

Hellu, kom precis hem. Johan skjutsa hem mig från Bommen för de gick ingen buss ut till boschen. Nu sitter jag och äter lyxfrukost. Mums! Funderar på att plugga lite sedan, måste skriva klart min engelska novell. Hua va tråkigt! :|


Jag döööör

Min sko ha gått av, HAHAH! så jävla fult. Snart har vi nationella, wish me luck, kan behövas. Uppdaterar sen!


Facelook


Friday

Godmorgon på er, klev upp för ungefär en timme sedan och sen dess har sminkat mej och druckit en massa kaffe. hä-hä! har nationella i matte klockan 9, ska möta jessica om ett tag och ta bussen till skolan. Nationella lär gå åt helvete iallafall, precis som det förra. Jag fattar inte varför det är så jävla svårt. blöh! ne nu ska  jag platta håret och sådant, hörs sen :)


Sämst

Sämst uppdatering idag, och nu ska jag sova. Har nationella imorgon och jag har ingen linjal och ingen aning om när provet börjar. Great! NOT


Hemma

Hej på er, åkte hem från skolan vid 12. Mådde inge bra alls, hade fet huvudvärk som nog kan bero på min sömnbrist senaste dagarna. Satt mej iallafall ute i solen ett tag när jag kom hem, fast nyss blev vädret värsta dåligt. De åskar och grejer :| Funderar på att vila lite nu, hörs senare :)


Programhantering

Jag har programhantering, och det suger vill ja lova :) Blir extra irriterad när jag behöver hjälp och så kan inte ens läraren hjälpa mig. Då ska hon sitta och lära sig det först, så det tar tusen år att göra en ENDA jävla uppgift! Är just nu på uppgift 31 av 49. Kan de bli värre?! Vår bok är typ sämst också, även fast man gör exakt som de står så fungerar det inte, bra där! tummen upp




Torsdag

God morgon på er :) Kom precis till skolan, åkte med Anneli till stan, skönt att slippa ta bussen för en gång skill :) känner på mig att det här kommer bli en lång och tråkig dag, buuhu jag slutar halv 4 :| är så skol less så de är inte sant. bara 3 veckor kvar nu så jag får väll stå ut! nu ska jag läsa bloggar osv. Uppdaterar senare!


Me today ..
(fin kläd hög på golvet bakom hä-hä)


Fajitas

Godkväll eller något, har precis ätit fajitas till middag, mycket gottt :D mihi! nu vet ja inte vad jag ska hitta på, är så mätt så jag orkar inte röra mig ungefär! haha. läju ska chilla lite oså :)


Svar på kommentar

Anonym om My day:
Vem äre som har bra ställt, killen din elr? som har 2 fina bilar, han typ 20 och du 18.. Knepigt men kul för dem som har cash :)

Svar:
BMW:n är min, men Audin har vi bara lånat av min fader nu under vintern! :)

Dagens outfit






Leggings, skjorta och tygskor från H&M
Linne från Bikbok
Halsband från Cubus

Upptäckte även hur svårt det var att fotografera med självutlösaren..


Likes Africa

Hej på er! :) Kom precis tillbaka till skolan. Jag, Jessica och Hampus gick på hemköp en sväng, köpte en banan och en Loka Likes Africa, nån ny smak. Var rätt go faktiskt :) För övrigt har vi mattelektion, jobbar med funktioner, grafer och sådant! Mycket ointressant men. Nu ska jag läsa lite bloggar sista minuterba på rasten.


Mötte upp jessica vid nolby kiosken, nu sk...

20100519333 (MMS)

Mötte upp jessica vid nolby kiosken, nu ska vi ta bussen till skolan :) jessica är fin i håret ;D


Onsdag

Godmorgon på er :) är vaken tidigit idag, kan ju bero på att jag däckade på soffan klockan nio igår typ. Var så jävla trött så de gick fan inte hålla sig vaken. Men nu är jag hyffsat pigg iallafall! börjar halv 9 idag och har matte, wööho, eller? Har precis satt på kaffe iallafalll, gott de ska bli ;D Nu ska jag göra mej iordning, Peace!


My day









Chill med Alex på stan, sen åka snygg BMW hem ;-)


Ska dra på stan

Nu ska vi ut på stan med klassen, käka glass och grejer! ;D bloggar senare!


Tisdag

Godmorgon på er :) har precis vaknat, så jävla skönt vare att sova. Var typ döstrött igår! Nu sitter jag iallafall och kikar på disney chanel och chillar. Ska koka lite kaffe snart så jag piggnar till, hähä. Bloggar mer sen :)


Cabriolet

Hellu, har precis varit på Ica och handlat massa mat. Jag och Johan ska laga Lövbiffwok till middag. Åkte nercabbat, var så jävla chill! Fick sommarkänslor gånger tusen! Ne nu ska jag ta tag i matlagningen, fun! Njut av bilderna tills vidare ;D










Home

Hej på er, kom hem för en timme sen kanske, fikade lite och nu chillar jag vid datorn som vanligt. Väntar på att Johan ska komma hem för vi ska tvätta och städa audin som ska ställas undan ;( min älsklingsbil! Sen blir det nog bara lugnt, ska iallafall ta en lång dusch, tvätta håret göra ansiktsmask, fixa naglarna osv. Nu tänkte jag läsa lite bloggar, hörs senare :)












chill utanför idrottshallen!


Snart äre dags för powerwalk gott folk! ;D

20100517318 (MMS)

Snart äre dags för powerwalk gott folk! ;D


Excel

Jag lovar er jag spyr snart på Microsoft Office Excel, världens jävla tråkigaste program att jobba med. Bara massa jäkla krångel också! Nu äre iallafall lunch, undra vad vi ska sysselsätta oss med? :) Halv 1 äre idrott powerwalk for sure! Ska bli grymt skönt att komma ut :)


Facelook






Måndag

God morgon på er :) har precis sminkat mig och ska väll ta och fixa håret nu, sen drar jag till skolan! har webbdesign/programhantering första lektionen, sen idrott. Jag tror vi slutar 2 idag, vilket skulle vara väldigt skönt! :) är så grymt trött, har sovit 5 timmar inatt typ, baaaaad .. men nu ska jag skynda mig! peace


Sunday

Hej på er, har bloggat dåligt hela helgen. Har helt enkelt inte orkat sitta vid datorn utan gjort massa annat. Men imorgon ska jag blogga muucho :D mihi! nu ska jag sova, gonatt på er!


Ångest

har fet jävla ångest, ena sekunden känns livet så jävla bra och lalala sen nästa sekund så känns allt skit. fyyyy! ne nu ska jag försöka bli på bättre humör, peace and love till alla ..


Hiss elller diss?



Hittade dessa på Nelly.com, och fy vad jag skrattade. Finns det någon människa som frivilligt tar på sig ett par sånna här?! Helt klart en diss från mig! Vad tycker ni?


Lördag

Hej på er, det har varit dålig uppdatering senaste dagarna men har bara inte haft ork att blogga, De har väl inte hänt nåt speciellt direkt heller. Nu har jag iallafall nyss vaknat till liv, de skulle ju bli bra väder men icke?! Less jag blir. Funderar på att koka mej en kopp kaffe nu och läsa lite bloggar :) peace!


Är i berga och chillar, ska se narnia nu :)

20100513316 (MMS)

Är i berga och chillar, ska se narnia nu :)


Torsdag

Hej på er :) har inte hänt mycket idag, därav den dåliga uppdateringen. Har nyss fikat iallafall, intresse klubben antecknar haha (y) ääh jag återkommer när jag har nått vettigare att blogga om!


Gokväll

Hej på er, kom precis hem till Johan, har nyss solat. Vi ska snart åka hem till mig :) lär ju bli film och chill, ska ju upp tidigt imorgon, har ju lite att uträtta! haha :D nemen nu ska vi nog åka, peace :)


Today

vart en promenad runt omkring i älskade Juniskär. Jag fick vårkänslor och stod på händer och hjulade haha :) gick hem till alex sen och drack te med vaniljhonung. Awsome! Nu är jag hemma och ska hämta lite saker sen ska vi till Johan. Ska sola också, viktigt dä! (;


















Powerwalk

Pratade nyss med Alex och hon satt på bussen mot Njurunda så jag ska väll börja gå till Kvissle snart och möta upp henne :) Vädret verkar tyvärr bli sämre, men de skiter vi i! bloggar senare hörrni, take care


tragiskt att vissa människor har noll respekt eller medkänsla
Peace ?


Småsaker


2 par thights från H&M, 49,50:-


Ögonskugga "Smoky eyes" från Viva la Diva, 63:-

Nagellack från H&M, 39,50:-

Detta köpte jag idag, nu ska naglarna målas ;D


Fika time

Hellu, kom precis hem till Johan och nu sitter jag här och fikar ;D Yoghurt och banan, min favorit + hårdbrömackor. Halv 3 ska jag möta upp Alex i kvissle för en promenad till Juniskär. Hoppas på att solen fortsätter skina :) när jag fikat klart ska jag ta kort på det jag köpte idag och måla naglarna. Så vi hörs väll snart!






Sitter på bussen hem nu, efter nationella ...

20100512304 (MMS)

Sitter på bussen hem nu, efter nationella och lite småshopping ;D visar sen! Peace


Sitter på skolan och dricker te, snart har...

20100512303 (MMS)

Sitter på skolan och dricker te, snart har vi nationella :|


Facelook




Onsdag

Godmorgon på er, har precis sminkat mej och nu chillar jag lite med en kopp kaffe. Ska väll snart fixa håret osv sen är jag klar :) ska ta bussen vid 8 till skolan med jessica och göra nationella då, sen i eftermiddag har vi webdesign. Ska nog försöka dra ihop brudarna och gå en sväng på stan samt dricka kaffe ;D (nu vet ni vad som  väntar hä-hä) jaja nu ska jag nog ta en cigg, hörs senare!


sommaren 2009


Tea time

Hej! :) Jag och baby tog ett bad förut och jag kan lova att det var grymt skönt. sen rakade jag benen, smörjde in mig med bodylotion osv och nu har jag slagit mig ner framför datorn med en kopp "lugn och ro" -te. det ska tydligen göra så man somnar lättare, och de är ju bra :) hähä! blir inge mer bloggande idag iallafall för nu ska jag strax sova, har nationella i matte imorgon, så gonatt på er!


Less tjej

Helluuu, är lite less för tillfället eftersom jag fick ett mejl om att epilatorn jag beställde tydligen var slut på lagret och dom måste beställa en ny från leverantören. vem vet hur lång tid de kan ta lixom?! btw en epilator är en hårborttagningsmaskin, typ som när man vaxar benen fastän det är en maskin som gör de, för er som inte visste :) så ja, jag lär ju få den nästa år eller nåt! kul.. ovanligt att de ska bli strul när jag beställer nåt? samma med leveransen från nelly, först fanns inte varan jag beställt sen tog de 2 veckor för resten att komma. skitbra lixom! nemen nu ska jag sluta gnälla och kolla lite på tv istället, peace out peoples


epilator från eleven.se


Facemask

ouuff så snygg jag känner mej! haha, har precis kommit hem till johan och kletat in ansiktet med nån ansiktsmask. kalas dä! ska snart hjälpa anneli med maten tror jag, eller jag gör väll sallad. min speciallité! gjorde en skitgod igår med riva morötter, färska champinioner, paprika och massa mer :)


Home

Kom precis hem, Johan hämtade upp mig i Bommen också åkte vi förbi en sväng på pappas jobb. Johan hade köpt glass åt pappa, så han vart ju glad :D miihi! Drack en kopp kaffe där och njöt lite av solen. Wiiho!










Take a break

Gick till spelbutiken på rasten, köpte tuggumi och dricka. Sen satt vi i våran "soffa" och flummade och surra en massa om allt möjligt :D Chill! Nu äre tyvärr lektion igen ..












Engelska

Hellu, sitter på skolan nu och har engelska. Ska slå en signal till matilda tror jag, höra om de blir nå stan idag, mihi! snart har vi rast iallafall, måste köpa tuggummi, hörs senare!


Facelook





Nu måste jag skynda mig, bussen går om 20 min! :)


klipporna

lill muppar i juniskär ..



Nyss ätit

Hej på er :) har nyss ätit middag och nu ligger jag i johans säng och fläker ut mig. Fett skönt, miihi! Förövrigt händer inte mkt, väntar på att klockan ska bli 10 för då äre roast på berns, så jävla roligt program. Nu funderar jag på att gå och tvätta bort sminket och se om de är nå annat bra på tv jag kan fördriva tiden med. Peace ;D


Promenad med alex

Har nyss varit ute på promenad med alex runt Juniskär. Just nu sitter vi hemma hos mig och fikar te och tunnbrömackor :D hähä gottii! var skönt att gå en prommis iallafall, och surra en massa ;D satt oss ner på nån liten bänk ute på klipporna och rökte en cigg, välldans najs! ;-)












dagens outfit









Leggings från Vero Moda
Linne från Bikbok
Tröja, armband och sjal från Gina Tricot
Skor från Scorett
Halsband från Glitter
Jacka från H&M


Väntar på bussen

Sitter i ett grupprum på skolan och flummar på datorn, ovanligt? njae .. Ska snart åka hem, bussen går om en kvart typ :) Pratade med alex nyss, när jag kommer hem ska vi ta en promenix runt fina Juniskär. Lika bra och röra lite på flesket, hahaha! nemen nu ska jag se om mina kåmpizajj har uppdaterat sina bloggar, peace!


Bad

Började veckan med att försova mej, men fick ju åka med Johans mamma så de löste sig ju ändå. Kunde verkligen inte sova igår, de gick verkligen inte. Vaknade hela tiden, sov oroligt osv. Nu är jag iallafall på skolan, är inte så pepp direkt men. Har webdesign nu, måste tagga. Tja!


Ny klippt

Sådärja nu var håret cuttat, fast de synns väll inte så stor skillnad, klippte ju bara upp dä :D blir ju lättare att få lite volym då, än lång håre som bara låg slickat. HAHA! funderar på att sova snart, är inte trött alls, men lär ju vara imorgon förmodligen. blir en fika på stan med matilda efter skolan. längesen jag träffa henne :| ska bli kul att ses! nemen nu ska jag fortsätta surra med idis på msn,


Hemma hos Johan

Hej på er :) Kom precis hem till Johan, ska bli skönt att chilla ner lite. Har ju jobbat idag, sen blev de en dusch och kycklingfilé till middag! Snart ska Anneli klippa mej, eller ska bara klippa upp håret lite, samt klippa luggen. Blir nog bra, är inte så jävla kräsen heller så, blir de dåligt får jag väll göra de bästa av situationen (y) hähä!


Söndag

God morgon på er :) vaknade för en stund sen, det är jättefint väder ute så jag funderar på att sola lite. Det är helt vindstilla också, inte varje dag de! senare idag ska jag iallafall jobba och så, så det blir nog inte så mycket uppdatering idag. ska försöka hinna med att uppdatera ikväll iallafall. ne men nu ska jag läsa bloggar, peace!


kaffe <3


01.22

Hej på er! :) Eftersom jag sov 3 timmar förut mitt på dagen så äre lite svårt att sova nu. Kvällen har varit chill, började med grillning hemma hos mig sen åkte vi till johan och där kollade vi på nån skräckfilm, Babysitter wanted hette den. Lite b-film men de funkade (y) häähä! nu tror jag det blir en cigg sen försöka sova! Godnight


Ingen tid att blogga

hej på er, har inte haft tid eller lust att blogga idag. har njutit av solen samt sovit en massa hähä :D nu väntas grillspett till middag. mums! hörs senare eller imorgon, ha en trevlig helg allihopa :)




Sitter på aveny nu och chillar med bärs me...

20100507254 (MMS)

Sitter på aveny nu och chillar med bärs med johan, alex och sonny :) snart blire bio!


Hemma

Hej på er :) vad har hänt sen sist? mjaa inte mkt! jag, jessica och hampe drog från skolan klockan 3, tog bussen till njurunda. Johan baby hämtade upp mig vid busshållsplatsen sen for vi på ica och handlade åt pappa. Blir tacos ikväll, me like! sen blire bio med alex och sonny. Nightmare on Elm street. Verkar ju läskig :| hähäh! nu ska jag göra mej iordning, bloggar senare!


Pappa har tagit fram M6an, äkta sommarteck...

20100507244 (MMS)

Pappa har tagit fram M6an, äkta sommartecken ;D


Nanana

Dagens humör: BÄST

Dagens mående: Lite trött kanske

Dagens borde: Inget faktiskt!

Dagens frisyr: Utsläppt

Dagens smink: Foundation, solpuder, masscara, rouge & vit kajal.

Dagens klädsel: Chinos, linne, skinnjacka & tygskor

Dagens planer: Bio!

Dagens materiella vill ha: Pengar, kläder och smycken.

Dagens fundering: Har inga?

Dagens beroende: Cigg

Dagens tråkigaste: Inget ännu,

Dagens längtan: Tacos

Dagens superlängtan: Helg med massa chill plus jobb

Dagens tidning: Sundsvalls tidning ofcourse

Dagens låt: Akon - We don't care


Ramlösa smultron

Hellu, sitter i klassrummet nu och har programhantering. Sitter även och tuggar på ett äpple och dricker ramlösa smultron. Så sjukt god, älskaren! :D hähä! har smörat till katten att vi ska få sluta en halvtimme tidigare wooohä. Är på sjukt bra humör, peace out and take care ppls


Facelook





Friday

God morgon på er, har precis gjort mej klar och nu sitter jag bara o chillar i väntan på att bussen ska gå :) har prov första timmen, ska träna på bussen hähä! nackdelen med idag är att vi slutar halv 4, hua! men nu ska jag gå och borsta tänderna, hörs senare!


Gonatt

Nu har jag pluggat jävel i typ 3 timmar :D Johan hjälpte mej, bäääs! Hoppas på bra betyg nu. Men nu ska jag iallafall sova så jag orkar upp imorgon, gonatt på er :)


Dålig uppdate

Har bloggar dåligt idag, fyy på mig! Har faktiskt inte tid nu heller, måste plugga företagsekonomi har prov imorgon. SKA ha MVG :D, vill inte spräcka de nu, har ju fått MVG på alla prov hitills i Småföretagande/Företagsekonomi och så ska de fortsätta, hähä!


typ ge mej kaffe?!


Dagens outfit







 Leggings, tröja, jacka och skor från H&M
Linne från Bikbok
Örhängen från Ur&penn


Torsdag

God morgon på er :) klev upp för en stund sedan, svinkallt ute äre typ -1 ?! Men  vaa ?! Det är ju snart juni typ. Jaja ska iallafall dricka lite kaffe nu och sen göra mej iordning för skolan, har webbdesign/programhantering idag med. Bloggar senare iallafall :)

(de går inte ladda upp bilder, cp blogg.se)


Andra avenyn

Har precis kollat på SISTA avsnittet av andra avenyn, fattar fan inte att det är slut :| gråter nästan! mitt favorit program, de enda program jag följer.. buhu! ska iallafall sova nu, så vi får höras imorgon. Peace


no more andra avenyn


Home

Hellu, kom hem för en stund sen och hoppade i mjukisbyxorna direkt. Skönt skönt, just nu sitter och knaprar på en hördbrömacka och dricker te :) funderar på att plugga lite inför provet på fredag, de kan ju vara bra att plugga i god tid nån gång, hähä!




Webbdesign

Jag har webbdesign, det här har vi ägnat oss åt idag, känns vettigt?! NÄE
Haha jag dör. Har gjort klart allt vi ska göra men får ändå inte sluta?
Mongis!


Dagens outfit







Leggings, Linne och kavaj från H&M
Halsband från Glitter
Skor från Skopunkten


Facelook




Onsdag

Godmorgon på er, nu är jag pigg och vaken redan klockan 06.15 på morgonen. Kan bero på att jag la mig riktigt tidigt igår på grund av huvudvärken, som förresten inte har släppt ännu .. Hua! Ska iallafall till skolan, har matte och webbdesign/programhantering idag, lär ju bli ganska segt? Tur jag har mina classmates som underhåller mej! Nu ska jag dricka lite kaffe och göra mej iordning, hörs sen :)


Svar på kommentar

cecilia om Fikar på stan med alex :) eller jag fikar ...:
vart har du köpt klädställningen som du hade på ditt rum? :) jättefint rum förresten!

Svar:
Klädställningen är från IKEA. Kul och höra att du tycker rummet var fint, är ganska nöjd själv också faktiskt miihi! :)

Hos Johan

Hej på er, sitter hemma hos Johan och chillar. Har ätit middag har, wok och ris, yummie :) har sjukt ont i huvudet, haft det typ hela dagen. De suger! För övrigt händer det inte mycket, var ju på stan med Alex förut, kul och träffas och snacka lite skit, miihi! Köpte även lite smågrejer. Visar senare när jag kmr hem! Nu ska jag läsa bloggar! Peace






Fikar på stan med alex :) eller jag fikar ...

20100504239 (MMS)

Fikar på stan med alex :) eller jag fikar och hon äter haha ;D


Happyface

Nästa vecka är vi ledig torsdag och fredag, behöver jag säga att jag är överlycklig?! Nu har vi iallafall engelska med Malin, lär ju inte bli så mycket gjort, bygga vårt spel? Eh! Maaha, jag är på asbra humör nu. Snart blire en cigg på de ocksåm woohotchooho


Dagens outfit







Jeansleggings från Vero Moda
Hood från Bikbok
Skor från H&M


Help

Nu har vi nationella och jag har fet huvudvärk, läääju gå åt helvete! :| wish me luck ..


Facelook






määhä!


Tisdag

Godmorgon på er :) har precis gjort mej klar och de så nu sitter jag bara o chillar med en kopp kaffe, min buss går om tjugo minuter så jag fick lite tid över till datorn. miiihi! ska väll läsa lite andra bloggar och sådant, även lägga upp dagens facelook woho! peace


Nyduschad

Hellu :) Har precis tagit en lång dusch, så jävla skönt! Ska snart äta middag också. Förövrigt händer det inte mycket. Filmen jag såg förut var iallafall sjukt bra, blir nog en till film senare. Men måste lägga mig i tid ikväll, har ju nationella imorgon, tror jag? Haha lyckat! Nu ska jag läsa lite andra bloggar, peace!


My room























Maaaassa bilder :) det är ju inte riktigt klart än heller, ska sätta upp lite tavlor, hyllor och sån skit. Älskar min fina blomma, eller träd kanske?! haha :)


Hemmachill

Eftersom jag ändå är hemma så kan jag ju lika gärna göra någonting vettigt. Tänkte tvätta och städa lite men även ha lite "hemma spa". Göra fotbad, ansiktsmask, fixa naglarna osv :) ska kolla på en film också, 17 again. Såg lite av den igår, verkar skitbra faktiskt!


Svar på kommentar

Hannah om Dagens outfit:
kan du inte ta kort på ditt rum så man får se ? :D

Svar:
Ja, jag hade faktiskt tänkt göra det, håll utkik för det kommer nog bilder idag! :)

Dagens outfit







Leggings från H&M
Linne från Bikbok
Jacka och sjal från Gina Tricot
Skor från Skopunkten


Måndag

Hellu, kom precis till skolan och vår lärare är hemma med sjukt barn ?! Inte okej .. Funderar på att åka hem, har ändå ingenting här att göra, är klar med allt vi ska ha Blööäh! Blir så jävla less, hade kunnat sova mycket längre :| Jaja nu ska jag läsa bloggar och chilla, PEACE


Emil fyller 18, så nu äre tårtkalas ;D haha

20100502232 (MMS)

Emil fyller 18, så nu äre tårtkalas ;D haha


Söndag

God morgon på er :) Vaknade för en stund sen och har nyss kokat mej lite kaffe. Ska bli välldans gott! :D Har massor att göra idag, först ska vi på IKEA sen ska jag jobba. Måste ringa pappsen och höra när vi ska åka, bloggar senare när jag har nått intressantare att framföra. Peace!


Kvällen i bilder

Lessen för brist på uppdatering idag, har inte haft ork! Ikväll har vi varit på Lörudden och käkat middag :) Det var asbra. God mat och trevlig personal sen är det så himla fint där! Här kommer iallafall bilder ..






















Lördag

Hej på er, lessen för dålig uppdatering men somna på soffan hos Johan och hade ingen dator med mig dit så har inte kunnat blogga. Igår gjorde vi inget speciellt, skjutsade nå folk bara, vädret var ju sämst.. Ikväll ska vi ut och käka middag iallafall :) Ska väll chilla lite nu, finns inte så mycket att göra. Peace


minus får stå för bilden!