Laxpasta
Du behöver:
Färskpasta
1000 gram frysta laxfiléer
400 gram frysta ärtor och morötter
2 burkar crème fraiche, fransk örtsmak
2 dl grädde
Salt, peppar, persilja & citron
Gör såhär:
Tina upp laxen och tärna den i lagom stora bitar. Inte allt för små för då går dem lätt sönder när man steker dem. Stek sedan laxen i lite smör, salta & peppra och pressa över lite citron. När laxen nästan är genomstekt blandar du i ärtorna och morötterna och steker ett litet tag till. Blanda sedan i crème fraichen och grädden. Koka på svag värme tills allting blivit varmt. Strö över bladpersiljan och smaka sedan av. Krydda mer om det behövs. Koka pastan och sedan är det klart! Ett tips om du gillar lite kryddigare mat är att blanda i lite Samba Oelek.
Åh det måste jag testa , lät riktigt gott :D